Nyíltan hirdetik a pedofíliát a fél világot kitiltó és cenzúrázó platformok

0

Hányingerkeltő volt végignézni, ahogy az antiszociális médiumok ama mantra mentén, hogy megvédjük embertársainkat a szörnyű és végzetes pandémiától kitiltották, majd ellehetetlenítették ama igazmondókat, kik merészeltek akár a koronavírus-járvány mesterségesen generált volta, akár a kísérleti vakcinák veszélyei kapcsán szívből jövő figyelmeztetéseket közzé tenni.

Miután az ártatlan igazmondók szavai nem juthattak el a megtévesztésben tartott tömegek szemeihez és füleihez, milliók voltak kénytelenek koporsóba helyeztetni magukat vagy felvállalni egy életen át tartó szenvedést a visszavonhatatlan és jóvátehetetlen mellékhatások végett.

Most, hogy a gyilkos cenzúragépezet elbukása nyilvánvalóvá lett még a legprimitívebb fogyatékosok részére is, kiderült, hogy az egészségünkért oly hevenyen aggódó és az „élet védelméért” dölyfösen harcoló antiszociális médiumok nyíltan és gátlások nélkül hirdetik a kisgyermekek megrontását, valamint elősegítik a pedofil bűnözők működését.

Napjaink anarcho-diktatúrájának fényében egyáltalán nem meglepő, hogy emberiségellenes bűnöket elkövetők busás juttatásokat nyernek a rendszertől, míg az ártatlanokat vagy piszlicsáré szabályértések művelőit egy életre tönkre teszik.

young-girl-with-new-backpack-for-school_4460x4460

A Wall Street Journal, a Stanford University és a University of Massachusetts Amherst közös együttműködésével készített tanulmány szerint az Intagram algoritmusai kifejezetten aktívan és intenzíven promotálják a pedofil hálózatok felállította fiókokat. Ezeken gyakran embercsempészek által elrabolt, majd betört kisgyermekeket állítanak be félreérthetetlen szexuális utalásokat jelképező pózokba. A felvételek iránt privátban érdeklődőket elirányítják egy titkosított chatfelületre, melyen át némi pénzügyi tranzakció kíséretében megvásárolhatók a kislányokkal és kisfiúkkal fajtalankodó aberráltak pornófelvételei, koron aluli kisgyermekek meztelen fotói.

A pedofil körök olykor nem is törik magukat, hogy tevékenységüket kellő alapossággal leplezzék: a temérdek hashtag-et tiltó és azok alkalmazóit shadowban alá helyező Instagramon teljesen szabadon terjeszthetők a #pedowhore, #preteensex, és #pedobait címszavakat viselő hashtag-ek. Nevezett kategóriákba pakolt tartalmakat az Instagram boldogan ajánlja több millió felhasználó részére, teljesen ingyen és bérmentve.

Az Instagram ajánló algoritmusa szintén önfeledten javasolja több pedofil fiók áttekintését és a szabad piac nyújtotta meglehetősen pikáns áruválaszték közti válogatást, amennyiben akár csak véletlenül is az egyik ilyen jellegű fiókra tévednénk. S ehhez még kifejezett szándékosság sem szükségeltetik, hiszen az Instagram, ha akarjuk, ha nem, lenyomja a torkunkon a megrontott kisgyermekek tartalmait.

pizza_party_az_instan

Az egyetemi kutatók által próbaképp felállított profilt nagyjából öt pedofil fiókra való kattintást követően már kizárólag szexualizált kisgyermekek képei lepték el, szemben a szokásosan ajánlgatott semmirekellő celeb és influencer tartalmakkal.

A kutatók eztán a gyilkos vakcinákkal ellenséges tartalmakat oly serényen gyomlálgató moderátorsereg felkészültségét tesztelték. Nem meglepő módon az ezernyi igazmondó tudóst, alternatívmédia-portált megbélyegző, betiltó és ellehetetlenítő moderátorok a fülük botját sem mozdították a sorban jelentgetett pedofil fiókok kapcsán, nemes egyszerűséggel ignorálták az emberiségellenes bűnözők szankcionálását.

Nem különb, sőt mi több, az áldozatok kiskorúsága és ártatlansága végett sokkal nagyobb az antiszociális média bűne a szodomai megrontás reklámozásával, mint mikor az álhírportálok ama mantra mentén buzdították a fiatalságot oltakozásra, hogy a szívgyulladásképző vakcina felvételét követően „az oltott lányok nyara” keretében a 2021-es nyári szezon végére mindenki tekintélyes számú nemi betegséggel gyarapodhat, ha a pusztító vakcinák áldatlan hatása önmagában nem elég.

A Twitter szintén nagyon rosszul szerepelt a felmérésen. Ennek kapcsán érdemes megjegyezni, hogy egészen Elon Musk színre lépéséig egy milliárd dolláros veszteséget keletkeztető cenzúrahadat tartott fenn a halálra ítélt platform, kik munkaidejük minden egyes percét szintén az ártatlan igazmondók virtuális kivégzésének szentelték a veszélyes bűnözők kézre kerítése helyett.

ma_is_jon_a_cukros_bacsi

Érdemes néhány szóban megemlékezni a pozitív példákról is: meglepő módon a kiskorúaktól hemzsegő TikTok egyáltalán nem tűri meg a pedofilokat a maga felületén, s az ilyen jellegű tartalmak semmilyen körülmények közt nem kerülhetnek ingyen reklámozásra. A Snapchat pedig eredendően alkalmatlan efféle kontent promóciójára, így annak felülete szintén pedofilmentesnek mondható.

A pedofilsimogató Meta PR-szóvívói persze rögvest igyekeztek a szennyesük mosdatására, s megígérték, ezentúl még hatásosabb eszközökkel fogják üldözni a bűnöző tartalmakat. Kijelentették, hogy csak januárban 490 ezer ilyen fiókot szüntettek meg, ami ugyan jól hangzik papíron, csak ugye ki tudja, bemondott számaik ápolnak-e bármiféle kapcsolatot a valósággal.

Más módon, de az összes antiszociális médium és tartalmainkat önkényesen kisajátító platform algoritmusai mutatkoznak készségesnek különféle aberrációkra. A YouTube például, mely épp e sorok írása közben jelentette be mindenki örök kitiltását, akik nem istenítik fanatikus öngyilkos szekta módjára a bolygó minden területén egyre csúfosabb csődöt valló oltásokat, ilyesféle videókat ajánl részemre önfeledten és boldogan, több százezres nézettséggel, amikor olyan ártatlan kifejezésekre keresnék rá, mint a „candlelight concert”:

youtube_disgusting

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás