Sírva röhögős: a világ legegészségtelenebb kajáit forgalmazó gyorsétterem-lánc lett az oltás egyik fő szponzora

0

A Super Size Me c. film megjelenése óta nem igazán számít ép elméjű embernek, aki rendszeresen mekibe jár, mégis akadnak napjainkban, akik szerint a műanyag hulladék zabálása nincs hátrányos hatással az egészségre. Ha meg igen, azt pedig megoldja majd valamilyen oltás, melynek felvételét a szeméthegyeket zabáló vágási disznók erőszakkal rákényszeríthetik az egészséges, életvidám polgárokra is. Mindezt az „embertársak védelme” nevezetű álságos és hazug címszó alatt.

Oly szélsebesen vágtat az emberiség a végső kipusztulást jelképező szakadék felé, hogy a józan ész legutolsó megmaradt falatkái is lassacskán az árnyékszéken végzik. Ezért képzelheti úgy a világ legegészségtelenebb ételeit forgalmazó McDonald’s, hogy beáll reklámozni a koronavírus-oltást.

A szánalmas propagandát kávéspoharaikra varrják fel, melynek elemei a „meg tudjuk csinálni” roppant bűbájos szlogen mellett az oltással kapcsolatos hivatalos információk felsorolása. A „tényanyagok” a zomBiden kormányzat vakcinainfójáról származnak, hithűen jelezvén, hogy miféle sors vár az oltakozó polgárokra az elkövetkezőkben. A kávéspoharak mellett a kiszállított ételek csomagolására is kerül egy hasonló jellegű információs matrica.

Xavier Becerra, az amerikai egészségügyi szolgálat titkára nyájas hangvételű nyilatkozatban méltatta a meki egészségre való törekvését:

mekis_kaja1

köszönhetően a McDonald’s-nak, az emberek megbízható információkhoz juthatnak az oltásokról, miközben ételt rendelnek vagy isznak egy kávét. A járvány megszüntetése megköveteli, hogy mindannyian kivegyük részünket a feladatból, ami a barátaink és családtagjaink oltásra való biztatását is magában foglalja. E törekvés segít, hogy az emberek jól informált döntéseket hozzanak egészségükről és tájékozódjanak a lépésekről, melyekkel magukat és közösségeiket is megvédhetik.

Azért nincs már keletje a mai világban a szatírának, mint amilyen például a Hírcsárda volt, mert a pszichopaták teljhatalma által vezérelt élet immár sírva röhögősebb poénokat generál, mint a „régi szép időkben” kitalált hahota-gerjesztő álhírek.

Május 19-én egyébként az amerikai mekis alkalmazottak sztrájkba lépnek, mivel az ótvar propaganda mellé arra már nem futja a sárkányfűárus vállalattól, hogy emberséges bért fizessen alkalmazottainak. Olyant például, melyből egészséges, koronavírus-űző étrenddel tarkított életmódot élhetnének a kifosztott munkások, kiknek marad ehelyett a vakcinákkal tűzdelt zombi-üzemmód.

oltas_egeszseg
Apuci elmegy oltatni, hogy továbbra is egészséges maradjon. Aztán elvisz téged a Mekibe, jó?