Lázadoznak a birkák, holott ők követelték ki maguknak a debreceni akkumulátorgyárat

0

Hirtelen fene nagy öntudatra ébredt Debrecen népe, miután egy feltehetően rendkívül szennyező és a környék vízkészletét jelentősen megcsapoló akkumulátorgyár épül egy egyébként kiváló mezőgazdasági adottságokkal bíró telken:

A kínai CATL beruházása a valaha volt legnagyobb, mintegy háromezermilliárd forint összértékű fejlesztés Magyarországon. Európában hatalmas verseny folyik a magyarországi akkumulátorgyár-építésekhez hasonló beruházásokért, így az elmúlt napokban tapasztalt ellenállásokhoz hasonlóra még egy országban sem volt példa.

Bár a CATL képviselői rácsodálkoztak a botrányos debreceni közmeghallgatásokra, a gyárépítésről hozott döntésüket ez nem befolyásolja – értesült a Világgazdaság iparági forrásokból.

A lap kiemelte, hogy ez az álláspont nemzetgazdasági szempontból is hangsúlyos, hiszen ez a fejlesztés Magyarország történetének legnagyobb zöldmezős beruházása.

Hozzátették, hogy Magyarország gazdasági eredményei, mint például a GDP-növekedés, a 4,7 milliós foglalkoztatotti kör, a rekordalacsony munkanélküliségi ráta, a nyugdíjak visszaépítése vagy a családi támogatások rendszere csak és kizárólag beruházásokkal tarthatók fenn.

bajban_pszichopatak

A gyár felhúzása 3000 milliárd Forintot kóstál kínai hitelből, építéséről pedig nem tartattak és eztán sem fognak tartani referendumot a helyi lakossággal. A döntés akkora közfelháborodást keltett, hogy csaknem tettlegességig fajult a helyiek lázongása a polgi, a főispán (!) és a cég képviselője ellen.

Vesézzük ki egy kicsit, mi a lényege a szemlézett hírnek, ugyanis jóval több köze van annak a hétköznapi életünkhöz, mint gondolnánk.

Első körben érdemes tisztázni, hogy ezeken a közmeghallgatásokon olyan emberek kívánják gyakorolni a demokráciát, akiknek fogalmuk sincs annak lényegéről.

A demokrácia ugyan papíron a népuralom rendszere, ám mindez nem jelenti, hogy a lakosság minden kérdésben rendelkezhet beleszólási joggal abba, miféle intézkedéseket kívánjon átütni a hatalom a feje fölött.

mit_panaszkodsz

A mai demokrácia pláne nem a nép uralmát jelenti. Modern definíció szerint a demokrácia olyan szisztémát jelöl, amelyben a nép a hatalmát választott képviselőin keresztül gyakorolja. Úgymond meghatalmazzák a politikusokat, országgyűlési képviselőket, polgármestereket, hogy az a ő nevükben járjanak el az ország mindennemű ügyeinek igazgatásában.

Mi nem nélkülözhetetlen alkotóeleme tehát egy XXI. századi demokráciának? Úgy van, a lakosság közvetlen részvétele a döntéshozatali folyamatban, vonatkozzanak azok a döntések bármire, példának okáért egy 9 ezer embert rabszolgáztató akkumulátorgyárra.

A birka népség 4 évente meg van kérdezve arról, szeretne-e továbbra is ennek az álságos bohózatnak a béklyója alatt sínylődni, s ők rendre kinyilvánítják 65-73%-os részvétel mellett, hogy természetesen! Igent mondunk a rendszerre, mely eddig is kiválóan bevált a jelenlegi működési formájában.

Jókat röhögcséltetek a „sivalkodó lippsik” felett, mikor a rendszer egyik vazallusa kinyilatkoztatta, hogy a demokrácia a többség (valójában erőszakos kisebbség) diktatúrája. Ha ezt akarjátok, akkor tessék, megkaptátok.

Egyetlen társadalmi csoport dödöghet jogosan a debreceni üzem felhúzása ellen: akik tavaly nem szavaztak, s ezután sem tervezik ezt megtenni. Ők jogosan gondolhatják úgy, hogy nem rendelkezik felettük létjogosultsággal a rendszer. Az ilyenek viszont nem lázadoznak, hanem nemes egyszerűséggel ignorálják a hatalom mindennemű ukázát, alkotnak-teremtenek szépen a maguk örömére. Amúgy a nagyjukat elüldözte ugyanez az ökölrázogató csürhe.

Hatályos törvények szerint a beruházásokról nem szükséges népszavazást tartani. Azok tényét a magántőkések döntik el, az állam pedig kijelöli részükre, hol engedélyezett a szükséges infrastruktúra felhúzása. Melyik folyamathoz szükséges a nép jóváhagyása? Úgy van, egyikhez sem! Majd ha nem tetszik nekik, ami van, szépen elvándorolnak, vagy pedig éhen halnak, ha nem kívánnak bérmunkás rabszolgákká válni a saját hazájukban, a saját földjükön, idegen főnökök vernyákolása közepette!

Tizennégy éve kárognak a fideszes varjak, hogy a rendszer úgy tökéletes, ahogy van, nem félünk és nem fázunk, Orbán Viktor a királyunk, meg mér, a Gyurcsán jobb vót?

Kíváncsi vagyok, a most tüncikéző meg háborgó vágómarhák közül hányan mentek harmadszor is oltatni, miután az imádott cár atyuskájuk halállal fenyegette meg az egészséges oltatlanokat? Hányan töltötték ki a konzultációs bohózatot 2021-ben, vagy tavaly ősszel? S akkor a lábasjószágok nyilvántartásáról még nem is beszéltünk.

census_admin

Persze a bégető tömeg csak akkor ébred, mikor a gazdájuk már nyiszatolja a nyakukon a kést. A CSOK, meg a babahitel ellen bezzeg nem volt kifogásotok, amikor az általatok világra szart kölkeitekkel szemben megköveteltétek, hogy immár beleszülessenek a rabszolgaságba, ne azzá váljanak huszonéves korukra.

Két évtizede vartyogjátok megállás nélkül, hogy kizárólag az aberrált, mocskos állati munka teremthet értelmet az emberiség létébe, s ha munka van, akkor minden van. Hát nesze nektek munka, büdös férgek! Tessék szépen 80 évesen is hordani maltert, meg lapátolni a ganét! Végtelen mennyiségű munka van! Hogy érted, hogy megélhetés? Azt nem mondtuk, hogy fizetés is jár érte, meg létszínvonal! Kizárólag munkát ígértünk, hát most dögöljetek akkor szépen bele becsülettel, ahogy követeltétek fröcsögő pofátokkal a még több és még több munkát!

Ahogy az egészséges oltatlanokat meggyilkoló oltottakról szóló értekezésemben megfogalmaztam:

Majd a 80 éves nyugdíjasa szépen visszamegy szenet lapátolni, ha szeretne következő nap is fedelet a feje fölé. Majd a bírságolgató pártállami csinovnyik szépen hordja a maltert, lapátolja a ganét, ha továbbra is akar falatot a szájába, mert az általa koldusbotra juttatott jobbágysereg nem fogja többé megtermelni az ő élelmiszerét, amit aztán kisajátíthat pár tollvonással. Majd az „aki nem dolgozik, az ne is egyék” létfilozófiát követő idióta pszichopata barom emelgetheti fájó derekával a mázsás zsákokat 45 év szolgálat után is. Az ilyen alakoknak 90 évesen is ott a helyük az ültetvényen, hiszen aki nem dolgozik, ne is egyék! Még hogy nyugdíj, miről beszélsz, te lusta disznó?! Takarodó latrinát pucolni, meg házat vakolni! Aki még mindig sorkatonaságot akar, az kap olyan katonás rendet a pofájába, hogy a fal adja a másikat!

huzza_dolgozni

Mindenki megkapja most, amit érdemel, ahogy azt korábban folytatólagosan kívánta.

Mi, szabad emberek nem fogunk részt venni az aberrált és gyilkos disztópiátok fenntartásában, úgyhogy nyugodt szívvel dolgozzatok tovább, gerincroppanásig! Mivel a halálos munka nélkül is alkotni-teremteni képes embertársaitokat minimum külföldre üldöztétek, amennyiben nem sikerült őket öngyilkosságba kergetnetek, lényegében azt csináltok, amit akartok, senki nem áll az utatokba. Meglátjuk, mire viszitek értelmes, okos, erkölcsileg nem toprongy üldözötteitek hiányában, kiknek a beleit is kitapostátok, miután tizenéveken át próbáltak bátortalan felszólalásaikkal figyelmeztetni titeket, hogy a világ, s benne kiváltképp Magyarország nagyon rossz irányba tart.

Orbán megszüntette a Magyar Köztársaságot, bevezette a feudalizmust, visszahozta a vármegyéket és főispánokat, a lelkes rajongótábora mindezt megtapsikolta. Az ellenvetéssel élőket a sötét és primitív tömeg vérmes gyűlölet mentén legyilkolta. Hát most ne tessék panaszkodni, hanem tessék béketűréssel szolgálni az általatok éljenzett uradalmi rendet, melynek fennmaradásáért az életeteket is kötelesek vagytok beszolgáltatni! Tűrjétek a temérdek mellétek költöztetett migránst, mert még rabszolgáknak sem vagytok kellően színvonalasak, ezt a feladatot is külföldieknek kell ellátni.

working_poor_man

Majd ha éheztek, esztek akkumulátort, de lehet, hogy vezéretek megkegyelmez rajtatok, s időnként némi ropogós tücsökfalatka, vagy ínycsiklandó légyfagyi is juthat az asztalotokra!

Tarot Dániel az idei évre vonatkozóan azt jósolta, hogy új korrupt király érkezik a trónra. Vakargattam is a fejem, hogy ez hogy lehet, amikor az idén nem lesz választás, de aztán rájöttem: a stadionos régi király személye tökéletesen megegyezik az akkumulátoros újjal. Magasságos királyunk víziója szerint Magyarország nem pusztán lakosságarányosan, de abszolút mértékben is a világ harmadik legnagyobb akkumulátorgyártója lesz. Hódoljatok, szolgák!