Elmebeteg állatok módjára őrjöngnek a vakcinagyárak, amiért a gyilkos patkánymérgeiket többé senki nem vásárolja

0
Covid Zartosztaly

Megindították harmadik világháborújukat a népesség ellen a vakcinaipar aspiránsai. Céljuk, hogy az össznépi mengelei kísérletezgetéseik révén minél többen veszítsék életüket, miközben a pusztítás díját a maradandó egészségkárosodást elszenvedett áldozatok finanszírozzák kénytelen-kelletten.

A Daily Sceptic tudósítása szerint az államok háborús hadművelet keretében szórták szét a gyilkos injekciós tűket szerte a világon. A vészhelyzet hirdetésének, rendeleti kormányzásnak, individuális szabadságjogok felszámolásának hála a lakosság egyebet nem tehetett, mint hogy passzívan, mégis epekedve várta az injekciós tűkbe csorgatott megváltó Krisztus érkeztét.

A kísérleti vakcinák vészhelyzeti engedélyezésére kiváltképp szükségük volt a gyártóknak, mivel ezt a protokollt kifejezetten a bioterror-támadások leküzdésére és a kísérleti szerek szükségszerű klinikai vizsgálatainak megkerülésére hozták létre a nemzetközi törvényhozók. Persze az eldiktatúrásodott pártállamok ezzel a csekélyke ténnyel mit sem törődtek, hiszen a vírusrajongók őrjöngve korbácsolták az indulatot és gyűlöletet a „vírustagadó, tudományellenes, gődényista antivaxxerek” ellen.

Valamit tenni kellett, különben a vírusnácik fognak önbíráskodást végrehajtani a komplett népességen. Így hát a bioterror veszélyének hiánya ellenére az államok szép sorban engedélyezték a semminemű releváns klinikai vizsgálaton át nem esett kísérleti vakcinákat, hadd mérgeztessék meg magukat a tébolyult vakcinácik. Attól majd lenyugszanak, ha szerencsénk van, örökre.

Dying Old Patient

Miután dugába dőlt a COVID-narratíva, s elkezdtek szép sorban napvilágot látni a kísérleti vegyszerek egészségpusztító, leépítő, akár életet kioltó hatását igazoló bizonyítékok, az oltakozási kedv földbe álltának hála semmi szükség nem mutatkozott többé ezekre a förtelmes mérgekre.

Elkezdték hát az államok visszavonni rendeléseiket. Ezzel pusztán egy a bökkenő: a zsarnoki vakcinagyárak terrorjának meghajolva, hogy gyilkos szereiket az államhatalmak kívánságai helyett a maguk feltételei mentén terítsék, a legtöbb ország hosszú évekkel előre megkötötte szerződését a Pfizerrel és a Modernával, hogy ha törik, ha szakad, alanyi jogon megvásárolják és kifizetik az ampullákba csomagolt halált. Emellett természetesen a felelősségre vonás kizárására is ígéretet tettek a politikusok.

Így jutunk el napjainkhoz, amikor a 2022-23-as években a vakcinagyártókhoz érkezett tömeges megrendelés-visszavonások láttán azok sorozatos pereket kezdenek indítani a szerződéseikkel palira vett államok ellen. Magyarországot és Lengyelországot máris vád alá vonta a Pfizer nevű szélhámos bűnszervezet:

Magyarország az adásvételi szerződés értelmében kötelező erejű megrendelést adott le arra a 3 millió vakcinára, ami most a jogvita tárgyát képzi… márciusban beperelték Magyarországot egy belga bíróságon, mert a magyar állam az ukrajnai háborúra hivatkozva 3 millió Cormirnaty oltóanyagot nem fizetett ki és nem vett át… ezek szerint a magyar kormány 21 és félmilliárd forinttal tartozik.

Debt Paper

Soha ennyire jól nem tejelt még a népirtás. Arról ne is beszéljünk, hogy a szélhámos újságírók továbbra is védőoltásnak hazudják a genetikai terápiát.

A „kötelező erejű” megrendelést oly erőteljes és nemzetközi bíróság előtt is minden bizonnyal zökkenőmentesen érvényesíthető megállapodás igazolja, mint az Ursula von der Leyen által küldött, később elveszett SMS-megállapodás a Pfizerrel mintegy 4 milliárd dózis (!) vakcinára, melyekkel az Európai Unió minden egyes polgárát 9 alkalommal be lehetett volna oltatni. Így már érthető, miért szerepelt összesen 9 rubrika a francia útlevélben, ennyi dózis „szoftverfrissítés” szükségeltetett volna az áldozatok génállományának teljes körű átprogramozásához.

Azonban nem kizárólag az EU árasztott el minket a bioterror-protokoll ernyője alatt terített biológiai fegyverekkel. Az EU-n belül maguk az államok is kezdeményeztek különutas vakcinabeszerzéseket. Így dicsekedhetett el Orbán Viktor a keletről behozott Szputnyik és Sinopharm vakcinákkal, melyek varázserejét ugyan semelyik nyugati ország nem ismerte el, ahhoz viszont elegendőnek bizonyult az akció, hogy a viktátor miniszterelnök úr nagy mellénnyel kijelenthesse 2021 második felében, hogy az egész uniót megelőztük oltakozási kedv tekintetében. Nem tudom, miféle díj besöprését jelenti, ha valaki első a halállistán.

Mindenesetre az ukrajnai háború nyomán egyik pillanatról a másikra tova illanó pandémiának hála zéró igény mutatkozott további vakcinákra, racionális és józan döntésnek mutatkozik tehát a megrendelések visszavonása.

Work Inspektor Asszony

A modern kapitálfasizmus viszont nem tűri a szabad piacot, ha kell, erőszakkal is lenyomják a torkunkon a veszélyes hulladékot.

A kapitálfasizmus a fogyasztásra és vásárlásra való kényszerítést jelenti jogi, olykor karhatalmi eszközökkel. Ennek kibontakoztatásában az államok is ludasok voltak, amikor kötelező oltásokat rendeltek el a megtévesztésben tartott lakosság részére. Most, amennyiben a nemzetközi bíróság elmarasztalja a magyar államot, a hazai adófizetők és dolgozó emberek lesznek kénytelenek kifizetni a néppusztítás költségeit, kamatostul és bírságostul.

Ugyanezen kötelezvény vonatkozik az Unióra, ahol eddig 220 millió vakcinadózis ment a lefolyóba. Természetesen ezek árát szintén le kell dolgozniuk a rendszert továbbra is hűséggel szolgáló tömegeknek.

Az ellenállás egyetlen potenciálisan eredményes módja az volna, amennyiben az államok elkezdenék alkalmazni törvényeiket a bűnöző vállalatok ellen. Csakhogy ezek egytől egyig felmentették a vakcinagyárakat a jogi következmények alól, ráadásul a korrupt beszerzési protokolljaik által a pártállami terroristák is bűnrészességet vállaltak, tehát őket is rács mögé kéne dugni.

Nepszara Borton

Pedig a korrupt készletbeszerzés és a kísérleti méregvakcinák fasiszta erőltetése az emberiesség elleni bűncselekmény mellett a magyar törvénykönyvben szereplő, „különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben és üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás” tényállását is bőséggel kimeríti.

Időközben ezeket a halálos kotyvalékokat már a patikákban is örömmel befecskendeznék az emberiségnek, úgy, ahogy a tengerentúlon a helyi Tescoban (Walmart) is lehetséges az emlékeztető vakcinák felvétele.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás