Újabb fake news? Mégsem kapott hivatalos engedélyt a Pfizer vakcina?

0

A Children`s Health Defense felhívja a figyelmet, hogy a teljes féknyúzsajtót körbejárt Pfizer-engedélyezés híre mögött igazán förtelmes machinációk húzódnak meg.

Elvileg (legalábbis az amerikai törvények szerint) amennyiben egy vakcina hivatalos engedélyezésre kerül, azok (vészhelyzeti használatra jóváhagyott) alternatíváitól meg kell vonni a jogosultságokat, mivel a vészhelyzeti engedélyezés egyik fő kritériuma, hogy például egy pandémia során ne létezzen az adott vakcinának alaposan kikísérletezett és forgalomba állított alternatívája. Ehhez jön még finomításként ama jó alaposan felrúgott direktíva, hogy még egy hivatalosan engedélyezett védőoltást sem volna szabad kötelezővé tenni, amennyiben egy adott betegség kezelésére léteznek működő, bevált alternatív gyógymódok. A COVID-hoz jelenleg mintegy másfél tucat ilyen létezik, tehát a vakcinák kötelezővé tétele elviekben illegális cselekedet volna.

Persze a terrorhatalom nem azért alkalmazza a karhatalmi ütleget, pumpálja fel a népsanyargató apparátust alaposan az adófizetők pénzén és látja el a gonoszságot kiszolgáló csinovnyikhordát speciális privilégiumokkal a társadalmon belül, hogy aztán ne éljen vissza az elnyomás és a jogairól passzívan lemondó lakosság együttes hatása révén érvényesített oligarchikus diktatúrájával.

A kutya azonban még csak nem is itt van elásva, hanem ama kérdésben, hogy tényszerűen mit is engedélyezett a múlt hónapban az FDA?

signature1

A Children`s Health Defense szerint a Pfizer által gyártott, Comirnaty márkanevű vakcina valóban kapott hivatalos engedélyt az FDA-től. Csakhogy! Erre a vakcinára teljesen más szabályok vonatkoznak, mint a Pfizer-féle, továbbra is kísérleti stádiumban lévő genetikai terápiára!

A vészhelyzeti használatra engedélyezett kísérleti vakcinákra két roppant speciális szabályozás vonatkozik: az egyik, hogy a gyártó mentesül a balul elsült vakcinakísérletek mindennemű következményétől (például halálozás vagy maradandó testi-lelki-mentális sérülés esetén nem perelhet az áldozat), ugyanakkor ellentételezésképp e vakcinák felvétele nem tehető kötelezővé, illetve azok beadását sem a munkáltató, sem bármiféle közintézmény nem rendelheti el! Minden vakcinakísérletben kizárólag önkéntesen lehet részt venni, az alanyt alaposan tájékoztatni kell arról, hogy ő egy tudományos kísérlet részese, hogy a gyártó mentesül az esetleges károkból eredő felelősség alól, valamint, hogy ezen oltások felvétele teljességgel önkéntes. Mindezekről persze rendre megfeledkeznek a veszélyes kísérleti injekciós terápiákat propagáló víruscelebek és az egészségügyi alkalmazottak is.

A Children`s Health Defense útmutatása alapján a Pfizer által gyártott Comirnaty márkanevű vakcina valóban megkapta a hivatalos engedélyt, ugyanakkor ebből az oltásból jelenleg oly mértékű készlethiány keletkezett, hogy hosszú hónapokon át nem lesz még elérhető a nemzetközi piacokon. Ezzel szemben a továbbra is kísérleti stádiumban lévő, Pfizer márkanévvel ellátott vakcina nem kapott hivatalos engedélyt!

Amit tesz az FDA, hogy a felhalmozódott készletek kiszórása érdekében riogatja a lakosságot hamis és hazug információkkal, mégpedig, hogy a Pfizer „védőoltás” hivatalosan engedélyezett, és ezáltal kötelezővé tehető bármiféle intézmény vagy cég által, vagy akár hatalmi előírásra!

law_justice

Ne dőljetek be a trükknek! A Pfizer kísérleti vakcinája továbbra sem kötelező, annak erőltetéséért a munkáltató továbbra is perre vihető és egy bírósági tárgyaláson tetemes kártérítést lehet rávarrni! Amennyiben a megfélemlítő hadműveletük sikerrel zárul és te aláírod az általuk megfogalmazott ultimátumot, véged van. Állj ki végre az alapvető jogaidért!

Ha a munkáltató kötelezővé teszi a COVID-oltást, az akár kollektívan is perelhető. Az egészségügyi dolgozók kötelező oltására is ugyanezen tétel vonatkozik: aki aláírja a viktátor által oktrojált gyilkos törvényt, az lemondott emberi jogai érvényesítéséről és előlépett bármikor lemészárolható háziállattá.

Amit a jogászok tanácsolnak, hogy a munkaerő tagadja meg a rabigáztatója által orra alá dugott dokumentumok aláírását, és jelentse ki részére, hogy amennyiben az nem akar egészséges embert látni az ültetvényen, rúgja ki! Fontos, hogy ne mondjunk fel magunktól, mert akkor elismerjük, hogy a munkáltató jogosult átvenni a kontrollt a testünk felett, valamint, hogy mi ez ellen lázadunk! Kényszerüljön lépésre a munkáltató, hogy amennyiben nem hajlandó engedni a gyeplőn, ne olvashassa ránk azon hazugságát, hogy közös megegyezéssel váltak el útjaink egymástól.

Adjuk a munkáltató tudtára, hogy a fenyegető, terrorisztikus erőszak nem szabadon kötött kétoldalú szerződés! Náluk a hatalom és a terror, mi pedig passzív áldozatai vagyunk tébolyult ámokfutásuknak. Ezért aztán szó sem lehet bármiféle kölcsönös megegyezésről, hiszen ehhez a feltételek a legcsekélyebb mértékben sem adottak.

workplace-1245776_1920

Tovább is van, mondom még, engedélykérés nélkül: a Comirnaty, mint kötelező „védőoltás” alkalmazására teljesen más szabályok vonatkoznak, mint a kísérleti terápiákra! Egy hivatalosan engedélyezett, kötelezővé tett vakcináért a gyártó köteles teljes körű felelősséget vállalni, valamint a vakcinái által okozott mindennemű gondért-bajért irdatlan pénzekre lehet perelni!

A machináció tehát a következő: A felhalmozódott Pfizer-készletek kiszórása érdekében a kötelező oltás rémképét vetítették az emberiség elméjébe, akiknek eszük ágában sincs megkérdőjelezni a jogi machinációk révén érvényesített hazugságot. A képlet egyszerű: kísérleti vakcina nem tehető kötelezővé, míg a kötelező oltásért a gyártó teljes körű felelősséget vállal!

A cél a korrupt FDA és a féknyúzterjesztő terrorpropagátumok részéről, hogy erőltessék a lakosság testébe az egyre inkább lelepleződő, hatástalan és értelmetlen Pfizer vakcinát, mindezt mindennemű felelősségtől mentesen!

Jelen szituációban rajtunk múlik, hogy végre emberként, vagy pedig a gazdi által bármikor elaltatható háziállatként viselkedünk.