Amikor a mentális retardáció rendszernormalitássá válik

0

Megfogadtam magamban, hogy nem olvasom többé a szennypropaganda híreit, de oly mértékben tombol továbbra is a fasizmus, hogy ezek követése nélkül egyszerűen nem volnék képes hatékonyan felkészülni a terror következő hullámaira. Amit ma olvastam, az viszont már túlmegy minden létező határon, már ami az agyrothasztás mértéke LD50 szintjének kimaxolását illeti.

A cikk, mely az Indexen látott világot, a skizofrénia minden tünetét tankönyv szerint mutatja, karöltve néminemű borderline személyiségzavarral meg pszichopátiával, hogy ne csak egyetlen uncsi elmebaj hatása alatt fogalmazzák meg napjaink firkászai a vérmes ostobaságaikat.

A firkálmány címe máris elénk vetíti, hogy egy újabb hitvány uszítás áldozatai lesznek a szabad döntési jogaikkal tudatosan élő polgárok, ám mint hamarosan láthatjuk, a cím biza egy kissé csalóka.

Oltásellenes testépítők miatt szenvednek az edzőtermek

Azt hinné az ember, arról van szó, hogy az oltatlanok egy gátlástalan alcsoportja szeretne mondjuk benyomulni ezen helyiségekbe a népnyomorító statárium ellenére, és ha akaratlanul is, de elintézni, hogy „szabályszegésüknek” köszönhetően bírság vagy lakat kerüljön a termek ajtajára.

fitneszklub_1

Ehhez képest:

“Mindent magukba szúrnak, kivéve a vakcinát, attól nagyon félnek” – ilyen és ehhez hasonló támadásokat kapnak napi rendszerességgel azok a testépítők, akik nem oltatják be magukat. Jelenleg konditerembe is csak azok járhatnak, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal vagy igazolt sportolók, így az oltásellenesség a sportlétesítményeknek is komoly bevételkiesést jelent.

Natehát. Vannak a debella, buta testépítők, akik nyilvánvalóan mindegy szálig tonnányi szteroiddal döfködik magukat naphosszat, ugyanakkor egy kis szuri látványától már sírva szaladnak világgá. Ők nem mennek edzőterembe, hiszen megértették a pártállami viktatúra által hozott szabályokat, és ennek megfelelően járnak el. Mivel betartják a szabályokat, ezért mocskos szemétládák. Kötelező volna nekik minden nap súlyos pénzeket fizetvén edzőterembe járni, csak hogy a megalkuvó, gerinctelen féreg tulajoknak legyen bevételük. Mert így most nagyon nem jó nekik, hogy gyakorlatilag mindenüket eladják még csak nem is bagóért, hanem ingyen a mammonnak, a hazugságnak, a terrornak, a riogatásnak. Tessék ezért őket kompenzálni a lakosságnak az ő pénzükön. A hulladék, selejt viselkedést.

Bár a nyitást nagyon sokan várták, a nagy roham elmaradt…

Akkor mégsem várták annyira sokan.

active-arms-back-867453

A fitnesztermek helyzetén az sem segített, hogy az enyhítés pont akkor érkezett, amikor a szezon véget ért.

Enyhítés? Talán inkább szigorítás! Korábban nem volt kötelező a sárga csillag viselése a belépéshez, most meg már igen. A maszk sem épp az az alkalmatosság, amelyért megéri megkockáztatni a fulladásos halált súlyemelés vagy futkározás közben.

Két hónap alatt a rendszeresen járók 50-60 százaléka tért vissza, így a termek kihasználtsága is ekörül mozog. A háttérben főként az áll, hogy a testépítők egy jelentős része nem támogatja az oltást, nem is vette fel azt, ebből kifolyólag védettségi igazolvánnyal sem rendelkezik. Ha ez a réteg is beoltatná magát, körülbelül 20 százalékkal megugrana a konditermek forgalma.

Tehát a húgyagyú izompacsirták eresszenek magukba valami ismeretlen kísérleti kotyvalékot, csak hogy tömhessék tovább a szarházi burzsoázia zsebét, legalábbis ameddig életben maradnak a veszélyes szövődmények beköszöntéig.

Ez valóban ennek a mocsadék rendszernek a legalja. Ilyent még nem is hallottam. Nagyjából 6-7 éve hangoztatom tágabb ismerősi körömben a kapitálfasizmus kifejezést. Eleddig csak ellenségeket sikerült szereznem vele, akik nyalják ennek az alsórendű, hulladék rendszernek a valagát.

labgyakorlat1

Közgazdaságtani tematikájú viták során érveltem alkalmanként, hogy a rendszer működési dinamikáját látván hamarosan beköszönt majd az erőszakos fogyasztatás kora, amikor az embereket terrorral akarják rávenni a költekezésre. Mindenki hülyének nézett. És lám, itt van. Legyen kötelező az embereknek eltakarodni az értelmetlen konditermekbe, hogy folyjon a pénz a kapzsi szarháziaknak. És mindehhez vállaljon kötelező érvénnyel halálkockázatot, mert ha nem, akkor hisztériázunk a médiában, hogy kevés a kifosztható zsellér.

Ezeknek már minden maradék agysejtjük elpusztult a vakcinától meg a maszkhordástól.

“A halálos áldozatok és a gazdasági károk mellett a világjárvány egyik legnagyobb átka, hogy tovább nőtt hazánkban a túlsúlyosok száma. Az egyébként is lusták még lustábbak lettek, de emellett a stressz, valamint a korlátozott mozgási lehetőségek miatt azoknak az egészségügyi állapota is sokat romlott, akik korábban igyekeztek formában maradni. A jövőben a kormányzat részéről is kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy ez a tendencia megforduljon” – mondta a MEDZOSZ elnöke.

Nahát akkor itt a vég, ha a kormányzat még ebbe is beleüti az orrát. Ez garantáltan azt jelenti, hogy a lakosság hamarosan egybefüggő zsírömlennyé válik, melybe aztán bele is fullad.

elhizott_emberek1

Az afgán terroristák sírva könyörögnek a receptért. Ily mértékben megnyomorítani az emberiséget ekkora mennyiségű eszement hazugsággal, moslékkal, elmebajjal, balról előz minden terrortámadást, ami valaha zajlott.

Szerintem ezeknek az ostoba barmoknak annyi öntudatuk sem maradt, hogy egyáltalán tisztában legyenek azzal, mit beszélnek. Ekkora mértékű szellemi sötétséget, tébolyt, retardációt élő ember nem is bírt el korábban, hanem már azelőtt meghalt, mielőtt a leépülés elérte volna ezt a stációt.

Hát, nem ez a legütősebb írásom, annyi bizonyos, de egész egyszerűen szükség van alkalmanként ilyen alacsony szellemi nívójú tartalmakra is, mert a rengeteg sügér sajnos alapjában véve nem érti, hova fog hamarosan kifutni ez a förtelmes és elviselhetetlen COVIDiktatúra. A vérmes kapitálfasizmusával.

Talán még így, a civilizáció végóráiban sem túl késő még felnyitni 1-2 szemet.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás