TOTÁLIS CSŐD: senkinek nem kellenek az ősszel kiszórt COVID oltások

0
I Dont Want Another Vaccine

Óriásit buktak a szeptemberben kiszórt COVID vakcinák, melyeket a marketing-szlogen szerint a meg sem érkezett új variáns „elüldözésére” frissítettek fel.

Egy jelentés szerint szeptemberben az amerikai lakosság alig 3 százaléka oltatta magát az új kotyvalékkal. Október során sem bizonyult felfokozottabbnak az érdeklődés: október 31-ével 7,1 százalékos oltakozási arányt sikerült abszolválni a felnőtt lakosság körében. A gyermekek 2,1 százalékának szülei gondolták úgy, hogy még mindig nem lakott tökéletesen jól a Moloch az áldozatul beszolgáltatott kiskorúakkal.

Ezt az arányt lesújtónak értékelte a CDC immunizációért felelős panelje, ám a katasztrófáért nem önmagában véve a hatástalan, viszont súlyos mellékhatások, leépülések és további elhallgatott problémák tömkelegét keletkeztető vakcinákat hibáztatják, hanem az államokat, melyek kiszálltak a vakcinák terítésének szervezéséből. Most első ízben ugyanis kereskedelmi egységekben lehetséges csak felvenni az új oltásokat, mint amilyenek a gyógyszertárak, benzinkutak, vagy a Walmart üzletlánc.

Az egyik balga oltakozó így értékelte a szituációt az Ars Technica fórumán:

Pikwizard Pharmacist Giving Injection To Patient

Én a Walmartban kaptam meg a vakcinát szombaton, s a gyógyszerész azt mondta, én voltam mára az egyetlen jelentkező.

Tesco gazdaságos védőoltás, micsoda remek innováció!

A megsemmisítő oltakozási statisztika hírére a Pfizer vörös riadót rendelt el, s rohamléptékben igyekeznek a várható tetemes veszteségeik csillapítására leépítéseket eszközölni.

Rögvest be is zártak két vakcinaüzemet, financiális előrejelzésükben pedig gyakorlatilag zéróra redukálták az év végéig várható profitokkal kapcsolatos előrejelzéseiket. Bukott és hatástalan kígyóolajuk, a COVID-betegség gyógyszeres kezelésére hivatott Paxlovid szintén hanyatló vásárlási kedvnek örvend.

Ezzel párhuzamosan a 2021 szeptemberében még 450 dolláros árfolyamnak örvendő Moderna részvényeinek értéke 76 dollárra zuhant, vissza a kísérleti vakcinák bevezetését megelőző 2020-as szint alá.

Sad Masked Guy

Felteszem a költői kérdést a hír láttán:

Hova tűntek a fanatikus vakcinafasiszták?

Hogy nem tartják hirtelen létfontosságúnak az immunizációt az aktuális háromhavi „szoftverfrissítés” felvételével? Miért nem hajtogatják serényen ingujjaikat ama náci Reddit moderátorok, kik továbbra is gátlástalanul tiltogatják embertársaikat a fórumfelületekről?

A Pfizer szóvívői apologetikájukban COVID-fáradtságra és vakcinaellenes retorikára hivatkoznak a valósággal szemben, hogy ezekkel a förtelmes patkánymérgekkel tönkre tették és megmérgezték az emberiséget:

A COVID-fáradtság kellős közepén vagyunk. Senki nem akar a COVID-ról beszélni… nagy viszont az oltásellenes retorika.

Pikwizard Pharmacist Assisting The Box Of Medicine To Customer

Az is megérne egy misét, mitől nőhetett oly nagyra az „oltásellenes retorika”, amikor gyakorlatilag az égvilágon mindenkit kitiltanak az antiszociális médiáról, aki merészelné akár csak finom és udvarias utalások mentén kinyilvánítani a kísérleti oltások esetleges ártalmainak veszélyét, a YouTube-on meg konkrétan szabályzati tilalom alá helyezték a WHO atyaúristenség ukázaival nem tökéletesen egybecsengő híradások közlését? Hmmm?

Ahogy Karikó Katalin áltudományos Nobel-díjának hírét, úgy ezt is zárjuk le egy újabb kutatással a kísérleti vakcinák veszélyeit igazolandó. Habár akinek a lassan több ezernyi bizonyíték sem elég az igazság befogadására, az tényleg végérvényesen menthetetlennek mondható.

Egy, a „Vaccines” tudományos szaklapban publikált neurológiai vizsgálat szerint márkanévtől gyakorlatilag függetlenül a kísérleti COVID-vakcinákkal oltakozók közel egyharmada (31%) szenvedett neurológiai rendellenességektől, mint amilyen az inszomnia, izombántalmak, remegés, fejfájás, szédülés, ködös agy, diszfónia (normál hanglejtés elvesztése) vagy kettős látás.

Legrosszabbul az Astrazenecával oltottak jártak, kiknek 53%-a tapasztalt hasonló mellékhatást. A problémák jó eséllyel napokon belül elmúltak, de akadnak olyanok is, akiknél tartósan fennálló komplikációt keletkeztettek az oltások. Emlékezetes ezek közül Justin Bieber arcbénulása, vagy a közvetlen a vakcina felvételét követően lebénult, elhalálozott sportolók százai.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás