A kínai karantén-ellenes tüntetéssorozat intő példa a világ elitjei számára

0

Áll a bál Kínában, hol a lakosság immár harmadik éve megbízhatóan viseli a fosos pelenkáját, magába ereget bármit, amit a hatalom elvár, és halála napjáig szolgája Micimackó istenséget napi 14 órában a gyárban.

Úgy hitték, minden ország a világon a „zéró COVID” politikát követvén tartja immár lassacskán világháborús érákat átölelő időtartammal büszkélkedő karanténban az egész emberiséget.

Mint a többi hozzájuk hasonszőrű, alapvetően alternatív valóságban vegetáló népecske, Kína lakossága is akkor döbbent rá a COVID-átverés keserű valóságára, mikor elkezdték közvetíteni a katari focivébét – hol a nézőközönség maszk nélkül bámulta a meccseket.

Az eszmélést követően kibontakozó fortyogó düh csakhamar egy harminc éve nem tapasztalt tüntetés-sorozattá eszkalálódott, kiváltképp miután tíz felnőtt és egy hároméves kisgyerek égett benn egy épületben, melynek vészkijáratait a zéró COVID politikájára való hivatkozással lezárták.

Intő példa mindez a világ elitjei számára, kik saját népüket mind hasonló jellegű megtévesztés alatt kívánják tartani – általában sikertelenül. A lebukás elkerülése érdekében tessék a komplett bolygót összefüggő Patyomkin-faluvá alakítani, melyben mindenütt a világon a hatalom által eléjük vetített ideális valóságot láthatják az alattvalók.

A tüntetések hordereje állítólag az 1989-es Tiananmen téri mészárlások óta a legnagyobb. Ennek tényét roppant bajos ellenőrizni, mivel az állam mindent totalitárius cenzúra alatt tart, a nemzetközi közösségi oldalak használata pedig tiltva van. Mostanában már utcán vagy tömegközlekedésen is rendőrök ellenőrzik, nem-e telepített valaki a laptopjára vagy telefonjára VPN-t, mellyel megkerülheti a kínai nagy tűzfalat, hogy hiteles tudósítást adjon a történésekről.

Néhány nemzetközi tévécsatorna riportere ugyan a helyszínre sietett, általánosan azonban a se ki, se be szabály érvényesül, mivel a COVID-ra hivatkozva 2020 márciusa óta nem adnak ki turistavízumot. Így lényegében senki független személy nem ellenőrizheti, mi is zajlik ténylegesen az országban.

Azért üt el Kína másfél milliárdos népe a világ más országaitól, s követi alanyi jogon birkaként a nép a vezetőjét, merthogy Kína de facto egy ateista ország, melynek államvallása egy meglehetősen fura keveréke a taoizmusnak, népi hiedelmeknek, valamint a pártállam hatalma fenntartásának szempontjából üdvös tanoknak.

Ahogy a történelem során kivétel nélkül mindig bebizonyosodott, az ember képtelen Isten nélkül létezni. Ha nem hisz a fellegekből villámokat szóró szakállas bácsiban, hát támaszt magának egy istent alulról, akit maga fölé emelhet, majd kifejezetten kellemetlen presszúrát intézhet feléje ama kívánalom mentén, hogy az parancsolgasson neki és szabja meg lépésekre lebontva, mit és hogyan legyen kötelező tennie. Az ateista ember teljes létképtelenségében azonnali hatállyal felfordul, amint a maga döntéseire kéne hagyatkoznia. A diktátor közbenjárása nélkül bizonyára még kakikálni meg levegőt venni is elfelejtene, ha nem mondaná be a tévé annak szükségét.

Kínán kívül összesen 3 másik ateista ország létezik a világon, azonban ezek népessége közelében sincs a fenevad bélyegét (szociális kreditrendszert) tökélyre fejlesztő istenemberi diktatúrának. Vietnam, Észak-Korea és Kuba egyaránt technológiailag elmaradott népek, kiket nem fenyegeti ekkora mértékben az algoritmus istenség totalitárius regnuma.

Klaus Schwab, a World Economic Forum elnöke üdvözletét küldi Kína kormányának és reménykedik, hogy hamarosan szerte Európában és Amerikában bevezethető lesz a szociális kreditrendszer. Ennek első elemei, a központi bankok által kiállított digitális pénz, a szén-dioxid hitelkártya, valamint a vakcinaigazolvány már több országban megvalósult utópiának számít.

Meglepő módon a nyugati világ vezetői ünneplik a kínai tüntetőket, holott ugyanezen miniszterek, politikusok több helyütt vakcinácizmust vezettek be, koncentrációs táborokat állítottak fel, rendőrattakkot és lovasrohamot vezényeltek a békés tüntetők ellen, illetve bankszámlákat fagyasztottak, vagyoneszközöket foglaltak le a hős ellenállóktól a COVIDiktatúra vérmes időszaka alatt.

Az ébredőfélben lévő kínaiak ama jelzést küldik az új világrend megteremtésén fáradozó milliárdos filantrópok részére, hogy tessék gyorsan felpörgetni a Great Reset programot, mielőtt még az emberiség nagy ébredése elsöpörné ezt a förtelmes, emberiségellenes, bolygópusztító rendszert.