Csodálkoznak a népirtók kollaboránsai, hogy miért nem mennek hozzájuk a vendégek

0

Az ösztönállati ostobaság újabb iskolapéldáját szállította a HVG egyik általam megpillantott cikke, mely a budapesti turizmus végleges összeomlásáról rántja le a leplet. A siránkozó szállodatulajdonosok, miután az egész világ kedvét elvette a hatalom az utazástól, azt várták volna, hogy az immár kutyát sem érdeklő, hitvány foci EB-re meg olimpiára majd egymást tapossák az emberek a recepció előtt.

A szállodaipar eleve halálra ítélt szféra volt már a COVID-riogatás előtt is, hiszen egyre inkább értelmét vesztette aranyáron bezsúfolni az embereket kis kartondoboz-méretű lakosztályokba, ahol gyakorlatilag a fütyirángatáson kívül semmit nem lehet csinálni, hiszen minden tevékenységével zavarná a vendég a többi, szintén milliókért patkánylyukban vergődő üdülő nyugalmát.

A járványhisztériát túlélt ép elméjű közgazdászok igyekeznek tudtunkra adni, hogy a turizmus valószínűleg soha többé nem áll fel abból a pusztításból és rombolásból, melyet a terrorista, elnyomó pártállamok indukáltak a teljesen felesleges, értelmetlen, mi több, egyenesen hatástalan, de legalább halálos lezárásaikkal.

A nyakló nélküli utazgatás koporsójába az utolsó szöget a vakcinaigazolvánnyal verték, ami a birkásítható ösztönállatok kivételével mindenki részére megálljt parancsolt a határsorompók felé.

covid_zold_utlevel

Amíg a mordori állapotokat előidéző COVIDiktatúra teljes gőzerővel zakatolt, az emberek értelmesebbik fele elkezdett magába nézni, és végre, talán életében első ízben, a lelke szavára hallgatni. Feltették többek között a következő kérdéseket:

– Mennyivel lett élhetőbb a lakóhelyük, miután a fillérekért utazgató, mindent összeszaró-hugyozó-okádó turisták nincsenek itt?

– Ki is járt jól, amíg még itt voltak? A szállodaipart pátyolgató burzsoázia szerint természetesen a fillérekért a koporsóig rabigáskodó helyi munkaerő. Mostanra már mindenki tudja a helyes választ: kizárólag azon befektetők jártak jól, akik az ingyen milliárdokat kapják a jegybanktól, ráadásul nem is az élhetetlenné váló „turistaparadicsomok” környékén laknak, hogy maguk is részesüljenek az „áldásból”, melyet a lakosságra oktrojálnak.

– Hogy van az, hogy a generációk óta ugyanott élő helyi lakosságot ezen szélhámos befektetők kiárazták ingatlanjaikból, helyükre a burzsoázia ingyen milliárdokból kitartott csemetéit ültették, ők maguk pedig mehettek a híd alá hajléktalankodni, sok esetben továbbra is kiszolgálva az őket kisemmiző, földönfutóvá tevő rabszolgatartókat?

willemstad-911979

Ahogy a karantén lehetőséget adott a befelé fordulásra, úgy záporoznak egyre-másra a nyilvánvaló válaszok: ezek az élősködő milliárdosok semmit nem tettek hozzá létszínvonalunk javításához, épp ellenkezőleg: még azt a keveset is elrabolták, amink volt: a kis vityillónkat, meg a tenger/tóparti/hegyvidéki levegő élvezetét. Kaptunk cserébe viszonzásul dorbézolást, óbégatást, okádást meg fosást.

Eme előzmények után egyértelmű a válasz a következő kérdésre: miért is halódik a turizmus, kiváltképp a szállodaipar? Az érintett csoportnak mégsem akar leesni az a fránya tantusz: a se füle, se farka cikkben egymás vállára támaszkodva értetlenkednek a „szakma” „jeles képviselői”.

Így zajlik az agonizáló pesti burzsoázia siráma:

… a labdarúgó-Európa bajnokság [ugyanis] nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a vártnál kevesebb külföldi turista jött Budapestre. „Azt gondoltuk, őrület lesz, de nem volt az” – mondja a hvg.hu-nak a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke… „Ez a mi csodavárásunk volt, annyira ki voltunk éhezve.”

furdozo_turistak

Hát jó, megesik az ilyen, lássuk csak, mit tettek ők maguk mindezért, hogy a csodavárásuk beteljesülést is nyerjen:

Flesch Tamás az autós turizmusban bízik, abban, hogy a környező országokból jönnek majd Budapestre turisták. „Tavaly a forgalom 30-40 százalékát ők adták” – magyarázza, hozzátéve, hogy a Covid-igazolvánnyal júliustól „a légi járatok is csak elindulnak végre”.

Tehát roppant hatalmas ésszel, ami egy ekkora presztízsű szektor imázsához méltó, arra gondoltak, hogy majd lezárt, karantén mögé kényszerített, elnyomás és büntetés révén megfélemlített európaiak egyszer csak elkezdenek majd spontán záporozni nyakló nélkül a szállodák felé. Mindezt egy diktatórikus módon korlátozó plasztikkártya vagy QR-kódos app kíséretében, ami ugye eleve kizárja az egészséges, életvidám emberek részére, hogy nyaralni menjenek.

Akik ilyen vakcinaigazolványt „nyertek”, azok a 70+-os rettegő farhát-ropogtatók, akik két csomag száraztésztáért cserébe egész testüket-lelküket odaadják a Molochnak, sőt, még unokáikat is odahajítják neki kérés nélkül. „Szerencsés” nyertesek még a krónikus betegségek tengerében halódó középkorúak, illetve azon agyonhajszolt, tönkre tett, lelkileg legyilkolt szolgák sokasága, akik főnöki utasításra, pártállami megfélemlítésre vagy egzisztenciális fenyegetettség révén vették fel magukra a fenevad bélyegét.

pexels-jess-loiterton-4321154

Ez a döglődő zombihadsereg lett volna az elit szerint a turizmus rakétájának gyújtózsinórja. És a sok húgyagyú, vágóállati sorban agonizáló rabszolga még mindig azt képzeli, hogy ez a retardált, pofátlan, pszichopata réteg a tehetségének meg a tudásának köszönhetően csücsül a helyén, trónol a lakosság felett és csattogtatja az ostort.

Siralmas.

június 15-én elkezdődött a vidéki magyarokat Budapestre hívó Restart-kampány. A cél, hogy megmutassák: Budapest nem drága. Így például a két éjszakás tartózkodás mellé a harmadikat ajándékba adják a szállodák. A fürdők pedig bevezették a belföldi vendégkört megszólító, kedvezményes jegyárakat kínáló Zsigmondy Kártyát.

Flesch Tamás szerint évtizedek óta nem sikerül elérni, hogy a vidéki turisták Budapestre jöjjenek… Szerinte arról is fontos beszélni, hogy a magyar vendégek nem minden esetben tudják megfizetni a budapesti szállodaárakat, míg a külföldiek igen.

Mégiscsak megszületett a megváltó Jézus Krisztus! Ugyan a vidéki magyarság napjainkban már annak is örül, ha sikerül valahonnan összekukáznia pár adag penészes és rothadó élelmiszert, de majd ők lesznek a korábban a burzsoázia részére luxusáron kínált lakosztályok benépesítői.

pexels-the-lazy-artist-gallery-1488515

Ezeknek tényleg elgurult minden maradék gyógyszerük. Olyannyira belezombultak az elmúlt másfél év COVIDiktatúrájába, a szarházi megalkuvásaikba meg az oltásokba, hogy végstádiumú élőhalottként hörgik tele az étert diszfunkcionális szólamaikkal.

A hiányzó külföldi turistáknál is nagyobb gondot okoz a munkaerőhiány a szakmában. Sokan a bezárások után máshol helyezkedtek el, és még mindig „kivárnak, bizalmatlanok”… „Tartanak egy esetleges negyedik hullámtól, sokuk teljesen más területen helyezkedett el” – mondja Blandl Judit, aki szerint az elmúlt másfél évben nagyon sokan hagyták el a pályát, és nagyobb részük nem akar visszatérni.

Nincs vendég, tehát be kéne zárni a szállodákat, de azért hiányzik a munkaerő… mi van? A „tartanak egy negyedik hullámtól” igazán édes, naiv duma, meglátszik, hogy ezek a semmirekellők, akik egzisztenciájukat lopás, csalás, hazudozás és pszichopátiás erőszak révén harácsolták össze, egyetlen őszinte szót sem kapnak már az általuk tönkre tett, megfélemlített, kisemmizett szolgahadtól.

A turizmus pont azon kiemelt szektorok egyike, ahol elvárják a vakcináztatást, vagyis kvázi a foglalkoztathatóság követelménye, hogy a munkaerő adja át a teste feletti uralmat a kísérleti patkányokra vadászó vakcina-vállalatok részére. Mivel az emberek legalább fele így elmenekült az ültetvényről, mivel az élete kedvesebb annál, semmint hogy azt a Molochnak áldozza fel, nem csoda, hogy munkaerőhiány van.

pialo_nok

Esetleg nekiállhatnának a sárga csillag nélkülieket behívni kötelező munkaszolgálatra, ahogy tette azt a hatalom a régi szép időkben… gördülnek már a vagonok?

Arra a kérdésre, hogy mi lesz, ha ősszel újabb járványhullám éri el Magyarországot, a szakemberek úgy feleltek, hogy az eddiginél nagyobb támogatást kell kapnia az ágazatnak… „Meggyötört az ágazat, a tartalékokat felélték, muszáj lenne a korábbi támogatások mértékét növelni” – jelenti ki Kovács Balázs.

Tehát az általatok legyilkolt, földönfutóvá tett lakosság majd visszahizlalja a hájas valagatokat az éhhalálhoz talán elég alamizsnájuk további megkurtításával… hogyne.

A szállodák ezért most mindent megtesznek, hogy becsalogassák a turistákat. A Forma–1 mogyoródi futama, illetve a pápa szeptemberi látogatása segíthet valamicskét a budapesti szállodák helyzetén.

beer_is_fun

Ezek a retardáltak másfél év elteltével sem kapcsoltak. Vége a hitvány, szarházi, retkes, prosztó cirkusznak. Néhány kétségbeesett vergődése még lesz idén a szórakoztatóiparnak, 1-2 fesztivált félgőzzel megtartanak, olimpia is lesz nézők nélkül, de a korábbi hipnotizálható vágóállat létből kicsatlakozó, felébredt polgárok már javarészt nem térnek vissza az ócska illúzióitok bűvkörébe.

Forma-1 meg Pápa… mekkora ganétenger ez a magyar szállodaipar.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás