A „big tech” cégek együttműködésével valósulhat meg a lakosság létét ellehetetlenítő vakcina-útlevél

0

A Rockefeller Foundation támogatásával, valamint a Microsoft, illetve Oracle közreműködésével valósulhat meg azon COVID útlevél technológiája, mely nélkül senki nem járhat-kelhet többé a nagyvilágban, csak amennyiben felveszi magára a fenevad bélyegét, vagyis az oltást.

Az útlevél kezdeti funkciója nyilván a vakcina-nyájimmunitás nevezetű oximoron érvényesítése. Ehhez aztán menet közben csapják hozzá az egyéb jogfosztásokat, mint a tulajdonos teljes kórtörténete, bankszámlaadatai – melyek szigorúan központilag kontrollált kripto-számlapénzként lesznek kezelve –, illetve az egyes utazási, munkavégzési, birkaterelgetési jogosultságok kezelése a felhasználó szociális pontszáma alapján, mely kreditek beosztása felett szintén a COVID-útlevelet bevezető pszichopaták rendelkeznének.

Nyilván nem ilyen jótéteményekért osztogatnának pontot, hogy spirituális felemelkedést kínáló cikkeket ír valaki, vagy odamegy egy leprás emberhez, hogy meggyógyítsa (maszk nélkül!).

A fenevad nagy dolgokat és káromlásokat szóló szája, a mainstream média persze egy emberként éljenzi a XXI. századi új holokausztot.

passport-1365715

A Rockefeller Foundation szerint a vakcina-útlevelek elterjesztését amolyan háborús hadműveletként kell mielőbb véghez vinni. A kérdés pusztán, hogy mi ellen háborúznak? A vírus, vagy a lakosság ellen? Papírjukban – a Klaus Schwab-féle nagy újraindításhoz hasonlóan – túlontúl sűrűn szerepelnek a következő kifejezések: muszáj; szükséges; kell. Mintha valami roppant kellemetlen pressziót kívánnának helyezni az emberiségre, valamint az államhatalmakra, hogy globális mértékben hajthassák pusztulatos rabigájuk alá a szabadságra és örömteli alkotásra teremtett fajunkat.

Elméletben persze nem volna más dolgunk, mint békésen hátradőlni, hiszen minden bizonnyal nem lesznek képesek véghezvinni sátáni terveiket ezek a halódó-vergődő háttérhatalmak. Mégsem marad üdvössége annak, aki nem szólal fel és figyelmezteti embertársait, hogy a készülődő új világrend nem olyan rendszert fog elhozni szeretett civilizációnkra, melyben bárki a világon létezni szeretne. Emberi életre eleve alkalmatlan lesz. Egyetlen másik faj sem létezik a bolygón egyes háziállatok kivételével, melyek részére a szabad mozgás objektíven és hosszú távon akadályozható volna.

Szeretnénk-e olyan diktatúrát a fejünk fölé, melynek révén még a tehetetlenül vergődő élettelen szemét is szabadabban járhat-kelhet a nagyvilágban, mint mi magunk, szellemmel-lélekkel rendelkező emberek?

A hatalom a világtörténelem során mindig ellenségünk volt, sosem a barátunk. Hogyan lehetne napjainkban másképp? Csak mert elrabolják tőlünk utolsó fillérjeinket is, majd az elszedett mennyiség 1%-ából adnak választások előtt krumplit meg száraztésztát, az idők végeztéig tartó rabszolgaság bebetonozásához pedig a semmiből állítanak ki láthatatlan rabigaláncokat a bokánkra helyező hitelt mindenféle ótvar jogcímeken: CSOK, babahitel, diákhitel, vállalkozói „ingyenhitel”, még nem lesznek jótevőink. A semmit adják, cserébe mindent elvesznek. Az önálló alkotást, ahogy azt a Teremtő rendelte, pedig megakadályozzák.

Sajnos túlontúl sovány a cserealap, úgyhogy nincs alku. Persze eleve nem létezik oly „jótétemény” részükről, amiért megérné felvenni a bélyeget.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás