Népirtó pedofil bűnözők akarják átvenni a bolygó feletti irányítást

0

Az eliteknek számos takargatnivalójuk van, melyek odafent a nagyfőnöknél halálos bűnöknek számítanak. Milliárdok kisemmizettségét és öngyilkosságát előidéző gazdasági csalások, kiterjedt pedofilhálózatok, az emberiség teste, lelke és elméje feletti totalitárius kontroll átvételére irányuló törekvések. Kizárólag ezek járnak a totális rémuralomra törő istenemberek fejében.

Mivel a többség sötétben tapogatózik, s az utóbbi évek során napvilágot látott leleplező igazságok ellenére is ragaszkodik a sötétséghez, a napi szinten újabb meg újabb emberiségellenes bűncselekményeivel lebukó elit büntetlenül folytathatja tovább törekvései beteljesítését.

A ránk váró jogok nélküli jövőben mindenki leszerelhetetlen nyomkövetőt kap a testébe (5G vakcinák), szén-dioxid hitelkártyára veheti a parizert és klímalezárások révén maradhat a saját faluja határain belül egész hátralevő életében. A demokrácia meg úgyse hiányzik senkinek, bebizonyította a COVIDiktatúra, hogy a többség örömmel és feltétel nélkül adja át a felette való kontroll lehetőségét a hatalom kezébe.

Mialatt a tömegek kukacokat és bogarakat csócsálván élvezkednek a kedvükért kialakított fagyizógulágban, a milliárdos pedofilok a világ minden forgalomba állított gépkocsijánál szennyezőbb privát jetjeiken és luxusjachtjaikon szállítják a friss husi lolitákat magánszigeteikre.

yacht-823657

A modern rabszolgaság bebiztosítását a veszélyekkel való folyamatos riogatás biztosítja. Pandémia színház, háború színház, klímakatasztrófa színház. A generált problémákra újabb és újabb népirtásokkal: vakcinaprogramokkal, karanténnal, digitális kontrollal, virtuális pénz és szén-dioxid kvóta bevezetésével reagálnak a mindent gondosan előre eltervező pszichopaták.

A létrehozandó új szisztéma nem más, mint egyfajta pokol a Földön, hol digitális börtönök és a lakosságból kikényszerített nyílt sátánimádat szavatolják a nagy ébredés időtlen időkig való elhalasztását. Az újbarbárság elszabadulása modern kannibalizmushoz vezet, melyben az egymást felzabáló tömegek felébredésének esélyére az utolsó lakatot a tudományos inkvizíció és a karhatalmi cenzorhad generálta virtuális népirtás helyezi.

Ugyan az aberrált globális világrend kibontakozása hatalmas válságban van, a pedofilok mestertervei rendre elbuknak a lakosság ébredett és felemelkedett részének ellenállásán, mindenesetre addig nem nyugosznak, míg vagy a 8 milliárd ember, vagy az ő sötét és velejéig gonosz fajtájuk ki nem hal.

Az Alcyon Plejádok újabb dokumentumfilmjében leleplezésre kerülnek a sátánista elit rejtett céljai, a globális népirtás bevezetéséül szolgáló, mesterségesen generált válságok forgatókönyvei és a vakcina-eugenika eltitkolt részletei.

FIGYELEM: Az Alcyon Plejádok elmúlt időszakban készült epizódjai a YouTube-ról való kitiltásuk végett kizárólag a Bitchute-on érhetők el, ami egy roppant lassú, megbízhatatlan és technikai problémák sokaságával mételyezett platform. Ha nem megy a lejátszás, ne erőltesd, helyette próbálkozz később. Legnagyobb esély a sikeres lejátszásra a délelőtti és kora délutáni órákban mutatkozik, mikor a tengerentúlon éjszaka van.

A világ gazdaságának és politikájának birtokosai, korrupt, pedofil, sátánisták, akik nem tisztelik az embereket, a “hatalmasok”, a “világ megmentésére kiválasztott személyek” 2023 januárjában Davosban találkoztak, és sokak számára a szervezett bűnözés gazembereinek legnagyobb összefonódását alkotják: a Világgazdasági Fórumot, ahol a szociopata Klaus Schwab keze alatt a világ uralmáról szóló sötét programjukról döntenek.

A hamis éghajlatváltozás, az élelmiszerekkel és rovarokkal való mérgezés, a gyilkos vakcinák, melyek elpusztítják a DNS-ünket és több millió halottat követelnek, az oktatáson keresztül történő indoktrinálás, beleértve az LMBT agendát, és még hosszasan sorolhatnánk a többi elemet, melyeket “Davos” arra használ, hogy elvezessen minket a robotizmushoz, a lélek és lelkiismeret nélküli transzhumanizmushoz, a lakosság teljes ellenőrzéséhez, egy diktatórikus “Új Világrend” bevezetésével, mely valójában nem új, inkább a legrosszabbak keveréke, amit az emberiség az elmúlt évszázadban megismert: a kínai kommunizmus, az olasz fasizmus és a német nácizmus.

A Világgazdasági fórum egyik résztvevője Tony Blair, a sötét elit engedelmes követője, a Bilderberg Klub törzsvendége, az európai egészségügyi útlevél és a vakcinák nyomon követésének támogatója, azért, hogy minden ember beoltását biztosítsák, aki miután távozott a brit miniszterelnöki tisztségből, vezető tanácsadóként csatlakozott az amerikai JPMorgan Chase & Co Inc. bankhoz, és aki folytatni akarja ezt az emberiség elleni eugenikus programot.

Sürgősen fel kell ébrednünk, ki kell szállnunk a folyamatos indoktrinációból, amelyben elmerültünk, és meg kell tanulnunk NEM-et mondani arra az új világrendre, amelyet ránk akarnak kényszeríteni, cserébe az emberiességünk elvesztéséért, mielőtt még túl késő lenne.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás