Az Amerikai Népszava szerkesztősége miért nem ül börtönben?

0

Két hónappal ezelőtt találtam a szennysajtóban egy igazán förtelmes és hányingerkeltő okádmányt, melyre a reakciót el is kezdtem írni. Aztán egyéb, fontosabb események történtek, melyek felülbírálták az efféle ostoba szarháziakkal való foglalkozás szükségét.

Most azonban mégiscsak befejeztem az írást, igaz kissé késve, már aktualitását vesztette a téma. Mégis fontosnak tartom a gyilkosozó és rémhírterjesztőző gyilkos és rémhírterjesztő sajtó leleplezését, mert ostobaságukkal, szarháziságukkal, vérgőzös gyűlölködésükkel milliókat taszítanak halálvergődésbe, pusztulásba.

A lényeg nem Gődény György személyében van – nem ismerem őt személyesen, szóval semmiféle érdekem nem fűződik a védelméhez –, hanem az efféle gusztustalan okádék propagandamédiumok szerkesztőségének pofátlanságában, gátlástalanságában, a lakosság feletti hatalmaskodási vágyában. Ezek a moslék férgek a billentyűzetükkel ölnek és mételyezik a lakosságot, miközben a hazugságok végtelen árját burogatják rájuk gyakorlatilag feldolgozhatatlan mennyiségben.

Amíg az efféle szennylapok életben vannak, az emberiség válsága nem megszüntethető.

Fake news headline on a newspaper

Arról szól a véres hányás, hogy Gődény György felfüggesztett börtönbüntetést kapott, mert merészelt a gyilkosozó gyilkosok ellenében viszonylag hiteles, megnyugtató információkat közölni olvasóival / hallgatóival. Egyéb ügyei miatt (pl. a 2018-as választási pénzek) simán elő lehetne venni, de hogyhogynem nem ez történt, hanem egy hamis ürügy mentén rúgott bele alaposan a hazugságszolgáltatás.

Az Amerikai Népszava fröcsögő pofájú zombijai a következő véleményüket fogalmazták meg az eset kapcsán:

A Btk. 337. § (2) bekezdése új törvényi tényállást tartalmaz, amely szerint “Aki különleges jogrend idején nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa, bűntett miatt 1 évtől 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”.

A törvény világosan kimondja, hogy ki követi el a rémhírterjesztést, amely Gődény esetében a bíróság ítélete szerint is bizonyított tény.

pexels-sora-shimazaki-5668494

Kábé semmit nem mond ez az ún. „törvény” arról, hogy mi számít valótlan ténynek vagy elferdített ténynek, így tehát praktikusan egy olyasféle rendelkezésről van szó, ami a terrorhatalom részére megnyitja a zöld utat annak korlátok nélküli vérmes tombolásához. Semmi többről nincs szó. Azt visznek el, akit akarnak. Nem az a rémhírterjesztő, aki rémhírt terjeszt, mivel nincs erre vonatkozóan konkretizált kritérium a szövegben. A viszonyrendszer tökéletesen fordított. Az a rémhírterjesztő, akire mondjuk, és akit elhurcolunk, az automatikusan rémhírterjesztővé válik. Lásd még Karl Lueger:

Én mondom meg, ki a zsidó. / Én mondom meg, ki a rémhírterjesztő.

Világjárvány idején az állami védekezés akadályozása bűncselekmény.

Ám mint ennél a „járványnál” bebizonyosodott, az állami védekezés a bűncselekmény.

Egy olyan vírus létezésének tagadása, amely 215 millió embert fertőzött meg, 4 és fél millió a halálos áldozatok száma, nemcsak súlyosan elmebeteg dolog, hanem emberek életét, egy egész ország védekezését veszélyezteti.

elmebeteg_covid

Egy olyan vírus létezésének állandó jellegű hisztériás propagálása, amely 215 millió embert fertőzött meg, 4 és fél millió a halálos áldozatok száma, nemcsak súlyosan elmebeteg dolog, hanem emberek életét, egy egész ország védekezését veszélyezteti.

Ugyanilyen adatok egy átlagos téli nátha -és influenzajárvány során is keletkeznek, mégsem kellett miatta milliárdokat földönfutóvá, rettegésben vergődő zombivá, megbélyegzett vágóállattá tenni.

Magyarországon egy év alatt annyian haltak meg, mint egy közepes magyar város teljes lakossága.

Köszönhetően az indukált hisztériának, az elnyomó, terrorisztikus intézkedéseknek, a fenyegetőzésnek, a fojtogató lélegeztetőgépeknek, a gyilkos orvosi protokolloknak, a magatokfajta szennymédia tömegpusztító propagandájának.

Nem szeretnénk részletekbe bocsátkozni, és elmebetegekkel, álhírekben hívő emberekkel vitatkozni (akik egy új vallást hoztak létre a vírustagadással, s az oltástagadással)

Saját magaddal valóban nehezen tudnál vitába szállni, bár a te állapotodban a skizofrénia valószínűleg megváltás lenne.

elmebeteg_csaj

Ha nem tudnád leírni a baromságaidat, máris jóval kevesebb embert riogathatnál vele és az emberiség átlag egészségi szintje megnövekedne.

Az új vallást ti hoztátok létre az okkultista és sátánista rituáléitokkal, mint a betegség ráolvasását lehetővé tévő PCR-tesztelés, a mocskos fröcsögő pofátok egyetlen valódi Isten elöli eltakarását célzó maszkhordás, az antiszociális távolságtartás, a szentelt vízzel analógiába állítható fertőtlenítés, a sarlatán tünetmentes terjesztő elmélet, a „mindmeghalunk” jellegű apokalipszis-felkorbácsolás, valamint a kísérleti, több mellékhatása van, mint haszna vakcinák által betölthető üdvösségtörténet.

Azt még érteni véljük, hogy aki nem hisz feltétlenül a szektás elmebajotoknak meg a vakcinák biztosította messiás-mitológiátoknak, az számotokra halálos ellenség, aki az egész világ problémáiért felelős (már megint honnan ismerős ez a folyamat?). De aki idáig sem megy el, hanem pusztán a részetekről fellépő súlyos aránytévesztésekről, statisztika-manipulációitokról, szerepkör-túllépésekről, mindennapi konstans hazudozásaitokról rántja le a leplet, még azt is eretnekként égetnétek meg.

Továbbá: valaminek a tagadása hogy lehet vallás, amikor az istenben nem hívő embert ateistának (hit nélkülinek) nevezik, nem pedig ellenvallásosnak? Koronavallás létezik, vírushívők, vakcinafanatikusok, hiszen ezek valóban olyan jellegű mammon és bálvány-objektumok, melyek előtt lehetséges oltárt támasztani és térdre borulva hallelujázni. Valaminek a nemlétét hogy lehet vallási fanatikusok módjára terjeszteni, áruljátok már el, ha nincsen kötelezően imádandó objektum?

cmeme_nemidezet_koronavirus

…tömegesen halnak meg olyanok, akik Gődényhez hasonló vírustagadók és oltástagadók, közülük sokan a halálos ágyukon vonják vissza a hazugságaikat.

Megint csak cseréljünk fel pár szót, és megkapjuk a hazugságok helyébe állítható tényszerű valóságot. Nem túl kreatív a propagandamédia, dehát nem is tehetségért meg az értelemért jár a pénz, hanem a szorgosan végzett népzüllesztésért. Ennek elvégzésére nem alkalmas akárki már csak genetikai alapon sem, mert vannak, akik pl. születésük óta rendelkeznek gerinccel.

Tehát: tömegesen halnak meg olyanok, akik az Amerikai Népszava ostoba firkászaihoz hasonló vírushívők és oltásfasiszták, közülük sokan a halálos ágyig sem jutnak el, hogy visszavonhassák a hazugságaikat, hiszen meglehetősen váratlanul és hirtelen éri őket utol a halál valamilyen sehol nem listázott vakcina-mellékhatás következtében.

De hát ezt a sorsot választották maguknak, hiszen önkéntesen aláírták, hogy a kísérleti vakcinák bárminemű mellékhatásáért – beleértve a halált is – sem ők, sem árván maradt családtagjaik nem lesznek jogosultak semmiféle kártérítésre.

Egészen friss hír, hogy egy gyűlölködő vakcinafasiszta orvos halt meg két héttel a harmadik oltás felvétele után, aki úgy gúnyolta az egészséges embereket, hogy nem fog sírni a temetésükön. És nem ő az egyedüli példa, több száz hasonló esetről olvastam már, csak éppenséggel nem az a tisztem és feladatom, hogy megtévesztett, hazugságok tengerében döglődő embereket gúnyoljak ki egyenként, megássák ők a sírjukat maguktól is.

propaganda_parodia

Mesélnek helyettük a hivatalos adatbázisokban szereplő, tehát bevallott, 200.000 fő fölé növekedett halálos vakcinaáldozat-statisztikák, meg azon gombamód szaporodó weboldalak, melyeken névvel és fényképpel, teljes sztorijukkal szerepelnek a vakcinák révén megnyomorított, illetve elhunyt áldozatok.

De egy vallásban hívőket a tények soha nem zavarnak meg, amikor valamilyen hazugságukat és tévinformációjukat cáfolják, akkor azzal nem törődnek, előállnak egy újabbal.

Inkább ugyanazt a réges-rég megbukott és leleplezett dogmát ugatják tovább fasiszta módon, mint azt látni az Amerikai Népszava szennylap tehetségtelen propagandistáin. Addig nem állnak le az ostobasággal meg a férgesült gátlástalansággal, míg kénytelenek nem lesznek maguk felé fordítván a revolvert meghúzni a ravaszt.

Mindennek a társadalmi veszélye az, hogy nemcsak a járvány elleni védekezést nehezíti, hanem általános bizalmatlanságot terjeszt a tárgyszerű és felelős mainstream médiával, a kormányzatokkal, minden egészségügyi intézménnyel szemben, amelyek mind egy összeesküvés részei, és az “alternatívnak” nevezett álhírcsatornák, primitív hazugságokat és konteókat terjesztő hamis oldalakkal szemben hoznak létre bizalmat. Ezek pedig a világ kollektív elhülyítésének eszközei, amelyeket a közösségi média önös érdekből még felerősít.

workplace-1616459

Ezen a vérmes elmebajon már sírva röhögtem. „Tárgyszerű és felelős” mainstream média, melynek születése óta más tevékenysége nem volt, mint a hazudozó, népnyomorító hatalom szócsöveként elaléltatni az emberiség éberségét és különféle pszichológiai fondorlatokkal rávenni őket a kifundált hazugságok feltétel nélküli elfogadtatására. Csak egy kis statisztikaferdítés itt-ott, egy kis gusztustalan pátosz, néminemű fogalmazásbeli trükközés, és máris el lehet adni a tényszerű valósággal még távoli ismerős viszont sem fenntartó totalitárius hazugságot. Be lehet rángatni az emberiséget értelmetlen és véres háborúkba, pszichológiai terrort lehet alkalmazni felettük, valamint teljes körű agymosást. Persze e folyamatok véghez vitelét követően valóban „tárgyszerűvé és felelőssé” lesz a média, hiszen a hazugság totalitása felé görbített új valóságélmény immár megfelel az emberiség szeme elé húzott paravánon elbábozott mesevilágnak.

Média: görög eredetű szó. Medea istennőről kapta nevét és került át a modern nyelvekbe. Medea a görög mitológiában a boszorkányság, mágia és az illúzió istennője volt, akárcsak a modern sajtó.

„A média a Föld leghatalmasabb entitása. Hatalmukban áll a bűnöst ártatlanként feltüntetni és az ártatlant bűnösként. És ez a valódi hatalom, mivel uralmuk alatt tartják a tömegek elméjét. A sajtó oly erőteljes a képalkotás műveletében, hogy képes a bűnözőt áldozattá tenni, és az ártatlan áldozatot bűnözőként megbélyegezni. Ha nem vigyáznak, a hírlapok lassan ráveszik önöket, hogy gyűlöljék az elnyomottakat és szeressék az elnyomókat.”
– Malcolm X

Egyébként meg ti magatok vagytok a világ kollektív elhülyítésének eszközei, akik az emberiséget a kihalás peremére taszító milliárdos oligarcha gazdáitok népirtó agendáját propagáljátok nyakló nélkül.

Orbán nem akar és nem mer konfrontálni a választások előtt a vírustagadók és az oltástagadók nagy táborával… Ennek rendkívül súlyos demoralizáló hatása van, mert bátorítja a törvénysértőket, és lerombolja az igazságszolgáltatásba vetett – elég gyenge – közbizalmat is.

Orbán magasról leszarja, hogy kinek a táborával konfrontálódik, amennyiben a lopás lehetősége továbbra is biztosítva van. Itt pedig fennáll – hála a terrorista riogatásnak –, hiszen a lélegeztetőgép-biznisz, a többszörös áron megvalósult különutas vakcina-beszerzés, a haveri vállalkozók zsebét tömő vakcinakártya mind jókor jött instrumentumai a rablógyilkos oligarchia további pénzügyi bebiztosításának.

Az igazságszolgáltatásba vetett bizalmat az rombolja leginkább, amennyiben az nem az igazságot szolgáltatja, hanem koncepciós eljárás keretében elrettentés céljából akar megsemmisíteni pár szem ártatlan igazmondót – akik nyilván óriási túlerőben vannak a milliárdokból kitömött, napi szinten milliók által zombi mód fogyasztott „tárgyszerű és felelős mainstream média” XD propagandájával szemben.

A ti bolsevista fajtátok nyugodtan befoghatja a pofáját, mikor igazságszolgáltatásról van szó, mert többek közt a Rajk László meg Nagy Imre perek révén pontosan a ti fajtátok az, akik úgymond az „igazságszolgáltatást” a saját bűnöző céljaik meg förtelmes agendájuk érvényesítésére használják fel.

propaganda_1

Gődényt letöltendő börtönbüntetésre kellett volna ítélni, mert ezzel az ítélettel azt mondták, hogy emberek életének veszélyeztetése, elmebeteg rémhírek, valótlán állítások terjesztése bocsánatos dolog.

Utóbbi valóban így van, ezért vagytok ti még szabad lábon. Minél nagyobb a felfordulás, annál inkább felgyorsítható a totalitárius szisztéma kiépülése és a lakosság új világrendbe való erőszakolása a fenevad bélyege, népszerűbb nevén vakcinaigazolvány révén.

Mást sem szeret a hatalom jobban, mint a felfordulást, mikor a megvezetett és lóvá tett alsóbb osztályok rémületükben egymást teszik el láb alól milliárdszám, miközben a fellegvárban csücsülő burzsuj oligarchia jót röhögcsél a bábjátékon.

Miután kiirtották egymást a megvezetett szegények, a markát dörzsölő karhatalomnak már csak be kell csücsülnie a bársonyszékbe és a magatehetetlenné lett polgárok tarkójának nyomni a Kalasnyikovot a totális behódolás eléréséért. Persze azért előtte írja alá a büdös kulák, hogy ő maga epekedik sírva és térden állva a fejébe röppentett golyóért. Szegény kiszolgáltatott karhatalom nem tehet mást, mint hogy tudomásul veszi az egyén döntését.

Azt a hatást kelti, hogy mégis lehet benne valami, ha nem merték Gődényt lecsukni érte.

borton_rendszer

Mégis lehet benne valami, ha nem merték Gődényt lecsukni érte.

Hatást kizárólag ti keltetek a szarházi epés gyűlölködéseitekkel.

Úgy csinál mártírt egy felelőtlen, elmebeteg bűnözőből, hogy még baja sem származik belőle.

Ahogy az Amerikai Népszava is úgy kelti a gyűlöletet, terjeszti a rémhírt, uszítja a polgárok ellen a vakcinákba belezombult tömeget, hogy semmi baja nem származik belőle, mert túl messze székel az ún. igazságszolgáltatástól.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás