Végső üzenet az egészséges embereket pocskondiázó oltottak részére: a cirkusz bezárt, a kenyér pedig fogytán van

0

Mivel csakhamar itt van ennek a szánalmas világnak a vége, úgy gondoltam, ideje végső búcsút venni ettől az ótvaros rendszertől és azoktól, akik a rendszer utolsó néhány évében rendre megkeserítették a spirituális emberek életét. Nem pusztán követelték a pártállamoktól az emberiség létének egyre vérmesebb ellehetetlenítését, az egyre förtelmesebb bér -és adósrabszolgaság emberiségre oktrojálását, de saját maguk által állított csapdájukba beleesvén bedőltek az őket átverő hatalom hazudozásainak. Sokan közülük kezdik látni, mekkora súlyos, helyrehozhatatlan bűnt követtek el a nem pusztán haszontalan, de – most már nyugodtan kimondhatjuk – egyenesen gyilkos vakcinák felvételével.

Ám az ébredés roppant keserű: a végső testi-lelki-mentális megsemmisülés peremén vergődő bűnösök egyik fele továbbra is az ártatlanokat hibáztatja és kívánja tönkre tenni, amiért nem hajlandóak a kialakult vakcináci diktatúrához jó vágóállatok módjára asszisztálni, másik felük határtalan dühét a hatalom ellen fordítja, és ezzel – ahogy az meg van írva – kardot ragadván kard által vész el.

Lássuk, hogy alakul részükre az utolsó néhány hónap forgatókönyve.

A foci EB rég nem látott lanyha érdeklődésnek örvend, az olimpiáról kitiltásra került a nézőközönség. A nyári fesztiválok legnagyobb része az idén sem kerülhet megrendezésre, a médiában pedig már készítik elő az őszi riogató propagandát, mely minden eddiginél pofátlanabb, ádázabb és gusztustalanabb lesz. Célkeresztben a gonosz oltatlanok, akik egészségükkel veszélyeztetik a már immunis oltottak, a betegségen korábban áteső, védettséget nyert személyek, illetve az éppen ágyat nyomó betegeskedők életét.

apartment-bed-carpet-chair-269141

Mint ahogy a Római Birodalom bukásánál, úgy mai korunkban is a kenyér-cirkusz kettőse maradt az egyetlen ideológiai támpillér az agyalágyultak részére, hogy ezt az ótvar, alantas, férgesült, düledező, omladozó, pusztuló rendszert továbbra is kedélyes jobbágyok módjára szolgálják. Ennek pedig egyetlen hivatalosan engedélyezett módja az oltás, illetve a hozzá ajándékba járó hatalmas, önelégült arc.

Miközben a normalitásba való visszatérés kiüresedett propagandája harsog, szórakozási lehetőség egyre inkább sehol, a boltokban pedig úgy lövellnek az égbe az élelmiszerárak, mintha ők készülődnének Elon Musk és jeff Bezos helyett a Marsra.

A létezés jogából kitaszították az egészséges, életvidám embereket. A politikusok agymenése szerint az idei év turizmusát és nyári költéseit a halódó nyugdíjasok, krónikus betegségek tengerében hánykolódó középkorúak, valamint totál bomlott agyú vakcinafanatikus elmebetegek fogják a csillagos égig pörgetni. Mindez annyira jól megy nekik, hogy az edzőtermek immár fogyasztási nácizmust követelnek az oltatlanok visszaerőszakolására, az üresen kongó pesti szállodák pedig legutolsó hattyúdalukat sírják el süllyedésük katartikus pillanatai aláfestéséül.

A párhuzamos univerzum fogságába esett megalkuvók, rendszercsinovnyikok, vakcinácik részére az emberiség (egészséges, vidám és boldog) 50%-a immár nem létezik, legfeljebb akkor, amikor valahonnan a semmiből elő kell keríteni egy Hógolyót, hogy legyen kit hibáztatni az egyre magányosabb, lepusztultabb, mentális zavarok sokaságában szenvedő, totális valóságtagadás menedékébe húzódott agonizáló zombiknak. Utolsó hörgéseikkel még elmajszolhatnak 1-2 karéj szikkadt kenyeret, illetve megpillanthatnak pár kétségbeesett vergődés révén összehozott szánalmas cirkuszi mutatványt. Összességében azonban az újkori Róma végső összeomlása megállíthatatlanul zakatol, miután a korrupt, élősködő, szarházi burzsoázia tönkre tette, ellehetetlenítette, elüldözte, majd a létezés jogából is kiírta az őket eltartani képes, értelmes emberiséget.

pexels-brote-studio-2970501

A sok tehetségtelen, életképtelen, öngyilkos marha, miközben utolsó segélykiáltásaik zengnek az éterbe, végső hörgéseiket is az általuk ellehetetlenített, elüldözött Hógolyók pocskondiázására használják fel, akik nem sütnek többé kenyeret, és nem foglalják le vicces mutatványokkal a saját skizofréniájába egyre inkább bezárkózó, pusztuló szolgahad elméjét.

Itt a halálotok órája, és többé nem vagytok képesek tagadással, narkóval, rabszolgáskodással és mások rabszolgásításával elhessegetni magatok elől a valóságot. Mert a cirkusz bezárt, a kenyér pedig fogytán van.

Mint mindennek, úgy a szarházi megalkuvásnak is eljő a méltó jutalma. Majd a maszkotok elszórakoztat titeket, a vakcina pedig süt nektek kenyeret. Sok sikert hozzá.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás