Jobb a lezárás és a nyílt színi pártállami terror, mint az oltás és a maszkhordás

0

Aszongya a Kunetz Zsombor nevezetű magánszemély, hogy mindenki azonnal húzza fel a pofazacskót és leszegett fejjel folytassa a hódolást a rendszer részére, mert csakhamar túltelítődnek a kórházak betegekkel, és akkor jaj nekünk. Kifejtette azt is, hogy a riogatás első három hulláma során jajveszékelve menekült világgá az egészségügyi személyzet, ezért a másfél évvel ezelőtti állapothoz képest háromezerrel kevesebb beteget bír el egyszerre az ellátórendszer, ami nem túl jó hír a Delta variáns „tombolása” idején.

Már régen el kellett volna rendelnie a főpolgármesternek a kötelező maszkhasználatot a tömegközlekedésen és a zsúfolt zárt terekben…Tavaly 11 ezer beteg után bedőlt az egészségügy, most akár 8 ezer beteg is elég ugyanehhez, azóta ugyanis rengeteg szakember elhagyta az egészségügyet, nyilatkozta az ATV-nek Kunetz Zsombor.

Indoklása roppant praktikusnak tűnik, így hát mi sem természetesebb, mint hogy kikotorjuk a tavaly rémképként belénk égett, elfelejteni kívánt maszkot a fiók aljáról, beadatjuk magunknak az elmaradt 3 dózis vakcinát egy amolyan Collector’s Edition akció keretében, telepítjük telefonunkra a karanténappot és meglobogtatjuk az ellenőr előtt újonnan lepecsételt vakcina-útlevelünket.

Lássuk csak, miféle érvrendszer mentén indokolja az úriember az engedelmeskedés szükségét:

covidpassneeded

Az oltottság valószínűleg elrejti a vírus hordozást, hiszen nem jelentkeznek a betegség jelei, ezért az oltás az rendkívül fontos, de emellett én azt gondolom, hogy a járványkezelésnek lépcsőzetesnek kellene lennie. Ahol az alap pont az mondjuk az oltás, vagy a távolságtartás, kézhigiénia, maszk, és a végpont az mondjuk a horror lezárás. Nem kéne eljutni oda.

Tehát először is azt állítja Kunetz Zsombor, hogy az oltottak elrejtik az általuk hordozott vírust úgy, hogy az oltások révén szimplán nem mutatnak tüneteket. Kifejti, hogy az oltottak tünetmentes vírushordozóvá és terjesztővé tétele érdekében mindenki oltassa be magát, aki még nem tette, illetve kerülje messziről embertársait, sikálja véresre kezeit, és a fosos pelenkát is helyezze az arcára. Semmi kivetnivaló nincs ebben, hiszen eleve így illik viselkednie egy jól trenírozott háziállatnak.

Az igazán meglepő mondatrész: „Az oltottság valószínűleg elrejti a vírus hordozást, hiszen nem jelentkeznek a betegség jelei”. Ennyire transzparensen azért nem szokták kifejteni az ún. szakértők a vakcináztatás lényegét.

A lényeg tehát, hogy az oltottak a hatalomtól elnyert újdonsült szabadságuktól megrészegülvén menjenek, és terjesszék az egészséges embereknél akár 251-szer magasabb virális terheléssel a koronavírust, mert ekkora víruskoncentráció már akár az egészséges oltatlan embereket is ágynak döntheti, neadjisten meg is ölheti.

dathazs_vadok

Mivel az oltottak szétfertőzik a világot, a kirobbanó negyedik hullámot hatásosan lehet propagálni az oltatlanok járványaként, ahogy azt szajkózzák immár hónapok óta a különféle megvett celebvirológusok.

Ebből kifolyólag szerintem nem állítok túlzottan nagy eretnekséget azzal, hogy amennyiben mindenképp a zabolázatlan terror útját választja a hatalom, inkább diktáljon újabb horror lezárást, semmint semmisítse meg a népességet a szabadon flangáló veszélyes oltottakkal, majd érvényesítsen a sikeres megosztást és elszeparálást követően holokausztot az oltatlan embereken.

Inkább váljon mindenki részére egyértelművé, mekkora gyilkos és emberiségellenes terrordiktatúrában vergődnek, mint vegetáljanak továbbra is hazugságban, annak delúziójába kergetvén magukat, hogy szuperterjesztőként biztonságban és békében létezhetnek, és még a diktatúra is gondoskodik mindennemű szükségleteikről. Arról nem is beszélve, hogy lehetetlen hazugság által békére lelniük, így azzal kapcsolatban is fogalmatlanok maradnak, hogy miért kerül majd egyre több hazugságban agonizáló oltott tepsibe meg hullazsákba, hogy nem lesz nyugalmuk azután sem, hogy már a negyedik dózis patkánymérget eregették magukba. Ami még ennél is rosszabb, hogy az egészséges emberekkel szembeni epés gyűlölet sem maradhat el részükről, hiszen elvárja ezt a hatalom a kamu álbiztonságért cserébe.

Hamarosan pukkan a lufi, és a megtévesztésben tartott vakcinázottaknak szembesülniük kell bűneik és hazugságaik következményeivel. Attól a hatalomtól várták a békét és jólétet, amely hatalom a teljes világtörténelem során hol nyíltan, hol burkoltan és leplezetten, de a nyomorgatásukra és megsemmisítésükre játszott.

keep_your_distance

Inkább jöjjön az újabb lezárás, hogy a megtévesztésben haldokló emberek közül minél többen felébredhessenek végre, és őszintén megbánják bűneiket a teremtőjük felé, aki örömmel fogadja őket vissza és szabadítja meg őket félelmeikből és betegségeikből, amennyiben a keserves szembesülés megtörténik.

Jöjjön a nyílt színi terror, és ennek köszönhetően meneküljenek meg minél többen, semmint teljesen átoltottan legyen az emberiség vágómarhája a pszichopata elitnek örök kétségbeesésben, szomorúságban és depresszióban vergődve.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás