Az aljasság ára

0

Vajon mekkora az árfolyama az emberiség legalja csúszómászó féreg szintre züllesztésének? Mint kiderült, a legtöbben elég olcsón mérik a lelküket, és némi ideig-óráig tartó pillanatnyi előnyért az anyjukat, meg az egész rokonságukat eladnák magukkal együtt. Sőt, az egész bolygót viheti a hatalom a rongy életükért cserébe.

Szinte semmi érdeklődés nincs már a felesleges és értelmetlen COVID-vakcinákra. Pedig a hatalom folyamatosan lebegteti be annak esélyét, hogy kizárólag a sárga csillag vakcina-igazolvány hordásával tehetjük be lábunkat ilyen-olyan rendezvényekre. Ezen vakcinákért nem elég, hogy gyártóik semmiféle felelősséget nem vállalnak, de még az ún. immunitás-doktrinájuk is egy ócska humbug, mivel összességében 3 hónapon át tartó „védettséget” garantálnak minden oltakozó részére. Bárminemű további előny pusztán ígérvény, mely, mint minden ígéret, magasra száll felfelé a ködös fellegekbe, amint azok számon kérésére terelődne a figyelem.

A hatalmi kirakós gyilkosok feladványa nem annyira ördöngös, mint amennyire elhitetik azt a néppel, mégsem képes a lakosság 90%-a megugrani eme primitív feladványt sem. Egyszerűen nem kell menni oltatni és a terrorhatalmi zsarnok-struktúra máris kártyavárként omlik össze, esélyt sem hagyván egy rabszolgatartó új világrend eljövetelének. Legvégső esetben a gazdaság elmaradt talpra állásából keletkező gazdasági összeomlás volna az egyértelmű katalizátora a rendszer leváltásának.

Pláne nem oly jellegű primitív, hulladék előnyök mentén érdemes eladni testünket, melyek egyébként alanyi jogon járnának bárki részére, mint étterembe járás, színházak és mozik látogatása, valamint levegővétel és napozás a szabad levegőn.

napozni_jo

Mivel azonban a legalja szarháziak a jobbára csalással, megalkuvással, kizsákmányolással szerzett egzisztenciájukat oly módon féltik, hogy inkább adják életüket cserébe az élettelen kőhalomért meg a rabszolgatelepre való napi zötykölődés lehetőségéért, nem pusztán egzisztenciájuk lesz dögkeselyűk martalékává, hiszen a végrehajtások, adóztatások, adósrabszolgaság rendszere a gazdasági hanyatlás ellenére sem áll meg, de még életük is kárba vész ostoba viselkedésük következtében.

Mivel egyelőre sokan tartják hősiesen a frontot, a rabszolgaság előnyeinek ízelítőjeképp a hatalom olyan nevetséges előnyök ígérvényét ülteti be az emberek elméjébe az apartheid-igazolvány mellé, melyek megszerzéséhez a korábbi idők során elégséges volt egy előre megnevezett jelölt mellé letenni az X-et valami „demokratikus választáson”.

Az Index egyik züllött firkásza összegyűjtötte a korrumpálás legaljasabb módszereit, melyek között annyiféle csemege van, hogy azok megérdemelnek egy alaposabb elemzést.

Az oltási programok előrehaladtával vészesen közeleg a hajlandósági plafon, ami egyre több országban felveti a kérdést: hogyan győzhetőek meg a szkeptikusok a vakcinák hatékonyságáról? Az Egyesült Államokban például sört osztanak, Kínában étkezési jegyekkel és főzőolajjal csábítják az embereket az oltópontokra.

vaccination_campaign1

Rögtön az első bekezdésben megfogalmazódik az elmegyógy szükségének sürgető kívánalma a vakcinafasiszták részére. Tehát a felvetett probléma, hogy meg kéne győzni a lakosság szkeptikus részét a vakcina hatásosságáról. Erre pedig mi más volna eredményesebb módszer, mint sört, kajajegyet, étolajat, vagy marihuánát osztogatni az önfeledt szurkálgatásért cserébe. Régen a mindenféle ismeretlen anyagokat magukba engedő személyeket rács mögé dugták 🙂 , most meg ők az emberiséget megmentő hősök. Hát beszarok.

Még merészelnek csodálkozni egyesek az évtizedekkel ezelőtt lefolytatott kísérletek roppant meglepő eredményein, hogy egy tányér levesért cserébe is rá lehet venni egyeseket a másik legyilkolására, vagy legalábbis nyomorgató erőszakban tartására. Erre itt vannak a meztelen példák, köntörfalazás nélkül. Menjél oltatni, aztán rugdosd meg, köpd le, öld meg az „életedre veszélyes” egészséges oltatlant, mert nem olyan aljadék patkány, mint te, hogy tényleg gombokért vet oda mindent az önkényuralmat gyakorló hatalomnak.

Hamvas Béla, korunk nagy esszéistája, akinek irodalma aktuálisabb mint valaha, így ír az anyagi előnyökért meghunyászkodó nácik romantikájáról:

Németországban a legsötétebb jelenség nem a koncentrációs tábor volt. Az olyan, mint a nagy szemérmetlen őrület szimptómája. Nem, a legsötétebb jelenség a behódolás volt. A behódoltak rendes ételt kaptak és lakást. Ezek az alkalmazkodó és hunyász emberek, valamely előnyért, jobb állásért, jövedelemért, pénzért.

kutyuli_gazdi

A hatalomnak engedelmeskedő söpredék idézte elő szinte minden korban a népirtásokat. A hatalom önmagában véve tehetetlen, ha nincs mögötte az ostoba, hulladék tömeg. Ám valaha rendes étel és lakás járt a behódolásért. Most meg egy pofa sör. És sokaknak még mindig megéri engedelmeskedni, hogy aztán a hatalom ellenállás nélkül folytathassa zabolázatlan terrorját a nép felett, adóztasson, végrehajtson, tömegével dobálja ki a lakosokat házaikból a hatalmi intézkedések nyomán bekövetkező gazdasági összeomlás és sorra bedőlő hitelek mentén.

A KSH legutóbbi kimutatása szerint itthon már a lakosság 61.7 százaléka oltáspárti, vagyis Magyarország is jó példa arra, hogy egy erősebb járványhullám és a tömeges oltás megindítása meggyőző érv lehet az oltásellenesek számára is.

Ennek érdekében jól meg is rendeljük az újabb meg újabb hullámokat. Például egy néhány héttel ezelőtt napvilágot látott hivatalos angol kormányzati dokumentum alapján a negyedik (ott a harmadik) hullám megindulása augusztus közepén várható, ami természetes körülmények között lehetetlen volna, mivel a napfény elpusztítja a koronavírust.

Ezért az új hullám kiknek köszönhetően fog kirobbanni a tanulmányt összeállító orvosok szerint? Úgy van, az oltottaknak! Nem atomtudomány ez, minimális intelligenciával is kikövetkeztethető, hogy aki bármiféle kórságot beenged a testébe, sőt, követeli, hogy másoknak is legyen kötelező ugyanez, az bizony terjesztésre alkalmassá válik.

influenza1

Mindez nem fordulhatna elő a hagyományos védelmi praktikák bevetése révén, melyekből csaknem kéttucatnyi bizonyítottan hatásos módszer létezik. A napon való sütkérezés – pláne nyár közepén – pedig esélyt sem adna a csúnya, rossz, gonosz koronavírusnak arra, hogy a tévében riogasson.

Ahhoz, hogy a kereskedelem, a turizmus a járvány előtti szintre visszaálljon, kutatók szerint a világ lakosságának 60-70 százalékának védettséget kellene szereznie.

Jawohl, mein Führer!

Ha 60-70%-nak kell „védettséget” szereznie, akkor mire fel a mindenki más diszkriminációjára alkalmas igazolvány, és miért bélyegzik meg az egészséges oltatlanokat a vírushordozó és terjesztő oltottakkal szemben? Miért azoknak jár előny, akik pár marék tésztáért egész családjukat a Moloch-nak áldoznák fel, holott ők tyúkeszük révén nyilván nem szolgálnak értékelhető bázisául semmiféle gazdasági felemelkedésnek?

A The New York Times keddi cikkében például arról írt, hogy New Jersey-ben elindult a „szuri és sör” kampány, a májusi oltottak a környező főzdékben koccinthatnak visszakapott életükre.

pexels-kampus-production-5935186

VISSZAKAPOTT – értjük? Amolyan sznikpik jelleggel, de azért időnként felfeslik a fátyol arról a bizonyos diktatúráról, mely tényszerűen a nagyvilágban tombol.

Ezek a kretének tényleg azt képzelik, hogy a létezés kizárólag a hatalom által juttatott privilégium lehet. Nekik köszönhető, hogy az embernek nőtt két lába, két keze, meg szája, amelyekkel tud lépegetni, tenni-venni meg lélegezni? Pofamaszkkal nyilván az utóbbi nehezen megy, de azért színészkedjük el a hatalmi elvárás kedvéért, hogy nem ők akadályozták meg első körben a szabad levegővételt, hanem megszabadítóink a nehézkes légzéstől az által, hogy levehetjük a maszkot. Vezényszóra. Ha nem mondanák, még levegőt is elfelejtenénk kapni.

Meg aztán rohadtul nagy élet meg szabadság az, melyben az élettelen, magatehetetlenül sodródó szeméttenger is szabadabban mozog az embernél.

A közéleti szereplőknek, celebritásoknak is fontos szerepe lett az oltási kampányokban. A New York Magazine listát vezetett a vakcinát kapott hírességekről, Sir David Attenboroughtól kezdve Arnold Schwarzeneggeren keresztül a Dalai Lámáig sulykolták sztárok az oltakozás fontosságát. Oroszországban Vlagyimir Putyin lett a program népszerűsítésének arca, Indiában pedig Bollywood hírességei kampányoltak a vakcina mellett.

pexels-kampus-production-5935239

Az ócska virológusok ama indok mentén fojtották el a diskurzus és vita mindennemű formáját egyéb területekről érkező neves tudósokkal, orvosokkal, valamint a köznép érdeklődőbb attitűdű tagjaival, hogy ők úgymond dilettásként vagy laikusként nem méltók a vitára. Kizárólag az ő diktátumaik mentén lehet és szabad megszabadulni a kórságtól, mellyel kapcsolatban ezek a megvett imposztorok azt hazudnak, amit csak akarnak, hiszen bárminemű ellenőrizhetőség nélkül lökik a hülyeséget. Ha valaki mégis kételkedni merészkedne a hazudozásaikban, máris jön a karhatalom, és bilincsre veri a szólásbűnt elkövető renitenst.

Erre most meg azt irkálják a vadbarom újságírók, hogy legyenek a celebek a mintaképeink, és az ő vezényszólamukra igyekezzünk a legközelebbi oltópontra, Ők aztán nem hogy képességekkel nem rendelkeznek, de még a virológusoknál is egyértelműbben valamely hatalmi kör csicskásai, hiszen a hazugságokat nyakló nélkül ömlesztő média futtatja őket, melytől aztán az egzisztenciájuk függ. Nekik jelen helyzetben elemi érdekük a vészmadárkodás és az erőszakos rettegtetés, hiszen a hitvány haknijaik híján ez maradt az egyetlen módszerük, melynek révén figyelmet nyerhetnek ezen energiavámpírok.

Fontos szerep hárul az üzleti szférára is. Az Egyesült Államokban a munkaadóknak is érdeke a dolgozók visszacsábítása, ezért a legkülönbözőbb trükköket vetik be. Van ahol steakvacsorát, máshol fizetett szabadságot, sőt, pénzjutalmat kapnak az oltásra vállalkozók.

Módszertani útmutató:

ha nem tetszik, lehet menni! Van száz másik a helyedre!

obegato_fonok

Szinte bárkinek gondolkodás nélkül megéri megdögleni egy vernyákoló pszichopata követelőzései teljesítéséért. Nagy kár, hogy a valóban értelmes, egyúttal szorgos és legalább néminemű képességekkel rendelkező munkaerő kezd ébredezni.

A gazdasági válság közepette rekord munkaerőhiány van az USA-beli vendéglátósoknál, illetve a gyárüzemekben. A kígyózó kígyók ellenében leginkább csak pár árva ördögszekér gördül el a kapuik előtt.

Tudja már jól a kisemmizett jobbágy, hogy a rabigaságba, kiszolgáltatottságba való visszatérés az ő halálos ítéletének végső aláírását jelenti. Eleve bedőlt már a hitel, az albérletből való kidobatás veszélye napi szintű fenyegetéssé vált, a vakcinaútlevél révén az állásinterjúra járkálás is végleg meghiúsul – nem mintha maradna pénz buszjegyre az ártatlanokra oktrojált terrorista bírságok miatt.

Még a félősek sem feltétlenül merészkednek vissza az ültetvényre az oltás után. Tudvalevő, hogy a járvány legfőbb gócpontjainak a zárt épületek számítanak – melyekben való tartózkodásra és egymás hegyén-hátán fetrengésre kényszerítette legtöbbeket a hatalom. A kórházak, idősotthonok, feldolgozóüzemek, valamint veszélyesebb munkahelyiségek igazán magas kockázati faktorát jelentik a vírus kifejlődésének, illetve az eleve egészségtelen körülmények és követelmények mentén akár a súlyos lefutásnak is. Meg aztán a jelen kor büntetgetései közepette ki a fene merészelne maszkban targoncázni a 40 fokban, kitéve magát egy hirtelen eszméletvesztés veszélyének, melynek nyomán az árukészlet pillanatok alatt az elmúlás martalékává válik?

targonca_disztri

A Training magazin is arra biztatja a cégvezetőket, hogy kifinomultabb eszközökkel próbálják meggyőzni az alkalmazottakat. A HR szakportál szerint jó módszer lehet, ha a belső kommunikációs csatornákon alkalmazzák a Facebookon és Instán népszerű, oltottságot jelző ikonokat, profilkép kereteket. Szintén segíti az oltottak közösségépítését, ha a cégvezetés arra biztatja a dolgozókat, hogy osszák meg a többiekkel saját vakcina-sztorijaikat – ezeket a beszámolókat aztán a vállalat megversenyeztetheti, jutalmazhatja a legjobbakat.

Ó, hát vakcinasztorik akadnak dögivel, itt lehet válogatni az izgalmas történetek között, már 6 fejezetnyi példa összegyűlt. Lehet őket önfeledten mesélgetni a kollégáknak:

Vakcinasztorik 1, Vakcinasztorik 2, Vakcinasztorik 3, Vakcinasztorik 4, Vakcinasztorik 5, Vakcinasztorik 6.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás