Immár COVID vakcina felvétele nélkül is jelentkezhetnek az amerikai fiatalok a hadseregbe

0
Grumpy Soldier

Nagy kavarodást idézett elő az amerikai hadseregben a csaknem három évvel ezelőtt előírt kötelező COVID vakcináztatás. Az eleve temérdek oltáson áteső és parancsnokaik utasításait hűségesen követő bakák tömegével kezdtek kifogásokat emelni a kísérleti oktakozással szemben. Végül 62 ezren tagadták meg az eddigre igazoltan súlyos mellékhatásokat, idegrendszeri problémákat előidéző vakcinák beinjektálását.

Ahogy az egészségügyi intézményekben és szociális otthonokban, úgy a jenki hadseregben is rendkívüli összeomlást gerjesztett a vakcináztatás előírása, mely akció egyértelmű következménye Afganisztán elvesztése és a tálib kontroll visszatérte az országba.

Tavaly óta ugyan soha nem látott ígérvényekkel csábítják a fiatalságot a hadseregbe, mégis kezd fatális mértékben visszaszorulni mind a jelentkezők, mind a szolgálatra alkalmas besoroltak száma. Pedig az 50 ezer dolláros belépési bónusz és az ingyenes felsőoktatási képzés a leszerelést követően igazán csábító ajánlatnak tűnik a rekord tandíjak sújtotta világunkban.

És mégis, a fiatalság rendre távol marad a hadseregtől. A kis számú jelentkező bő háromnegyedét meg maguk a toborzótisztek kénytelenek elküldeni, mivel a fizikai erőnlét-felméréseken alkalmatlanoknak bizonyulnak a besorozásra.

War 1446982

Most, hogy az Izrael-Hamasz háború fényében ismét felsejlett annak veszélye, hogy az amerikaiaknak menniük kell harcolni, újfent alaposan felpörgették a toborzó kampányt. Ráadásul az eleddig rendíthetetlen makacssággal fenntartott vakcinadiktátumot is hatályon kívül helyezték. Oly „gálánsnak” bizonyulnak a létszám felsrófolása érdekében, hogy a korábban oltakozás elmaradása végett fegyelmi eljárás alá vont, felfüggesztett vagy leszerelt harcosokat is szeretettel várják vissza a hadsereg kötelékébe. További radikális könnyítés, hogy tavaly óta érettségit sem kérnek a felvételihez.

Az egyre engedékenyebb toborzó politika oka, hogy szerte a világon sem katonából, sem a lakosság félelmét fenntartó karhatalmi erőkből nem képesek az államok kellő létszámot toborozni. Hiába a mesterségesen generált válság, hiányok sokasága és a kísérleti COVID vakcinák agressziót felfokozó hatása, a többség a folyamatos prés és szorongatás ellenére továbbra is a nyugalom és béke pártján lavírozik az élet farvizén.

A szintén mesterségesen felfújt háborúk sem zavarják többé a népesség lelki nyugalmát. A COVID-terror 6 második világháborút kitevő pusztítása úgy lefárasztotta az emberiséget, hogy a többség immár rezignáltan várja a végső kimúlást.

Mialatt a „szabadság és demokrácia” őshazája nem mindennapi agóniában küszködik a gyilkolásról többé hallani sem akaró fiatalság katonaságba édesgetésére, a Pentagon sorban hatodik alkalommal hasal el a költségvetési auditján. Így kell példát mutatni a harcra kész nemzedék részére!

Cash Or Digital

Reddit-kommentelők jól kiosztják ezt az igazán aljas átverést, melyet toborzásnak merészel nevezni az amerikai hadsereg. Egyikük a belengetett 50 ezres bónusz nyomán a következőt írja:

Tegnap este mesélte el nagyapám, hogyan szolgálja az unokatestvérem a 6 éves besorozását. 5 évet már letöltött, de még egy fillért sem látott a toborzója által beígért bónuszból.

Nehogy azt higgye bárki is, hogy a látszólag visszavont COVID oltást majd megúszhatja. Eleve úgy indítják a bakák a szolgálatot, hogy temérdek vakcinát beléjük injektálnak, majd köztük lesz – persze más fedőnév alatt – a COVID oltás is.

Végül, a plakátjaikon szereplő egyéb ígérvényeiket is felrúgják, amint aláfirkantottad nekik a szerződést. Szintén Reddit komment:

El se tudom mondani, hány barátom említette már, hogy minden, amit a toborzók ígérnek neked azonnal repül kifele az ablakon, amint a pontozott vonalra teszed az aláírásod.

Amerikai Hadsereg Toborzo
Az amerikai hadsereg toborzó röplapja, MS Word 97-tel szerkesztve
Amerikai Hadsereg Vakcina Level
Az oltatlan leszerelteknek kiküldött levél
Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás