Nem kell félni, hogy háborúba küldenek minket: az amerikai hadseregbe jelentkező fiatalok 77%-a alkalmatlan a szolgálatra

0
Unfit Soldier

Megy nagyban a hisztéria, hogy majd jól elvisznek mindannyiunkat katonának. S a legförtelmesebb ebben a hazugságban, hogy e rémhír fanfárját legintenzívebben olyan, magukat kereszténynek és istenfélőnek hazudó tévtanítók gerjesztik, mint Bodó Attila, a sorozatgyilkolás marketingese, vagy az infobábel, aki a halálfélelem keltésén felül semmilyen szempontból nem képes indokot nyújtani kevés számú megmaradt nézője számára, hogy miért is érdemes Isten útját választani.

Azt tudjuk tehát, hogy mindenki meg fog halni, a belei kifolynak, ahogy az ilyen végletekig rothadt lelkiismeretű tévtanítók folyamatosan harsogják. Most vizsgáljuk meg, mi a helyzet a tényleges valóság talaján.

Az alábbi bekezdések tartalma ugyan nem a magyar hadseregre vonatkozik, hanem az amerikaira, de nagyban kétlem, hogy idehaza radikálisan más volna a helyzet.

A Pentagon még 2020-ban felfedte, hogy az amerikai hadseregbe jelentkező fiatalok 77%-a tökéletesen alkalmatlan a katonai szolgálatra. A legtöbben a következő három kritérium miatt hasalnak el az alkalmassági vizsgán: elhízottság, droghasználat, mentális vagy fizikai problémák.

Soldier 885908

A három legjellemzőbb probléma ráadásul nem is a behívás szempontjából eleve ingatag 30-40-eseket érintik: a vizsgálatok a 17-24 év közti korcsoportban zajlottak!

Említettem, hogy a felmérés 2020-ban zajlott. Azóta történt egy COVID-riogatás, vakcinák miatt súlyos mellékhatásokban, szívgyulladásban szenvedő vagy akár el is hullott fiatalok sokasága, hosszú COVID a tartós mentális leépülés végett, aztán meg egy minden hírcsatornán zengő háború, végül klímakatasztrófa-hiszti. Kötve hiszem, hogy most, 2023 legvégén 10 százaléknál többen bizonyulnának alkalmasnak bárminemű harci bevetésre.

A 2020-ban elutasított fiatalok 44%-ának egynél több kondíció végett kellett hazabattyogniuk. Esetükben rendkívül minimális annak veszélye, hogy valaha az életükben akcióba küldik őket akkor is, ha tényleg kirobban a harmadik világháború.

Másik, hangyányit absztraktabb faktor a katonaság nimbuszának megsemmisülése szempontjából, hogy a mai fiatalok egyáltalán nem akarnak háborúskodni, sőt, érdeklődést sem mutatnak a katonaság iránt.

Soldier

A két világháborúban azért volt oly könnyű tízmilliókat ledarálni a fronton, mert az elsőben a háború iránt keltett naiv szentimentális romantika, a másodikban az igaztalan és lezáratlan rendezések, jóvátételek miatti harag és gyűlölet elegendő nyersanyagot szolgáltatott a húsdarálóba. De most, amikor a fiatalok nem akarnak lövöldözni, nem lehet többé ugyanolyan jellegű világégést kiváltani, mint régen.

A helyzet 2020 óta pedig, hogy az amerikai hadseregben bevezetett kötelező vakcináztatás még inkább megtizedelte a hadállomány létszámát:

A törvényhozók által kifejezett aggodalmak között szerepel a COVID-19 oltási mandátum, amely csak a közelmúltban szűnt meg az amerikai hadsereg számára. Elise Stefanik New York-i képviselő a mandátum végét szorgalmazta a decemberi Nemzeti Védelmi Felhatalmazási Törvény (NDAA) támogatásával.

“Országunknak soha nem szabad lemaradnia az erős honvédelem biztosításában, ezért büszke vagyok arra, hogy véget vethetek a Biden-adminisztráció autoriter COVID-oltási mandátumának katonáinkra és nőinkre, amely gyengítette katonai toborzásunkat és rontotta katonai rangjainkat” – mondta nyilatkozatában.

Army Authority Boot Camp 280002

Aki boldogságot, örök életet, Isten országát akarja a maga háztartásában látni, annak talán a békére kéne készülgetnie, és nem a háborúra.

Felhívom továbbá a Bodó Attila figyelmét, hogy pökhendi egoisztikus megnyilvánulásával ellentétben a katonaságban nem választható opció a vérontás. Minden istenfélő embernek kötelessége visszautasítani a katonai szolgálatot akkor is, ha ezért súlyos büntetést szenved el.

Rögtön legelső nap a hadseregben a katonai eskü letételével kezdődik, ahol minden besorozott kinyilvánítja, hogy mindennemű hezitálás nélkül legyilkolja felebarátját, amikor erre utasítást kap. Onnantól a katonai eskü kódexe érvényes rá, és nem a Bibliáé. Ha tehát Bodó Attila azon spekulál, hogy majd jól megúszom a vérontást és prédikálni fogok a fronton, önbecsapásával máris magára hívta a halált. Remélhetőleg a belei is jól kifordulnak majd, ahogy embertársaira rendre ezt kívánja.

Isten gyermekeinek legfeljebb civil szolgálatban lehet helyük a fronton, de semmiképp nem a sorozatgyilkolásra felesküdött hadsereg keretein belül. Az egészséges tudatú ember viszont jobb, ha békére készül az agyatlan vérontás helyett. Az ilyen bodóattilák meg majd lerendezik egymást a fronton, ha ennyire vágynak a gyilkolásra, mert évek óta másról sem bír beszélni a fajtája, pedig a vérmes jóslataiból eddig sem teljesült be gyakorlatilag semmi.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás