Újabb lebukás: idejében tisztába került a ténnyel a CDC-igazgató, hogy a kísérleti vakcinák nem gátolják meg a vírus terjedését, mégis kiállt a hazugság propagálása mellett

0

A vakcinafasizmus egyes számú ideológiai bástyájának ama hazug mantra számított, hogy a kísérleti COVID vakcinák MEGAKADÁLYOZZÁK a vírus terjedését és tovább adását.

A légből kapott állítás hitelessége ugyan rögvest annak kifundálása pillanatában dugába dőlt, ám csaknem egy egész esztendőn át fenn lehetett tartani a hazugságot a népirtó propagandamédia és terrorisztikus cenzúragépezet együttműködése által, hogy az oltottak titáni védettséget élveznek a megbetegedéssel szemben, míg az oltatlanok puszta létezésük okán közveszélyes bűnözők, akik ki-be légzésük által számozatlanul rakják el láb alól szegény, szerencsétlen, kiszolgáltatott nagymamáinkat.

Annyira sikerült bebeszélni a hazugságot az oltottak fejébe, hogy az egészséges oltatlanok mindegy szálig vírusterjesztő nagymamagyilkosok, hogy 2021 végére konkrétan az oltatlanok táborba zárását, kijárási tilalmát, társadalomból való kizárását követelte a vakcináci csürhe. A fröcsögő gyűlölködést több helyütt tettlegesség követte a totalitárius hatalomfitogtatás édes ízére ráfanyalodó karhatalmak részéről.

Meg is lett az intézkedések logikus következménye: 2022 legelején totálisan összeomlott az önellentmondásos COVID-narratíva, tavasztól pedig szerte a világból záporoztak a hivatalos statisztikákkal alátámasztott hírek, hogy immár kizárólag az oltottak betegednek meg és szorulnak kórházi kezelésre, fertőződnek újra COVID-dal, vagy halnak meg.

dying_elder_patient

Mostanra az egészségügyi maffiaszervezet ama kezdetektől fogva érvényes tényt is kénytelen volt beismerni, hogy az oltottak a vírusterjesztők, az oltatlanok pedig EGÉSZSÉGESEK.

Az igazság nemes diadala ellenére mégis nyögvenyelősen zajlanak a beismerések hivatalos oldalról, hogy voltaképpen minden hazugság volt, amivel a vérmes COVIDiktatúra két esztendeje alatt etették a népet. A lakosságnak szembe kell néznie balga döntései és követelőzései következményeivel, mint a vakcinák indukálta életveszélyes mellékhatások és szövődmények tömkelege, az oltás által való rendszeres újrafertőződés és hosszú COVID, illetve ama gyakorlatilag jóvátehetetlen erkölcsi és anyagi bukás, melyet a karhatalom tömeggyilkos intézkedés-sorozata, s a lakosság megfélemlített részének feltétel nélküli engedelmessége keletkeztetett.

A legfrissebb beismerés kisajtolásához nem kevesebbre volt szükség, mint az amerikai „Freedom of Information” törvénycsomagra hivatkozva temérdek beadvány által kicsikarni az igazságot a CDC „járvány” során tanúsított aberrált viselkedése kapcsán.

Dr. Rochelle Walensky és Dr. Francis Collins egy privát diskurzus során felemlítette, hogy az épp frissiben bevezetett vakcinák áttöréses megbetegedések komplett garmadáját fogják keletkeztetni. Ez lényegében ugyanazt jelenti, mint amit az imént felvázoltam: a karhatalmi hazudozásokkal ellentétben a COVID vakcinák nem gátolják meg a betegség megszerzését, sőt mi több, elősegítik annak kialakulását és tovább adását.

beoltattam_magam_megis_beteg_vagyok

Évtizedek óta ismeretes tény az antitestfüggő megerősödés problematikája. Az oltás befecskendezése arra készteti a vírusokat, hogy minél hevesebb mutálódás által megkerülhessék a vakcinák gyártatta antitesteket, s tegyék totál hatástalanná azokat. E jelenség valóságának köszönhető, hogy gyakorta mutálódó és szezonális betegségekkel szemben, mint influenza vagy nátha nem lehetséges hatékony oltásokat kifejleszteni. Az is örök érvényű igazságnak számított a tudóshad értelmi fogyatékossá válása előtt, hogy aktív járvány alatt nem oltunk, nehogy rákényszerítsük a betegséget a vakcinák megkerülésére, hogy még veszedelmesebbé válhasson.

Walensky és Collins tehát rögtön 2021 elején tudta, hogy az oltottak a kígyónyelvű álhírpropaganda mantráival ellentétben bizony meg fognak betegedni, ahogy a vakcináknak köszönhető vírusmutációk kialakulásának lehetőségét is szájukra vették.

Ők viszont – kiváltképp az igazgatói bársonyszékben pöffeszkedő Walensky – nemhogy eltussolták az igazságot, de egyes számú propagátoraivá váltak a hazugságnak, elhitetvén a naiv és tudatlan tömegekkel, hogy az oltás az egyetlen megoldás, és a DNS-módosító kísérleti szubsztancia befecskendezése jelenti az örök megnyomorodás és szervi-lelki-mentális leépülés övezte szabadságot.

Walensky magánlevelezéséből kiderül, hogy személyesen tájékoztatta a veszélyről Anthony Faucit, aki szimplán ignorálta a végül milliók halálát és százmilliók tartós megnyomorodását keletkeztető problémát.

Senate Health, Education, Labor, and Pensions Committee hearing on federal government coronavirus disease (COVID-19) response in Washington

A kiperelt dokumentumokból egyfajta ajándék bónuszként az is kiderül, hogy a CDC minnesotai szervezete notóriusan meghamisította a halotti nyilvántartásokat, oltatlanokként beállítván az oltott elhalálozókat. Ez sem újdonság, szinte mindenütt ezt tették. Sőt mi több, a CDC hivatalos protokollja volt 2021 tavaszától fogva, hogy a vakcináktól megbetegedő oltottakat oltatlanokként kell nyilvántartani, így igazolván vissza a kísérleti oltások eredményességét.

Csollány Szilveszter esetére is emlékezhetünk, kit a rémhírgyárak mint Gődényista oltástagadót állítottak be halála napján, holott mint kiderült, beoltatta magát a J&J vérrögképző vakcinájával, s ez is lett aztán a végzete.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás