Egyre s másra ömlenek ki a nyilvánosság elé a – birkaként tartottak számára – megdöbbentő információk a kifundált COVID-pandémia keserű valósága kapcsán. Ezekkel nem foglalkozom különösebben, mivel gyakorlatilag mindennemű igazságot a folyamatos üldöztetésem és ellehetetlenítésem ellenére is napvilágra hoztam már hónapokkal vagy akár évekkel ezelőtt.

Példának okáért most kezdett a fősodratú propagandamédia első ízben foglalkozni a COVID labor-eredetének lehetőségével, amiről jó magam már 2021 májusában beszámoltam. Félelmetes, mikor elavultnak tetsző írásaim kapcsán kiderül, hogy aktuálisabbak, mint valaha.

Az alábbi hírcsokor viszont ténylegesen tartalmaz egy rakás értékes új információt, melyeket a rémhírterjesztő propaganda továbbra is eltussol, az antiszociális média pedig cenzúráz. Lássuk őket szép sorjában. 🙂

Tartalomjegyzék:

3 éve indult meg minden idők legimpozánsabb emberiség elleni hadjárata

Eddig 5,3 millió bejelentett és hivatalosan nyilvántartott vakcinaáldozat létezik az EU-ban

Definíció szerint a kísérleti COVID vakcinák biológiai fegyverek az emberiség megsemmisítésére

Angliában demográfiai katasztrófát, Ausztráliában „kihalási eseményt” idéztek elő a COVID vakcinák

Florida hamarosan betilthatja az életveszélyes COVID vakcinákat

Újabb lebukás: kiszivárgott belsős levelezések szerint mesterségesen indították útjukra az új variánsokat, hogy az emberiséget visszatereljék a rettegés és engedelmeskedés útjára

Justin Bieber az egész 2023-as turnéját kénytelen lemondani a COVID-oltás mellékhatásai végett

Novak Djokovic 22-szeres tenisz bajnok nem léphet be a szabadság fellegváraként hirdetett USA-ba, mert az idei szezon alkalmával sem mérgeztette meg magát

Egy kis humor: egymás után esnek össze a COVID-vakcinák hatásosságáról és biztonságosságáról értekező Pfizer szóvivők

3 éve indult meg minden idők legimpozánsabb emberiség elleni hadjárata

2020. március 12-én Orbán Viktor bejelentette, hogy az ország lezárásra kerül. Megindult a koronavírus-járvány fedőnév alatt kirobbantott hadművelet az emberiség ellen. Emlékezzünk meg erről.

Érdekes módon itt még arról beszél, hogy – a legidősebbek kivételével – a koronavírus senkire nem jelent nagyobb veszélyt egy szabvány influenzajárványnál, az elkövetkező két év során mégis minden idők legvérmesebb terrorjával illették az orrát fújogató lakosságot.

Eddig 5,3 millió bejelentett és hivatalosan nyilvántartott vakcinaáldozat létezik az EU-ban

Az EudraVigilance, az Európai Unió gyógyszer -és vakcinamellékhatásokat gyűjtő felügyelő szervezete egy – egyébként roppant nehezen kereshető – részletes adatbázist futtat a COVID-vakcináknak köszönhető mellékhatásokról és elhalálozásokról.

A Principia Scientific tudományos szaklap szerkesztősége lekérdezte, egyúttal összegezte is a bonyolult módon elérhető vakcina-mellékhatások adatait.

Összegző statisztikájuk szerint február 25-éig bezárólag 5 millió 315 ezer bejelentés érkezett súlyos mellékhatások bekövetkeztéről, melyek közt több mint 50 ezer halálozás is bejegyzésre került.

Mindezen tényadatok gyakorlatilag a legminimálisabb precizitás mentén jósolt számát képezik a vakcinaáldozatok valós arányának, ugyanis a mellékhatások lejelentése a legtöbb helyütt jogilag nem következő. Japán kivételével nem ismerek olyan országot, hol törvénybe lett volna iktatva az oltásáldozatok nyilvántartásának kívánalma. Korábbi becslések szerint, melyek az amerikai VAERS rendszerre vonatkoznak, a vakcinaáldozatok valós számának alig 1%-a kerül nyilvántartásra, vagyis a kísérleti COVID-vakcináknak köszönhetően elhunytak mennyisége akár az 5 millió főt is elérheti.

covid_dead

Definíció szerint a kísérleti COVID vakcinák biológiai fegyverek az emberiség megsemmisítésére

Az Amerikában 1989-ben elfogadott biofegyver-törvény szerint a kísérleti COVID vakcinák definíciószerűen minősülnek biológiai fegyvereknek, melyek alkalmasak a népesség tömeges elpusztítására.

Megfogalmazása alapján minden olyan mikroorganizmus, vírus, fertőző anyag, biológiai termék, melyeket akár mesterségesen teremtenek elő, akár természetben előforduló organizmusok megmérnökölt változatai, s melyek alkalmasak halál, járvány, vagy bármilyen jellegű biológiai módosulás előidézésére élő szervezetben, vagy élelem -és vízkészlet, eszközpark, ellátmány beszennyezésére biológiai fegyvernek minősülnek, melyek előállítása és terjesztése minden körülmények közt szigorúan tilos (nincs kivétel!).

A törvény a biológiai fegyverek három jellemző alkotóelemét is megkülönbözteti, így nem feltétlenül szükséges egy szert teljes mértékben laborban előállítani, vagy mesterségesen szétszórni ahhoz, hogy biológiai fegyvernek minősüljön: a toxin maga a méreganyag, a hordozó a méreg szállítására és betáplálására (injekció) alkalmas eszköz és apparátus, míg a vektor adott méreganyagot (tüskefehérje, mRNS) hordozni képes élő organizmust jelent.

A kísérleti COVID vakcinák nem tartalmaznak méreghordozó organizmust, annál inkább tüskefehérjéket és génmódosító szubsztanciát, amely tény alkalmassá teszi a COVID oltásokat a biológiai fegyver megnevezésre, melynek segítségével tömegek megmérgezése vált lehetővé.

post_covid

Angliában demográfiai katasztrófát, Ausztráliában „kihalási eseményt” idéztek elő a COVID vakcinák

Nagy bajban van Anglia, az eddig tapasztalt természetes népességfogyás ugyanis turbó fokozatra kapcsolt az elmúlt esztendő során. 2022-ben 12 százalékkal kevesebb gyermek született, mint az előző évben! A szégyenteljes eredmény jó ideig nem volt leközölhető, ugyanis a hatalom több mint 6 hónapon át titkolta az újonnan született csecsemők számát, ugyanúgy, ahogy beszüntették annak idején az oltottsági státuszuk szerint csoportosított kórházi kezeltek és halottak mennyiségét, mivel utóbb már szinte kizárólag oltottak szorultak kórházi ápolásra, illetve haltak meg COVID-ban.

2021 januárja és novembere között 478 ezer csecsemő született az Egyesült Királyságban, 2022 ugyanezen időszakában már csak 421 ezer, ami egészen pontosan 11,9 százalékos zuhanást jelent.

A hanyatlás oka, hogy a hatalom immár roppant pofátlan vehemenciával igyekszik átvenni a kontrollt a kismamák teste és lelke fölött, anyagi előnyökért elletik a kancákat, a szabadon létezni kívánó polgárok létét viszont ellehetetlenítik. A kísérleti COVID vakcinák kapcsán köztudott, hogy az oltások terméketlenséget, spontán vetélést idéznek elő nőknél, ami még lejjebb tornássza a születésszámot.

Angliával szemben Ausztráliában a lakosság kihalása vált az oltakozás elsődleges következményévé. 2022 során 174 ezer ausztrál állampolgár hunyt el, mely szám 12%-kal nagyobb a „szakértők” által előre jósoltnál. Oly mértékben áldatlan a helyzet, hogy az elmúlt 80 évből egyikben sem haltak meg ennyien a kontinensországban.

pikwizard-2cd4224258b74605337178123ea066d3

Új-Zélandon száz éves rekordot döntöttek meg a halálozások, de ennek kapcsán érdemes megjegyezni, hogy az itteni lakosság 2021 végéig a legszigorúbb karantén mételyében sínylődött, s a külvilággal való minden kapcsolódási lehetősége elvágásra került. 2022 során gyakorlatilag egyetlen összefüggő, gigantikus hullámban söpört rajtuk végig a COVID. Az persze érzékelhető, hogy a kísérleti vakcinák náluk sem biztosítottak semminemű védelmet a vírussal szemben, pedig mire kibontakozott a járvány, a lakosság bő 90%-a már át volt oltva.

Florida hamarosan betilthatja az életveszélyes COVID vakcinákat

A „Ban the jab” (tiltsák be az oltást) nevű beadványt elsöprő többséggel fogadta el Florida Lee megyéjének önkormányzata. Sajnos ez még nem jelenti automatikusan a törvénytervezet sikerét, mivel annak aláírása és jóváhagyása Florida kormányzójára, Ron DeSantis-ra vár, aki ideológiailag közelebb fekszik a háttérhatalmi akolhoz az alsóbb szinteken rendelkező republikánus társainál.

A törvénytervezet validitásának legfőbb támasza, hogy definíció szerint a kísérleti COVID vakcinák biológiai fegyvernek számítanak, ennek megfelelően világszerte azonnali hatállyal tiltandó előállításuk, terjesztésük és alkalmazásuk egyaránt.

Sajnos a piramis csúcsa környékén már kizárólag háttérhatalmi bábok csücsülnek, akik akadályt állíthatnak a biológiai fegyverek bevetésének tilalma elé.

Újabb lebukás: kiszivárgott belsős levelezések szerint mesterségesen indították útjukra az új variánsokat, hogy az emberiséget visszatereljék a rettegés és engedelmeskedés útjára

Újfent Angliából szivárgott ki egy belsős karhatalmi üzenetváltás. Eszerint 2020 decemberére már elege lett a lakosságnak a COVID-terrorból, és a gazdaság újranyitását követelték.

Hogy ez ne történhessen meg, Matt Hancock egészségügyi titkár javaslata szerint egy új variánst kell ráereszteni a népességre, hogy mindenki jól összecsinálja magát, s viselkedésük a hatalomnak tetsző irányba forduljon vissza. Így karácsonyra ismét lezárhatóvá válik az ország.

A mintegy 100 ezer Whatsapp üzenet kiszivárogtatását keletkeztető „lezárás fájlok” egy rakás további csemegével is szolgál a kedves olvasó számára. E tényeket jómagam rendszeresen szemléztem a COVID-terror vérmes esztendei alatt, amikor az efféle tartalmak még rémhírterjesztésnek és összeesküvés-elméletnek minősültek.

Magyar nyelven elsőnek értekeztem a lebukott Pfizer-igazgatóról, ki rejtett kamerák előtt bevallotta, hogy mesterségesen gyártják az új COVID variánsokat a pártállami terror kibontakoztatására és a felfokozott vakcináztatás elősegítésére. Már 2021 tavaszán beismerték a brit tudósok, hogy totalitárius félelemkeltést alkalmaztak a lezárások érvényesítésére.

lockdown_oppression

Justin Bieber az egész 2023-as turnéját kénytelen lemondani a COVID-oltás mellékhatásai végett

2022-ben már több turnéállomását volt kénytelen lemondani Justin Bieber az oltakozása következtében kialakult féloldali arcbénulása miatt.

Baja nemhogy megszűnt volna, de tovább súlyosbodott: immár komplett 2023-as turnéja szemétben landolt, annyira rosszá vált állapota.

Novak Djokovic 22-szeres tenisz bajnok nem léphet be a szabadság fellegváraként hirdetett USA-ba, mert az idei szezon alkalmával sem mérgeztette meg magát

Míg a beteg oltottak fizikailag képtelenek tevékenységük folytatására, addig az egészséges oltatlanok munkáját adminisztratív úton lehetetleníti el a karhatalom.

Ahogy tavaly, úgy idén sem nyert jogot Novak Djokovic 22-szeres tenisz-világbajnok az USA-ba való beutazásra, miután továbbra sem kívánja szerencsétlenül járt sorstársaihoz hasonlóan örök életre megnyomorítani magát a felelőtlen oltakozással. Így az idén újabb 2 játéktól kénytelen távol maradni, hogy egészségét megőrizze.

novak_djokovic
Novak Djokovic

Állítólag létezik mód a kötelező oltás elkerülésére: az egészséges emberek beutazásának tilalma kizárólag a légi közlekedésre vonatkozik. Mivel jelenleg sem Kanadában, sem Mexikóban nincsenek érvényben aberrált korlátozások, Djokovic nyugodtan leszállhat ezek reptereinek valamelyikén, majd autóval átbattyoghat az amerikai határon, melyen át nem vonatkozik oltási kötelezettség a beutazókra.

Egy kis humor: egymás után esnek össze a COVID-vakcinák hatásosságáról és biztonságosságáról értekező Pfizer szóvivők

A Babylon Bee paródiaoldal egy roppant vicces videót posztolt, ahol egymásnak adják a kilincset a Pfizer konteók és rémhírek elsimítására hivatott szóvivői. Minimális angoltudás mentén is élvezhető az anyag:

Ennél viccesebb már csak az volt, mikor egy stand up komédia előadást tartó nő a tripla oltásával viccelődött, majd fellengzősen megjegyezte, hogy ennek ellenére sem a COVID-ot nem kapta el, sem össze nem esett a vakcináztatását követően, Jézus minden bizonnyal nagyon szereti őt.

Miután áldatlan mondatát kiejtette, azonnali hatállyal dobott is egy hátast a színpadon, melyet a nézőközönség a műsor részének hitt, így hosszú percekig nem jött érte segítség. Az istenkáromló nőt kórházba kellett szállítani, hol koponyatörés végett operációra szorult.