Szendi Gábor is megbánta már, hogy a kígyónyelvű propaganda hatására felvette a COVID oltást

0

Számos neves tudós, szakember, közéleti személy dőlt be a propagandának, hogy a teljesen ismeretlen összetételű és hatásfokú COVID vakcinák jelentik a szabadság és élet visszanyerésének kulcsát. Ezen személyek, kik szentül hisznek a tudomány mindenhatóságában és a valóságot visszaigazoló bizonyítékok erejében, mintha egytől egyig kikapcsolták volna az agyukat, amikor bemondásra elkezdték a rendelők felé venni az irányt, s embertársaik részére is ingyen propagálni a gyanús kotyvalékot.

Az ő bűneik hatalmasabbak, mint a kicsit butuska, szaktudományos értekezéseket elemezni nem képes közembereké, mivel megnyilvánulásaik hatására százezrek és milliók hittek feltétel nélkül az emberi kéz csinálmányainak varázserejében, kik most tömegesen szenvednek súlyos és tartós mellékhatásokban, immunrendszer-leépülésben. Világszerte 20 milliónál több embert kellett eltemetni a halált előidéző vakcinák miatt.

Az egyik ilyen mintafigura Szendi Gábor volt, ki mindennemű eredendő szkepticizmusa és a tudomány főpapjaival való rendszeres szembehelyezkedése ellenére örömmel állt a vakcinapropaganda szolgálatába, s saját bevallása szerint maga is felvette a kísérleti COVID vakcinát.

Egy tévéműsorban összesen 3 adáson át értekezik az őt kérdőre vonó riporterrel arról, mekkora túlzás volt a COVID-hisztéria, és mennyire megbánta már, hogy engedvén az erőszakpropaganda pressziójának az oltás felvétele mellett döntött.

Persze Szendi Gábor inkább az ateista vallás bibliájának tízparancsolata mentén vezekel bűneiért, s olyan jellegű tényezők mentén ítéli el visszamenőleg a tömegek pusztulását előidéző vakcinát, mint az oltás kizárólagossága mantrájának erőszakolása az alternatív és igazoltan hatásos gyógymódok ellenében, az mRNS vakcinák hatástalansága és elkapkodott laborvizsgálata, valamint az oltatlanok oktalan diszkriminációja és jogfosztása.

A vakcina mellett a hivatalos protokollok nagyját is utólag elítéli, mint a tömegmészárlást elősegítő lélegeztetőgépek, vagy a fullasztó és megbetegítő maszkok hordása.

Szendi Gábor egy tényező végett nem nyerhet teljes körű feloldozást balga döntése következménye alól: az ő és ideológiai elvtársai mismásolásaival ellentétben a kísérleti COVID vakcinák hatástalanságának és veszélyességének tényét kezdetektől fogva ismerni lehetett.

2020. december 13-án, egy nappal az első brancs vakcina kiszórása előtt napvilágot látott a hivatalos tanulmány, melynek konklúziója alapján az emberölő oltások hatásosságát és biztonságosságát visszaigazolták. Azonban a komplett kísérlet nem volt egyéb, mint ócska statisztikai csalás, ugyanis az előzetes felmérés alig 1% abszolút hatásosságot mért a Pfizer és Moderna COVID vakcináinál, nem pedig 95 százalékot, amit pofátlanul behazudtak az első üvegcse patkányméreg vérerekbe csorgatása során.

A spirituális és istenfélő személyek, tanítók rögtön 2020 tavaszán elkezdték gyártani az ismeretterjesztő anyagokat arról, hogy a vírusjárvány leple alatt egy mindenre kiterjedő globális diktatúra kiépítése van folyamatban. A kifundált vírus nyomán elrendelt karantén lehetőséget nyújtott a pénzügyi szektornak a csődbe jutott kapitalizmus nyomán pusztulóban lévő gazdaság fű alatt való átalakítására.

Szendi Gábor persze nem ül fel az efféle konteóknak, saját véleménye szerint szimplán a gyógyszeripar gátlástalansága és profitéhsége keletkeztette a példátlan egészségügyi diktatúrát. Kicsit sok volt az elnyomás néhány fillér extraprofitért cserébe, nemde?

Mindenesetre aki ennyi idő elteltével is visszaigazolást szeretne döntése helyességéről, hogy messze elkerülte a veszélyes kotyvalék befogadását, esetleg le van maradva egy brossúrával, s még mindig azt hiszi, a szaktekintélyek továbbra is kivétel nélkül meg vannak győződve a kígyónyelvvel hirdetett vakcináik hatásosságáról, annak érdemes megtekintenie a háromrészes beszélgetést.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás