Adalékok a népszámlálásról szóló cikkhez

0

Az alábbi bekezdések a népszámlálások cikk elkészültét követően fogalmazódtak meg bennem. Azért publikálom ezeket, mert hátha még néhány embernek segítséget tudok nyújtani ama témában, hogy megszámláltassa-e magát a hatalommal, vagy sem.

Ha még nem tetted, előbb olvasd el az előző cikket, majd azt követően térj vissza ide.

Mi lesz, ha megbüntetnek?

Az, hogy megbüntetnek, nem kifogás. Egy-két éve azért bírságolták halálra az embert, mert nem volt hajlandó öngyilkosságot elkövetni kísérleti patkánymérgek felvételével, meg okkultista jelképek hordásával. Szóval ha attól félsz, hogy majd jól megbírságolnak, akkor máris egyirányú jegyet váltottál a halál expresszre.

Hozzátenném, hogy napjainkban a hatalomnak konkrétan az a célja, hogy elvegyen tőled mindent, szóval egy kis bírság nem oszt, nem szoroz a dolgon, mert a terveiket mindenáron végre fogják hajtani. Sőt, rásegítenek egy kicsit a helyes döntés meghozatalára, pl. hogy adj túl minden felesleges vackon önként, amire nincs semmi szükséged. Azt is hagynod kell, hogy akár felfeszítsenek a keresztre, amennyiben ez által kerülhető csak el, hogy aláírd részükre a rabszolgává válásodról szóló önkéntes beleegyezésedet. Szóval aki a mai napig nem gyűlölte meg ezt az ótvar, szarházi, tömeggyilkos világot, annak nagyon nehéz dolga lesz.

Ha attól félsz, hogy mi lesz, ha megbüntetnek, akkor olvasd el szépen Jézus Krisztus történetét, aki a sátáni egyház hazudozásaival ellentétben nem meghalt a bűneinkért, s mi automatikusan üdvözülünk az áldozata által, amennyiben szorgosan hajbókolunk a pap bácsi előtt, meg szórjuk a perselybe a pénzt, hanem életmód-tanácsadást adott nekünk ingyen, hogyan leljünk rá az üdvösség és örök élet forrására. Magyarán: ha a hatalom vegzál meg büntetget minket, ne álljunk ellent a gonosznak, hanem adjunk mindent oda neki, a rólunk való gondoskodást pedig bízzuk Istenre.

Nem hiszel az üdvösségben, meg Istenben? Semmi probléma! Maradsz szépen a rendszer szolgálatában pár hónapig, mikoris menetrendszerűen leérkezik a Krisztus nagy fénnyel és dicsőséggel, és a pillanatnyi előnyökért megalkuvást választók maradnak a külső sötétségben.

A végidőkben nincs apelláta, egyértelmű és határozott választás van. A korábbi vakcinaterror már jobbára szétválasztotta a családokat, egymásnak ugrasztotta a rokonságot. Kapott mindenki elegendő időt az élete újragondolására, most viszont végleg szétválik az emberiség két különálló csoportra. Akik továbbra is rendszerszolgaságra kívánnak minket kényszeríteni, azokkal nem tartozunk egy társadalomba, sőt, meg merem kockáztatni, hogy egy fajba sem.

Egyébként köntörfalazás nélkül leleplezte magát a hatalom, a hivatalos sajtótájékoztató végén ugyanis a következő mondatok hangzanak el:

Arra törekszünk, hogy mindenkiről legyen adat, mindenki részt vegyen (a Sátán birodalmának építésében)… Ha megbírságolunk valakit, arról nem feltétlen lesz adatunk.

Vagyis minden áron azt kívánják elérni, hogy az ember sertésállományként megbillogozásra kerüljön a rendszer által, mégpedig uniós diktátum által. Szóval aki az O1G Viktátorban a Brüsszel-ellenes szabadságharcost látja, arra is ráférne egy alapos elmegyógykezelés. Persze alakuljon át vágómarhává nyugodtan, úgyse kár érte.

Ahogy az előző cikkben említettem, nem volna semmi baj a népszámlálással, amennyiben a hatalom saját indíttatásából számigálná az embereket a jóváhagyásuk nélkül, mert azt nem igazán lehet kontrollálni. Csakhogy most első (és utolsó) ízben mindenkinek a nevét és talán aláírását is kell adnia az adatokhoz, így az adatlap beküldésével automatikusan kinyilatkoztatja azt is, hogy szeretne az Antikrisztus ernyője alá tartozni. A mostani identitásválasztásnak szó szerint élet és halál a tétje ezekben a végidőkben – lásd a következő pontot.

Ez lesz az utolsó népszámlálás, mert a végidőkben vagyunk.

Azt is felfedte a hatalom, hogy a mostani lesz a legutolsó népszámlálás. Ez azért van így, mert legkésőbb 2030-ig mindenképp meg akarják valósítani az új világrend-tervet, egy globális méretű univerzális diktatúra kiépítését, melyben a világ minden embere a rendszer rabszolgája marad örökkön örökké, a menekülés esélye nélkül.

A hatalom ukáza szerint azért nem lesz többé népszámlálás, mert minden adatunkat állami adatbázisokban fogják nyilvántartani. Ennyit ama ígérvényről, hogy a technokrácia majd nem veszi át teljes mértékben a hatalmat a testünk és elménk fölött.

Nem értem, hogy aki egészséges oltatlanként üldöztetést szenvedett el az aberrált vakcinácik meg a tömeggyilkos terrorhatalom részéről, az hogyan járulhat továbbra is a hatalomhoz papírokat töltögetni, meg kérni magára a fenevad bélyegét, amit eddig megúszott?

Aki a keserű előzmények ellenére is megszámoltatja magát a rendszerrel, az ne csodálkozzon, ha viszik a frontra ágyútölteléknek. Véletlen-e, hogy egy harmadik világháború küszöbén számigálja a császár az embereket?

dossier_society

Megírtam korábban, mi volt a COVIDiktatúra valós célja. Nem kell elhurcolni, és gázkamrába zárni az emberiséget, majd rájuk nyitni a gázcsapot, amennyiben azok önerőből sétálnak be a kamrába, hogy magukra nyissák a gázcsapot. A hatalom elsődleges célja elmeprogramozás által előidézni, hogy mindenki saját keze által kövessen el harakirit maga ellen.

Nyilvánvalóan analógiaként értem a fenti példát, mielőtt a sok hülye belém kötne. Bizonyos korokban az eretnek tanait kellett visszavonnia az embernek, hogy a hatalom ne gyilkolja le, sokakkal a saját sírjukat ásatták meg, melybe belelövöldözték őket. Az oltásoknál a rendelőkbe való önkéntes járulás kikényszerítése volt a rendszer célja, ahol a polgár áthárítja magára a hatalom felelősségét, ami a népirtás: az oltakozók egytől egyig aláírták a papírt, hogy saját kontóra orosz rulettet játszanak az életükkel, vállalják az esetleges halálkockázatot is a vakcinák felvételével. Bírósági határozatok születtek több országban arról, hogy a mellékhatásokban elhalálozott oltakozók öngyilkosságot követtek el, ezért nem jogosultak kártérítési pénzekre a biztosító társaságoktól.

Ehhez a ponthoz utoljára egy kérdés az önkéntességről, engedelmességről, meg polgári kötelességekről:

Melyik rendszer a nagyobb, hatékonyabb és totalitáriusabb diktatúra: amikor le kell tépkedni az emberek körmeit, meg elhurcolni őket a behódolás kikényszerítésére, vagy mikor az emberek felszólításra maguktól, azonnali hatállyal és kifogás nélkül menetelnek a vágóhídra?

covid_cultists

Ha már oltakozás: roppant vicces az incentívák listája.

A kirobbantott COVID-járvány első számú jelmondata a következő volt: Vigyázzunk egymásra (harminc méter távolságból persze)!

A népszámlálás jelmondata pedig: Feleljünk, egymásért!

Ugye nem szükséges rávilágítanom az összefüggésekre?

A vakcinakampány bevezetését követően az oltakozókat popcornkóla, jutalomfalatok meg kék pirulák mellett egyes országokban vakcinalottó várta, példának okáért a totalitárius vakcinácizmust bevezető Ausztriában. A népszámlálásnál a kérdőívet online kitöltők körében minden nap 5 darab százezer Forintos vásárlási utalványt sorsolnak ki. Szintén megdöbbentő hasonlóság.

Vajon mi szükség van efféle incentívákra, mikor a kitöltés amúgy is kötelező? Ne feledjük továbbá, hogy számos országban tették végül kötelezővé a COVID oltást, s az ellenállókra alanyi jogon mértek komoly büntetéseket.

covid_pass_lithuania1

A kérdés tehát továbbra is ugyanaz, mint az elején:

Akarsz-e öngyilkos lenni csak azért, mert a hatalom ukáza szerint kötelező?