Gazdasági Hirosima: a komplett világgazdaság csődjét idézik elő a COVID-világháború nyomán benyújtandó cehhek

0

Bár alig hat éven át zajlott, a második világháború az emberiség történelmében valaha volt legköltségesebb hadviselésének bizonyult, 4 billió dollárra rúgó benyújtott számlával a harcok végén. Az emberiség ellen indított COVID-hadművelet mindezt messze túlszárnyalja.

Rögtön 2020-ban a légi közlekedés totális lezárásával, a turizmus és szórakoztatóipar földbe állításával indukáltak dollárbilliókat jelképező veszteségeket nevezett szektorok képviselőire. Ezen időszakban a repülőforgalom 60%-ot zuhant, míg az éttermek forgalma kétharmadával, az üzleteké pedig 43%-kal csökkent a megelőző évhez képest.

A lezárások és a nyomukban a milliárdosok részére végzett zabolázatlan pénznyomtatás 8 billió dollárral terhelte meg az eleve tetemes és ledolgozhatatlan amerikai államadósság kontóját. Ez a 2008-as globális válság nyomán keletkezett érték mintegy duplája. Mindezen kiadás legnagyobb része a milliárdosok szociális segélyezésére és a lezárások nyomán tett gazdasági károk kompenzálására ment el, s csak kisebb arányban kezelték belőle az állítólagos COVID-járványt.

Globális léptékben összesen 1,8 billió dollár fordítódott a COVID-dal kapcsolatos közvetlen kiadásokra, mint PCR tesztek, maszkok, védőruhák, lélegeztetőgépek legyártása és beszerzése, plexiablakok és távolságtartást forszírozó felfestések pénztárakhoz illesztése, a lezárások fizikai és rendészeti érvényesítése, illetve az otthoni oktatás, kényszerű házi karantén és oltatlanok tömeges megsemmisítése céljából felhúzott karanténtáborok megszervezése.

keep_your_distance

Ez a gyakorlatilag vécén lehúzott összeg soha meg nem térülvén fojtogatja halálra a romokban agonizáló gazdaság kevéske épen maradt bástyáját.

Amennyiben a közvetlen kiadások, illetve közvetetten előidézett gazdasági Hirosima veszteségeit összegezzük és egybefésüljük, eredményül kapjuk, hogy 2023 végéig csak az USA-ban 14 billió dollár (!) veszteséget termelt a COVID-világháború nyomán végzett károkozás. Ez több mint háromszorosa a második világháború összegének.

A statisztikában nem is szerepel ama 3,7 billió dollárra becsült kiesett produktivitás, melyet a vakcinaáldozatokba tömegével belebeszélt hosszú COVID idéz elő ugyanezen időszak végéig bezárólag.

A legtöbb kiadás az állam -és magánadósságok felsrófolása által került megvalósulásra, így a rendszerszolgák hosszú évtizedeken át törleszthetik a megfizethetetlen költségeket, egyre több megszorítást és folyamatosan súlyosbodó adóterheket kapván alanyi jogon az arcukba.

Amennyiben a gazdaság pusztulását figyelmen kívül hagyjuk, a mindennemű puskaropogás nélkül elesett emberek aránya szintén könnyűszerrel megfeleltethető egy világháborús pusztítás súlyának.

lockdown_oppression

Mialatt a hivatalos narratíva 7 millió globális COVID-áldozatról beszél, a népirtó intézkedések és gyilkos vakcinák nyomán elhalálozottak számát a legoptimistább becslések is 25-35 millió fő közé helyezik.

Egyebet nem is lehet tenni a helyzet kapcsán, mint becslést, hiszen a COVID-terror három esztendeje során a hatalom rendre meghamisította a statisztikákat: hol motorbalesetben vagy pisztolypárbajban meghalt személyek váltak hivatalosan COVID-ban elhunytakká, hol az oltott vakcinaáldozatok lettek oltatlanokként elkönyvelve. A hatalom mindent megtett, hogy a ténykedése nyomán keletkező hullahegyek mind eltussolásra kerüljenek, vagy pedig az oltott oltatlanság kontójának terhére kerüljenek nyilvántartásra.

Összehasonlításképp, az első világháború és az azt szorosan követő spanyolnátha kombinált halálozási statisztikája mintegy 30 millió főt mutat a történészek becslései szerint.