Mi a kormány célja a terasznyitásokkal?

0

Ez egy gyors bejegyzés, a fogalmazásmódja nem felel meg a magam által támasztott minőségi standard-nek, az üzenet viszont annál fontosabb.

Felmerülhet a kérdés, hogy lehet, hogy a halálozások szempontjából világelsőnek számító Magyarországon egyszercsak megnyílnak a teraszok, mindez hivatkozva a 3,5 millió beoltottra? 4 milliónál pedig már a koncertek, fesztiválok, színházak, mozik és galériák is látogathatók – természetesen kizárólag az oltottak részére.

Nos, egyáltalán nem nehéz helyére tenni az összes puzzle-darabot – már azoknak, akik az elmúlt egy év agyrothasztását követően rendelkeznek még némi maradék agysejttel.

Az angol kormány már publikálta papírját, mely szerint augusztusra (ami önmagától jobbára lehetetlen volna, mivel a napfény megöli a koronavírust) tör ki a járvány újabb hulláma, melyet nem mások, mint az oltott személyek gerjesztenek. Belengetik még egy potenciális vakcinamutáns megjelenését is, melynek lehetőségét a tudósok váltig tagadják. A hülyéi nem képesek felfogni, hogy azt pakolnak ezekbe az oltásokba, amit csak akarnak, hiszen a gyártósorról való lekerülést követően már senki nem ellenőrzi azokat. Sőt, talán már előtte sem. Ismeretes például, hogy amerikai bébiétel-gyártók mérgező fémeket kevernek a csecsemőtápszerekbe, csak mert nem érdeklik őket az előírások, és a polcokra kerülő végterméket senki nem ellenőrzi. Így mérgezi gyermekeinket a kapitalizmus, karöltve a magasságos tudománnyal.

terasznyitas1

Lokális járványok kirobbantásához már az is elegendő, ha pl. a kínai Sinopharm vakcinákban tanyázó legyengített vírusokat visszaengedik a természetbe, ahol megerősödnek és akár mutálódnak is.

Tudvalevő – a tudósok hazudozásaival ellentétben –, hogy a vakcina nem akadályozza meg sem a fertőzést, sem annak továbbadását. Helyette pusztán a tünetek megjelenéséhez állít fel magasabb lécet. Olyannyira hatástalan önmagában véve a legtöbb oltás, hogy a véráramba fecskendezett legyengített vírus egyáltalán nem vált ki semmiféle reakciót az immunrendszerből. Jól megvannak békében egymás mellett.

A reakciót egy csalafinta trükkel húzzák elő: adjuvánsnak nevezett mérgező fémeket – többnyire alumíniumot vagy higanyt – juttatnak a szervezetbe a hatóanyaggal együtt. Akár a bébiételekbe. Ezek leülepednek – többnyire valahol az agyi erekben –, majd gyulladást keltenek a szervezetben. Ez a folyamat hergeli fel végül a fehérvérsejteket, illetve buzdítja őket arra, hogy vegyék fel a harcot a teljesen ártalmatlan, magatehetetlen vírussal.

Az oltás a kipaterolhatatlan mérgező fémek révén tartós gyulladást eredményez, mely kiváló megágyazója a krónikus, illetve autoimmun-betegségeknek már gyerekkortól kezdve.

vaccine_autism

Ugyanezen folyamat a vektorvírust alkalmazó vakcinákra is érvényes, az mRNS pedig nem oltás, hanem kísérleti génterápia. Aki ilyent beenged a testébe, az meg is érdemli a sorsát.

A cél hát, hogy az oltottak összerezdüljenek, lehetőleg minél sűrűbb tömbökbe, és adogassák át egymásnak a vírust, mely kedélyesebben tud szaporodni, mint egy oltatlannál, akiknek szervezete érzékenyebb marad velük szemben. Nyilvánvaló, hogy az éjszakai élet felpezsdítése is napirenden van a koncerteknek és fesztiváloknak hála. Ilyenkor ugye nem süt a Nap, nincs hát akadálya a terjedésnek.

Miután a kellő víruskoncentráció kialakult az oltott tömegekben, a kórságot hazaviszik, és kialakíthatnak komoly betegséget az oltatlanoknál. Ezek egy része a további rettegtetés elérése végett az áldozatok statisztikájában foglal helyet, másik felük pedig kellőképpen halálra rémül ahhoz, hogy kezdeti makacsságát félretévén mégiscsak menjen oltatni. Az oltottak sem nyugodhatnak: folyamatosan újabb és újabb mutánsok hírei rengetik meg a földet, így akár félévente-évente is járulniuk kell az orvosi rendelőbe az újabb és újabb variációk ellen „védettséget biztosító” oltásokra, melyeket „nagy szerencsénkre” hamarosan szájon át adható tabletta formájában is felvehetünk.

Ahogy láthattuk az utóbbi év totálisan értelmetlen, viszont legalább ártalmas és gyilkos korlátozásainak sokaságából, a cél valójában nem egy láthatatlan ellenség térdre kényszerítésre, hanem a láthatatlan ellenségre hivatkozva a lakosság végső háziállati sorba taszítása, melyhez adott a szájkosár (maszk), a póráz (szabadság-karkötő, karantén és egyéb aljasságok), illetve az eboltási kiskönyv (védettségi igazolvány) is. A gumicsont a „vírustagadók” és „oltásellenesek”, akiken lehet rágódni meg nyáladzani, a jutalomfalat pedig az oltást felvevők bulikája, ami egy rövid időn át tartó vigasztalása lesz a hamarosan vágóhídra kerülő emberiségnek. Márpedig nyár végére – ősz elejére megrendelték a politikusok a vakcinák nyomán érkező negyedik hullámot, így annak be is kell következnie.

pexels-kampus-production-5935189

Mivel az emberiség nem kelt fel a terror ellen, hanem birkaként tűrte a züllesztést, aljasítást, a vágási disznó sorba kényszerítést, ezért a folyamatot most már végig kell vinni. A „Jelenések könyve” alapján zajlik a forgatókönyv, jelenleg épp a hatodik és a hetedik pecsét felnyitása közt járunk.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás