Beismerte a CDC-igazgató, hogy az oltottak a vírusterjesztők

0

Két év bősz tagadás és hazudozás után beismerte Rochelle Walensky, a CDC igazgatója azt a „rémhírterjesztő tudományellenes antivaxxerek” által régóta közismert tényt, hogy az oltottak – mindennemű ellentétes propaganda ellenére – bizony ugyanúgy terjesztik a vírust oltás után is, mint annak előtte.

A nyilvános konfessziót a CDC-re és a komplett betegségügyi rendszerre rovandó súlyos következményeknek kell követnie. A vakcinapropaganda teljes időszaka során ama blöff mentén térítették be a rendelőkbe az azóta eltemetett vagy súlyos mellékhatásoktól szenvedő áldozatok millióit, hogy a kísérleti COVID vakcina megakadályozza a vírus terjedését.

Az abszurd hazugság nyomán a tudatlan tömeg összeugraszthatóvá vált az egészséges oltatlanokkal, kiket nyugodt szívvel lehetett aztán nagymamagyilkosokként vagy tünetmentes terjesztőkként megbélyegezni, majd leköpdösni.

Walensky azzal próbálja menteni ebek harmincadjára juttatott renoméját, hogy túl későn jött pálfordulása egyáltalán nem annak köszönhető, hogy eddig hazudott. Egész egyszerűen a tudomány jutott el végre abba a stádiumba, mikor a vizsgált eredmények nyomán kimondható a korábbi tudományos állásponttal ellentétes tényállítás.

A tudomány egyszerűen folyamatosan változik, alakul, fejlődik, s ebbe az evolúcióba nyugodtan belefér egyik nap az oltatlanok máglyára pakolása, másnap pedig feloldozásuk. Ennyire látványos fejlődési ívet bejárván ugyanott tart a tudomány, mint a korabeli boszorkányperek: ha vízbe hajítjuk a banyát, s az a mélybe süllyedvén megfullad, hát mégsem volt boszorkány. Viszont ha túléli, s felmerül a felszínre, akkor meg kell gyilkolni, mert nyilvánvalóan a Sátán ereje munkálkodik benne.

Ne csodálkozzunk hát, ha mondjuk holnap egészen váratlanul bejelentené egy WHO főfejes, hogy a kísérleti COVID vakcinák tömegével gyilkolják le az embereket. Hiszen hát a tudomány ilyen képlékeny dolog, s amely állításért tegnap milliókat pakoltak a vakcináci inkvizítorok rács mögé, maholnap megkérdőjelezhetetlen valósággá válik.

Nagy szerencsénk, hogy a tudomány ily mértékben hajlamos az evolúcióra. A keletkezett hullahegyek nyomán sokat tanulhattunk az emberi immunrendszer működéséről, úgyhogy következő vakcináink immár továbbfejlesztett technológia mentén váltják meg az emberiséget – vagy pakolnak milliók helyett immár milliárdokat koporsóba. Majd meglátjuk a csillagok állása nyomán, melyik nap melyik narratíva kerülhet megkérdőjelezhetetlen tényként prezentálásra a hivatalos tudomány mesetárából.

Walensky kisasszony kongresszusi nyilatkozatából egyébként több érdekes kulisszatitkot is megtudhatunk. Mint ahogy tudóstársai, úgy ő maga sem az időközben százával napvilágot látott, a kísérleti vakcinák veszélyeiről értekező tudományos publikációk nyomán tájékozódott az oltási program „hatalmas sikeréről”, hanem tévében bámulta a beszélő fejek előadványait, kik nyilvánvalóan jó pénzért beolvasták a sajtpapírra firkált mantrát, hogy az oltás hatásos és biztonságos. Már ha tudtak beszélni, s nem felejtettek el heveny lámpalázukban emberi módon kommunikálni, ahogy nálunk az összefüggéstelen makogásaik nyomán csakhamar nevetség tárgyává fajult Boldogkői Zsolt és Falus Ferenc „doktor urak”.