Elérte a 8 milliárd embert a Föld populációja, ám az elit szerint nincs köztük elég fiatal és képzett rabszolga

0

Amennyiben hihetünk a hivatalos adatoknak, immár 8 milliárd ember él a Földön.

Vége is a hírnek, kérem szépen a húszezer lájkot, meg a 40 ezer Ft + ÁFA tiszteletdíjat!

Na, azért ne lépjünk túl a fenti híren egyetlen mondatban, „kedvenc népfajunk”, a kapitalisták hozzá kívánják fűzni a maguk mondandóját a témához.

Saját véleményük szerint méltóak a skizofrénia diagnózisára, ugyanis értékítéletük alapján túlontúl sok ember él a bolygón – nem ártana őket ritkítani. Ugyanakkor ezzel egy időben kevesen is vagyunk, mivel – kiváltképp a nyugati civilizációban – a korfa erőteljesen tolódik az idősek egyre nagyobb számaránya felé, s hiányoznak a kapitalisták ültetvényeiről a jól képzett friss, fiatal rabszolgák.

Példaként hozzák a forrásul szolgáló cikkben, hogy az ismert történelemben most először több 65 év feletti ember él a bolygón, mint 5 év alatti gyermek.

old_couple1

No de miért van ez?

Világszerte hisztiznek a kapitalisták, hogy a föld alól sem tudnak előkeríteni az üzemeik működtetéséhez szükséges mennyiségű munkaerőt. A kapitalizmus egyedülálló és abszolút überelhetetlen innovációja, hogy csaknem korlátlan bőség esetén is képes hiányt előidézni. Úgy munkaerőből, mint élelemből, lakhatásból, emberhez méltó fizetésből. Ez valóban nem mindennapi tudás.

Milyen sorsra jutott volna a világ, ha már akkor ők regnálnak, mikor csak 500 milliónyian voltunk a bolygón?

Azzal riogatnak a vonatkozó cikkben, hogy a rendszer fennmaradását veszélyeztető munkaerőhiánynak – mesterségesen generált válság ide vagy oda – még csak az előszobájában járunk. Mondhatni eddig pusztán kóstolót nyertek a munkáltatók az ültetvényekről tömegével menekülő rabszolgahad jelenségéből.

plantation_escape1

Érdekes jelenség a kapitalisták valóságra adott reakciója. Mivel egyre súlyosabb munkaerőhiány mételyezi az ültetvényeket, a kieső dolgozók nyomán keletkező űrt betöltetik a maradék létszámmal. Egy ember végezze három munkáját, diploma után is küldjük őket értelmetlen továbbképzésekre, ahol még inkább elbutulhatnak, valamint vessünk be emigrációt a munkaerőhiány enyhítésére.

A kapitalista antilogika, mint látjuk, valahonnan alulról súrolja a középső csoportos óvodás szintet. A fokozott presszúrának hála még azok is elmenekülnek az ültetvényről, vagy pedig kiégés, depresszió, rokkantság által kihullanak, akiket eddig a „munka öröme” meg az „aki nem dolgozik, ne is egyék” mantrák valamelyikének mentén ott lehetett tartani a szalag mögött.

A munkaerő menekülése a kapitalizmusból keletkezteti ama totális összeomlást, melyet a próféciák nagy nyomorúságnak hívnak, melyhez fogható soha nem volt még a Földön, s eztán sem lesz.

Egy marék pszichopatára bízni a világ irányítását, kik minden tettükben kizárólag az önös érdekük lesésére képesek (ebből következően a társadalmat folyamatosan károsítják), nem éppen a legjobb ómen szeretett bolygónk sorsára nézve.

business_leader

Amikor a kibírhatatlan munkakörülményeknek, elviselhetetlen túlterhelésnek, erőszakos iskolai és vállalati indoktrinációnak köszönhetően tömegével menekülnek ki a rendszerből a tönkre vert jobbágyok, a burzsoázia eszköztárában az elnyomás további fokozásán felül semmi egyéb alkalmatosság nem található. Nem veszik észre, hogy oly mértékben túltolták a terrort, s annyira lelepleződött a munka alapú társadalom alapvetően gyilkos és emberiségellenes volta, hogy minden intézkedésükkel csak tovább gyorsítják a rendszer végső összeomlásának folyamatát. Kiváltképp mikor még hisztiznek is az államhatalomnak, hogy a minimálbér túlontúl magas összeg a jobbágyok kompenzálására, sérelmeikért pedig jogosan követelik ingyen milliárdok kiutalását a maguk részére levegőből teremtett, vagy adófizetői pénzből.

Természetesen nem hogy nem adják át a stafétát valami értelmesebb társaságnak, hanem továbbra is óbégatva követelik, hogy a lakosság feltétel nélkül hódoljon be a pitiáner diktátumaiknak. Ennek érdekében megfogalmazták, hogy 2030-ig 1 milliárd zsellért kell átképezni „magas hozzáadott értékű” munka végzésére. Az ingyen rabszolga ugyanis alanyi jogon járó jószág a burzsoázia részére, melynek egyéb funkciója nem is akadhat széles e világon, mint szolgálni urát és parancsolóját.

Mily nagy öröm lesz nézni, mikor a nagy pofájú informatikusok a jelenlegi milliós fizetésükkel mennek sült krumplit árulni, mert egy OKJ képzésen átesett paki olcsóbban is elvégzi ugyanazon feladatot.