Másfél millió vesebeteget szeretne látni Magyarországon az AstraZeneca közép-európai igazgatója

0

Úgy tűnik, soha nem érünk végére az egészségünket elrabló, majd megsemmisítő gyógyszaripar pofátlanságainak. Most épp a vérrögképző és súlyos mellékhatások millióit előidéző AstraZeneca vakcina gyártója pályázik a vesénkre, hogy e létfontosságú szervünket minél betegebbé és gyógyszerfüggőbbé tegye.

Ennek érdekében rögvest meg is rendeltek másfél millió vesebeteget Magyarországról, kiknek leszállítása a hírhedt vakcinagyár részére nyilván a magyar állam feladata lesz.

Aki az elkövetkező időszakban orvoshoz merészel fordulni a problémáival, annak vége van, mert a kuruzsló doktorok az okkultista ráolvasásaikkal biztosan ki fogják erőszakolni a kívánt számú vesebetegség-diagnózist a karmaik közé szorult páciensekből.

Az Index oldalán jelent meg az interjú Kuuno Vaher-rel, az AstraZeneca közép-kelet-európai igazgatójával arról, miként kívánják súlyos és krónikus betegek millióit generálni annak érdekében, hogy az áldozataikat aztán egy életen keresztül gyógyszerezni és vakcináztatni kelljen, örökös függőségbe kényszerítvén őket a napról napra egyre aberráltabbá, diktatórikusabbá és gyilkosabbá váló rendszertől.

vitamin_bolt1

A világ vezető gyógyszergyártói közül néhány egy-egy kisebb ország gazdasági erejével vetekszik. Ezeknek a vállalatoknak döntő befolyásuk van a jövőnkre nézve. Az úgynevezett innovatív gyógyszergyártók fejlesztései meghatározzák az orvostudomány fejlődését, illetve annak irányait. Az egyik ilyen multinacionális vállalat az AstraZeneca. Ezt a nevet ha korábban nem is, de a koronavírus-világjárvány idején mindenképpen széles körben megismerhettük.

Lehet, hogy megismerhettük volna a nevüket a koronavírus-világjárvány idején, ha lett volna koronavírus-világjárvány. Így azonban inkább az általuk előidézett tartós megnyomorodások, mint Bell-parézis, vérrögösödés, szívgyulladás, spontán vetélések és egyéb förtelmes mellékhatások sokasága lettek a történelemkönyvek kitörölhetetlen és a fajtájukra örök szégyent hozó fejezetévé.

Index: Az AstraZeneca a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártója. Mit jelent az Önök számára Magyarország?

Kuuno Vaher: Kiemelten fontos számunkra. Az ország kiemelt partner a cég részvételével folytatott klinikai vizsgálatokban. Az elmúlt két esztendőben a nagy nemzetközi gyógyszergyártók közül az AstraZeneca megkülönböztetett figyelmet fordított Magyarországra.

health_stolen

Meneküljön, ki merre lát! Addig hagyja el mindenki az országot, míg be nem köszönt a medikálfasizmus, és meg nem indulnak a transzferek a lágerek kórházak felé.

Évek, sőt évtizedek alatt cégünk mindent megtett azért, hogy a magyar polgárok számára elérhetővé váljanak a legmodernebb gyógyszeres kezelések, különösen olyan betegségek tekintetében, amelyek rendkívül gyakoriak Magyarországon.

Hát, akkor már késő menekülni.

A pécsi egyetemmel kötött együttműködési szerződésünknek a része például egy olyan adatbázis kifejlesztése, amely feltérképezi a krónikus vesebetegséggel élőket. Becsléseink szerint mintegy másfél millió ilyen páciens lehet Magyarországon. Reményeink szerint, magyar partnereinkkel együttműködve, ezt 2025-ig legalább húsz százalékkal tudjuk csökkenteni.

Az élőkét, vagy a vesebetegekét?

Index: A koronavírus-járvány komolyan megtépázta több orvosi szakterület hitelességét, súlyosan érintette a gyógyszergyártókat is. Hogyan lehet a bizalmat visszaszerezni?

Az orvosi szakterület hitelességét az orvosi szakterület tépázta meg az által, hogy az igazmondókkal szemben a középkori boszorkányégetésekhez hasonló jellegű és erejű eretneküldözést vittek véghez. A „koronavírus-járvány” semmit nem tett hozzá az eredményekhez.

Kuuno Vaher: Nehéz volt elfogadnunk, hogy egy új, eddig ismeretlen vírussal állunk szemben. A természet, azon belül pedig különösen a vírusok, egy nagyon összetett rendszert képeznek. Meg kell értenünk, hogy a vírus evolúción megy keresztül, így sokszor versenyt futunk az idővel. Amit ma látunk, azt nem feltétlenül láttuk tegnap, amit ma tudunk, azt nem tudtuk két évvel ezelőtt. Ez a tudósok és fejlesztők számára teljesen természetes, de az is érthető, hogy a mindennapi ember ezt bizonytalanságnak, esetleg egyenesen hiteltelenségnek ítéli meg.

Az általatok vírustagadókként, tudományellenesekként, Gődényista anti-vaxxerekként megbélyegzett üldözöttek az elejétől fogva tudtak mindent az ismeretlen vírusocskátokkal kapcsolatban, csak ti még további másfél éven keresztül igyekeztetek fejeteket a homokba dugni, vagy karhatalmi erőszakkal elhallgattatni az igazmondó hangokat.

freedom_of_speech_restriction2

Nagyon fontos azonban, hogy bízzunk a szakemberekben és ne az álhíreknek vagy áltudománynak higgyünk.

Hadd kísérletezgessenek továbbra is következmények nélkül rajtunk, patkányokon.

Alább néhány további érdekesség az AstraZeneca kapcsán.

Az AstraZeneca COVID vakcinái rendelkeztek a világ legtöbb bejelentett és hivatalosan is elkönyvelt mellékhatásával. Minderről a vonatkozó angol, valamint Európai Uniós adatbázisokból egyaránt megbizonyosodhatunk, ahol típus szerint kerültek különválogatásra az egyes kísérleti vakcinák.

Jelen cikk írásának pillanatában az Egyesült Királyságban 870 ezer, az Unióban 495 ezer bejelentett és elkönyvelt mellékhatást szemléznek az AstraZeneca vakcina kapcsán. Eme adatbázisokba ráadásul önkéntes alapon küldhetők be a nem várt komplikációk, semmiféle kötelezettségük nincs sem a vakcinagyártóknak, sem az orvosoknak, hogy a mellékhatások összességét feltérképezzék és azokat dokumentálják.

masked_students

Tavaly augusztusban az AstraZeneca vakcina egyik kifejlesztője úgy nyilatkozott (tehát a fentebb interjúvolt muki hazugságaival szemben időben tudtak az igazságról), hogy ezt a „járványt” oltásokkal nem lehet legyőzni, miután az rendszeresen mutálódván néhány hét elteltével teljesen hatástalanná teszi a vakcinákat. Azt is töredelmesen bevallotta az úriember, hogy a gyógyszeriparnak nincsen semmije, amivel gátat vethetnének a COVID terjedése elé, azt kizárólag a tévé kikapcsolása, valamint a terrorista hatóságok ukázainak ignorálása révén lehetett volna véghez vinni.

A négy nagy vakcinagyártó közül az AstraZeneca a második helyet szerezte meg a lefizetett doktorokba pumpált korrupciós pénzek mennyisége tekintetében.

Mindezek mellett számtalan kisebb forrás foglalkozik ezen a weboldalon az AstraZeneca vakcinák ártalmairól és a cég egyéb szélhámosságairól.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás