Figyelem: Jelen cikk 2021. május 13-án keletkezett, ám csak később került beszerkesztésre. A benne foglalt egyes információk elavultak lehetnek.

Egymást érik a furcsa természeti anomáliák, megmagyarázhatatlan jelenségek a nagyvilágban. Az utóbbi hetek-hónapok során annyi akadt belőlük, hogy érdemesebbnek tartom külön cikkek helyett egybegyűjteni a legszembetűnőbb furcsaságokat. A lista sorrendje az anomáliák fontosságát jelképezi ama tényező mentén, hogy a bolygó mekkora részére van / lehet hatással az adott jelenség.

Több spirituális úton járó személy jósolt meglepő történéseket, nagy fordulatokat a 2020-21-es esztendőre, melyek – rövidebb nyugvásokkal – akár az elkövetkező 5-6 év során is folytatódhatnak, egészen addig, amíg egy új világra nem ébredünk.

Eme világ eljövetelének elsődleges feltétele, hogy a bolygón kiválasztásra kerüljenek az eljövendő aranykort megbecsülni képes egyedek, illetve külön szeparálódjanak a valóságot egyre vehemensebb mód tagadó „hiszem, ha látom” alakok, akiknek diktátumaira, de minimum hallgatag beleegyezésére épül az utóbbi év során nagy felfordulásokat keltő, elnyomó COVIDiktatúra. Annyira ragaszkodnak a vaksi szemeik által érzékelt valósághoz, hogy már a totális valóságtagadás állapotába záródva halódnak együtt a pusztuló, mindennemű legitimitását elvesztett piramis-rendszerrel.

nem_ezt_akartam

A különféle természeti katasztrófák nem számítanak meglepő fordulatoknak, ugyanakkor a most felsorolása kerülő események mindegyike oly jellegű anomália, melyek egyrészt valóban okozhatnak egész világra kiterjedő kataklizmákat, másrészt némely esetben a magasságos tudomány felkent főpapjai is értetlenül állnak a történések előtt. Ők jelenleg minden agysejtjüket a vergődő diktatúra érvényesítésére használják fel az emberiség szolgálata helyett.

Soha nem látott jégeső, áradások és szélvihar Wuhanban

Mint ismeretes, Wuhan számít a 2019-ben szabadjára engedett koronavírus-járvány epicentrumának. Ugyanitt zajlott 2019 októberében a közös kínai-amerikai hadgyakorlat, melyben egy vírusjárvány kitörését szimulálták. Hogyhogynem egy hónappal később ugyanitt regisztrálták az első COVID-eseteket.

Május elején a régiót viharos széllel, valamint tornádókkal kísért jégeső érte el, olyan, ami egyáltalán nem jellemző a régió szabvány időjárására. A vihar következtében áradások történtek, kisebb épületek dőltek romba, valamint jelentős mértékű anyagi kár keletkezett a jégverésnek köszönhetően. 8 ember meghalt, valamint több százan megsérültek. A vihar alatt az egész városban szinte éjszakai sötétség honolt.

Áradások Nyugat-Németországban, Belgiumban, valamint szerte a világon

Legalább 170 halálos áldozattal és 1000-nél több eltűnttel járt egy gátszakadás, melynek köszönhetően Rajna-menti települések kerültek víz alá. Hasonló, heves esőzések és árvizek kiváltotta jelenség történt az utóbbi hetekben Belgiumban, Nigériában, valamint Ománban is, Kanadában pedig tornádók tombolnak és tépik szét az emberek házait.

Rágcsálópestis Ausztráliában

A válság immár két éve zajlik, de soha ilyen mértéket nem öltött, mint az elmúlt hetekben. Az elsősorban egerek túlzott elszaporodása révén létrejött válság sokrétű problémát jelent a kontinensország lakosai részére. Egyfelől a rágcsálók megdézsmálják a tartalék gabonát, melynek nagy része így fogyaszthatatlanná válik, másrészt oly mértékben tizedeli őket a túlszaporodásuk nyomán keletkező rágcsálópestis, hogy az az általuk épen hagyott készleteket is megmérgezi.

A szakértők szerint biblikus méretű válsággal állnak szemben. Tovább súlyosbítja a problémát, hogy Ausztráliában alig léteznek természetes ellenségei a rágcsálóknak, mivel az őket élvezettel fogyasztó macska, valamint ragadozó madarak nem őshonos fajok a vidéken.

Annyira elszaporodtak az egerek, hogy mára az egész kontinens kifogyott a különféle csapdákból és rágcsálóirtó szerekből. Gabonatárolók tömkelegének kellett a készleteit megsemmisíteni, a településeket pedig penetráns dögszag hatja át.

Furcsa reakciók a csernobili atomerőműben (és Pakson)

2017-ben egy új, száz év szavatosságúra tervezett szarkofág épült a csernobili atomerőmű megsemmisült négyes reaktora fölé. Még épp időben, ugyanis a régi betonszarkofág épp kezdett beomlani. Az új fedőelemnek köszönhetően a környékbeli sugárzás a töredékére esett vissza, ha nem jött volna a koronavírus-járvány, hivatalos turistautakat is szerveztek volna a zónába.

A lezárt szarkofágban azonban a fokozott radioaktivitás jelei kezdenek megjelenni, melyek a tudósok szerint olyan jellegűek, mint a parázs a grillsütőben. A reakciókért az alagsorba befolyt fűtőanyag-olvadék a ludas, ami gyakorlatilag az 1986-os robbanás óta folyamatosan izzik és napjainkban is halálos veszélyt jelent az érintett területekre belépőkre.

1990-ben egy mérnök élete kockáztatásával besétált a reaktorba, hogy gadolínium-nitráttal csillapítsa a reakciókat. Bár a törmelékhegy felszínén sikerrel járt, az alagsor sajnos rendelkezik megközelíthetetlen helyekkel, melyekben így az izzás folyamata a mai napig nem állt le.

A tudósok most azon aggódnak, hogy az egyre hevesebb reakció exponenciális növekedést vesz, és egy újabb robbanást indít be a reaktorban. Ez ugyan nem tud majd kiszabadulni a modern szarkofágból, viszont gyakorlatilag teljes mértékben meghiúsítja a reaktor elbontásának reményét, melynek már évekkel ezelőtt meg kellett volna kezdődnie.

A cikk lezárását követően kezdtek el szállingózni a hírek, hogy a paksi atomerőművel is egész érdekes anomáliák történnek. Nemrég leállt az egyik reaktor, most pedig a tervezett Paks-2 beruházással kapcsolatban kongatta meg a vészharangot egy szakértói kör, hogy amennyiben az felépül, reális esély mutatkozik egy katasztrofális földrengés bekövetkeztére.

A COVID indiai mutánsa

India lakosságának eleddig semmiféle problémát nem okozott a COVID, holott a világ egyik legzsúfoltabb országával állunk szemben. A nemrég felbukkant tripla mutáns (micsoda kreatív névadás) viszont képes volt alapos riadalmat kelteni, bár a rémhíreket újfent a rémhírterjesztőző fősodratú sajtó propagálja, akik újfent más jellegű katasztrófákból származó képeket melegítenek fel és tesznek COVID-konformmá. A napi 4000 körüli halálozással is verik a tamtamot, ám azt már elfelejtik hozzátenni, hogy mindezen értékhez 1,3 milliárd fő feletti lélekszám társul.

Gyanakvásra ad okot, hogy a megelőző hullámot a helyi orvosok sikeresen kezelték Ivermectinnel, valamint elérhető alternatív gyógymódok sokaságával. A tripla mutáns gyakorlatilag tűpontosan az oltási program beindításával ütötte fel a fejét, ahogy az esetszámok egyre meredekebb növekedése is.

India nem az egyetlen, más országokban is megfigyeltek hasonló anomáliákat, hogy az oltásokat követően felfutottak az esetszámok, valamint gyarapodtak a mutációk.

Jelenleg csak Indiában a COVID 3532(!) variánsa ismert.

Szárazság az USA 60%-ában (+ Európában)

spanyolorszag_szarazsag

Nemrég írtam arról, hogy Európában évezredek óta nem látott szárazság tombol. Ráadásul ez hosszú távú trendnek tekinthető, legalább 5 éve zajlik a folyamat megállíthatatlanul.

Mint kiderült, az USA-ban is hasonszőrű zajlások mennek épp végbe, és az ország területének mintegy 60%-án elviselhetetlen szárazság tombol. A meteorológusok arra számítanak, hogy a nyári időszak beköszöntével a helyzet egyenesen még rosszabb lesz ahelyett, hogy javulna.

A hatalmas szárazság következménye a kontinensen egyrészt súlyos élelemhiány, melyre az ottani mindent mindennel zabáló lakosság nincs felkészülve, másrészt évtizedek óta nem tapasztalt infláció, mivel a terméshiány révén kieső élelmiszert importtal kell pótolni.

Tűzforró hurrikánszezon

Paradoxnak tűnik, hogy a döglesztő szárazság ellenére intenzív hurrikánszezont várnak a meteorológusok nyár végére, pedig pont ez a helyzet.

A predikciók alapján a 2021-es hurrikánszezon 6-10 hurrikánt, valamint 3-6 rendkívül erős hurrikánt (3-as fokozat vagy afeletti) tartogat meglepetésül a kontinens részére. Ez némileg több, mint az 1990 óta tapasztalt nagy szelek éves átlaga.

A „tüzes víz” kifejezést mi ugyan ismerjük, csak másképp, mint ahogy az amerikai lakosság azt megtapasztalni lesz kénytelen az év folyamán.

Leállóban a Golf-áramlat

golf_aramlat

Azért az öreg kontinens sem marad ki a jóból.

Nem jó ómen részünkre, ha a nagy szelek valamelyike leáll, pláne ha a Golf-áramlat teszi ezt. A Golf-áramlatnak köszönhetőek a viszonylag enyhe telek a földrész legnagyobb részén, valamint néhány fokot növel az év egyéb szakaszainak klímáján is, elsősorban az extrém hőingadozások kiegyenlítése révén.

Amennyiben a Golf-áramlat teljesen leáll, úgy nem pusztán az egész kontinens megszokott klímája vesz erős lehűlés felé vezető tendenciákat, hanem a szélsőséges időjárási elemek, mint hőhullámok vagy ciklonok is gyakrabban vendégeskednek majd lakóhelyünkön.

A tudósok szerint bár a teljes leállásig jó 80 év hátra van, a lassulás folyamata már most is az elmúlt 1600 évben nem tapasztalt mértéket ölt. Bizonyos sebesség alatt a folyamat megállíthatatlanná válik, és a Golf-áramlat teljesen megszűnik.

Várható következmények: jégkorszak, extrém hőingások, valamint a tengerszint megemelkedése.

A Hold keringési pályájának megváltozása

moon_phase

Mint ismeretes, szeretett Holdunk keletkezteti a Föld óceánjainak árapály-jelenségét. Egyes tudósok szerint azonban mindezen kedves szokása radikális fordulatot vesz, amennyiben Föld körüli pályájában akár csak egyetlen apró imbolygás is megjelenik. A jelenséget létrehozhatja például egy meteorbecsapódás a Hold felszínén, de azt kevesen tudják, hogy a Hold pályájába eleve be van építve ciklusváltás, mely átlagban 18,6 évente következik be. A ciklus első felében csökkennek, míg másik felében gyarapodnak az árhullámok, illetve azok nagysága is növekszik.

A tudósok 2030 környékére várják az árapály-ciklus erejének újbóli növekedését, mikorra a bolygónk átlagos tengerszintje akár 2,5 méterrel is magasabb lehet a mostaninál az elolvadó jégsapkák következtében.

Egy ilyen szituációban az áradások növekvő száma tengerparti városok sokaságát söpörheti le a Föld színéről, másik részüket tartósan víz alá helyezi, mely megakadályozza, hogy a helyi lakosság dolgozni tudjon. A vízszint növekedésével kísért árapály-felfordulás tehát komplett földrészeket moshat el és tehet lakhatatlanná.

Éledezik a Yellowstone szupervulkán

Szegény Amerikára alaposan rájár a rúd: nem elég részükre a krónikus szárazság, illetve a hurrikánszezon kettős áldása, úgy tűnik, alulról érkezhet el részükre a végső kegyelemdöfést jelentő kataklizma.

jellystone

2020 során 1700 kisebb-nagyobb földrengés rázta meg a Yellowstone Park körzetét. E terület napjainkban az USA egyik legismertebb turistalátványosságának számít, azt viszont már kevesebben tudják, hogy egy napjainkban is aktív szupervulkán terül el a felszín alatt.

Bár a Yellowstone kitörései nagy átlagban 700 ezer évenként ismétlődnek, a legutóbbi pedig a rendelkezésre álló adatok szerint alig 70 ezer évvel ezelőtt zajlott, a tudósok figyelmeztetnek arra, hogy a jelenkori USA területének mintegy felét lakhatatlanná tenni képes kitörés immár jó ideje késésben van, a 70 ezer évvel korábbi erupció ugyanis nem bizonyult kellőképp intenzívnek.

Szupervulkán az emberiség ismert (írásos) történetében még nem tört ki. A legutóbbi hasonszőrű esemény mintegy 27 ezer évvel ezelőtt zajlott Új-Zélandon, még korábban pedig az indonéziai Toba-tó mondott ítéletet az éppen csak szárnyait bontogató emberiségre, mely 25 millió év legerősebb kitörését hozta el. Becslések szerint az ősemberiség 60%-a ki is halt ennek következtében.

A feléledő Yellowstone áldásos hatásait az egész emberiség érezni fogja. Globális lehűlés következik be a golyóbis egész területén, kihalási hullámot és jégkorszakot vonva maga után. Emellett erejénél fogva a bolygó gyakorlatilag egészének felületén beindíthat további vulkanikus láncreakciókat.

Globális chiphiány

chiphiany

Bár a Yellowstone szupervulkán egyáltalán nem piskóta és hatalmas kataklizmát hozhat a Föld népességére, a jelenleg is zajló globális chiphiány gyakorlatilag a világ minden egyes négyzetcentiméterére kiterjed, ebből kifolyólag ez most a bolygó egészét érintő legsúlyosabb probléma. Ráadásul egyáltalán nem elméleti kategória a dolog, hanem aktívan zajló eseményről van szó.

A chiphiányról már írtam egy rövidebb értekezést. Azóta kiderült, hogy a válság akár éveken keresztül megoldhatatlan maradhat. Ebből kifolyólag azonnali hatállyal módosítani kellett több autógyár járműveinek tervezésén, amennyiben folytatni kívánják a gyártást. Több, napjainkban megszokottá vált elektronikusan vezérelt szolgáltatást kivezetnek annak érdekében, hogy a termelés folytatható legyen.

Nincs ekkora szerencséje a számítástechnikai termékek gyártóinak: krónikus hiány alakult ki processzorokból, videokártyákból, valamint új generációs PS5 és Xbox Series X konzolokból egyaránt.

A Föld pólusváltása

Sok tízezer évenként bekövetkezik, hogy az észak déllé, a dél északká változik. A jelenség egész jól ismert, mégis, korunk emberisége a technikáját a jelenlegi mágneses mezőhöz igazítva építette ki. A GPS-műholdak, repülők, elektromos autók mind lelőtt kiskacsákként fúródnának a földbe, illetve vadulnának meg, amennyiben a pólusváltás nagy hirtelenjében bekövetkezne. Chiphiány ide vagy oda, nem sok értelmük marad az elektromos kütyüknek, amennyiben használhatatlanná válván csupán egy marék ócskavasként volnának beválthatók.

Ufók figyelik az emberiség sorsának alakulását?

ufo-3400065

Mi más lehetne hatalmasabb még egy globális jelenségnél is, mint egy Föld feletti esemény? Fenn a sztratoszférában már tényleg minden talpalatnyi terület beláthatóvá válik. Még a chiphiányra fittyet hányó barlanglakó sem vonhatja ki magát az emberiséget figyelő idegenek gülü szemeinek vigyázó tekintete alól.

Az utóbbi évtizedekben félre lettek téve az ufók, miután a mai kor ADHD-s fiatalsága részére már nem bizonyulnak kellőképpen érdekesnek egy-két videojátékban szereplő idegen inváziós fajtól eltekintve.

A múlt évben azonban valami nagyon megváltozott. A folyamatot talán a tervezett, végül meg nem valósult 51-es körzet Facebook-esemény révén hirdetett megszállása indította el. Ezután Donald Trump maga utasította a Pentagont, hogy küldjön meg minden létező információt az idegen fajokról. Ugyan Trump időközben kikerült az ovális irodából, ám a csendet egyre több titkosszolgálati, valamint NASA-közeli nagykutya töri meg.

Állításaik szerint az idegen lények nagyon is valósak, ráadásul az idők során több galaxisból is érkeztek különféle fajok az emberiség fejlődésének megismerésére. Ezek többsége békés szándékkal jött szeretett bolygónkra, ám a rideg űrben is akadnak kevésbé etikus példányok, akik előszeretettel végeznek kísérleteket elrabolt embereken.

A haditengerészet több alkalmazottja állítja, hogy, nap mint nap megpillantanak idegen űrhajókat. A vadászpilóták olykor lencsevégre is kapnak, illetve üldözőbe vesznek 1-1 példányt, bár utóbbi művelettel rosszul járnak, mivel az ufók technológiája a miénknél jóval fejlettebb, és komoly zavarokat képesek gerjeszteni a repülők elektronikai rendszerében.

Spirituális körök szerint az emberiség egy nagy korszakváltás előtt áll. Mindez nem pusztán fajunk egy magasabb dimenzióba való felemelkedését jelenti, hanem a régi, elavult és ráadásul teljességgel élhetetlen struktúráknak el kell pusztulniuk a fejlődés érdekében. E folyamat elodázására hozta létre az uralkodó hatalom a COVID-járványt. Bár ők mindenképp odavesznek, szeretnék az emberiség lehető legnagyobb részét magukkal rántani a halálba.

Csak rajtunk múlik, hogy elfogadjuk a felkínált lehetőséget, és felemelkedünk végre a spirituális dimenzióba. Az idegenek, legalábbis békésebb típusaik nem fognak ebbe nyíltan beavatkozni, mivel másféle alapelveken működnek, mint mi. Nem alkalmazhatnak például nyílt agressziót az „erőszakos jót akarás” címszavával. Viszont minden más egyéb segítséget megadnak.

A fentebb taglalt jelenségek mellett okozhatja a földi élet vesztét meteorit-becsapódás, vagy szupernóva-robbanás is, azonban ezek bekövetkeztére senki nem tud hitelt érdemlő jóslatokat adni.