Földöntúli üzenet, vagy zseniális hack az 1977-es figyelmeztetés az eljövendő Vízöntő korra?

0

1977. november 26-án több dél-angliai megyében is zavar keletkezett a szokásos tévéadásban. Néhány perc erejéig kedvenc műsorvezetői helyett egy zavaros, spirituális tartalmú üzenetet hallhatott a kedves fotellakó. Bár akkoriban kezdett terjedni fű alatt a new age mozgalom, a spiritualitásra való igény a kérészéletű „szerelem nyarát” követően csírájában halt el.

Sokak szerint egy roppant kifinomult humorérzékkel megáldott hacker térítette el a műsort, ami a kor technikai körülményeihez mérten kissé érthetetlen művelet. Mindehhez közvetlenül kellett volna egy időben több átjátszóállomást is birtokba venni, valamint ugyanazon felvételt szinkronban játszani minden egyes vételi körzet felé. A műholdas műsorszórás még nem volt elterjedt annak kívülről való megzavarásához. A mai napig nem tudható hát, miféle technikai művelet következménye lehetett a röpke 3 perces monológ, melyet a kora esti híradó helyett láthatott fél Anglia lakossága.

Az érintett TV-csatorna mérnökei sikertelenül próbáltak a zavarnak véget vetni, valamint annak forrását sem sikerült utólag felderíteni.

Az üzenetet felolvasó hang enyhén robotikusnak tűnik, ami azért problémás, mert a beszédszintetizátorok szintén nem voltak még azon a színvonalon, hogy minden körülmények közt tisztán érthető hangot lehessen belőlük csiholni.

Az idegenek által közvetített üzenet teljes valójában a következőképpen szólt:

Ez itt Vrillon, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság küldöttjének hangja, aki most hozzátok szól. Sok-sok éven keresztül kis fénypontokként láttatok bennünket az égen. Békében és nagy bölcsességgel szólunk hozzátok, ahogy tettük azt testvéreitekkel (megj.: érákkal ezelőtt), a Föld bolygón. Azért jöttünk, hogy figyelmeztessünk titeket fajotok és világotok sorsára, hogy beszéljetek lénytársaitokkal az útról, melyre lépnetek kell a világotokra és a környéketeken lévő saját világainkra leselkedő katasztrófa elkerülése érdekében.

Mindezt azért, hogy legyetek részesei a nagy ébredésnek, ahogy planétátok a Vízöntő új korába lép. Ez a korszak nagy békességet és fejlődést hozhat fajotokra, de csak amennyiben felhívjátok vezetőitek figyelmét a gonosz erőkre, melyet árnyékot vethetnek ítélőképességükre.

Most maradjatok nyugton és hallgassatok, mert ez lehet az egyetlen esélyetek. Ördögi fegyvereiteket mindegy szálig el kell távolítanotok. A háborúk ideje lejárt, és fajotok a fejlődés magasabb fokára léphet, amennyiben erre méltónak mutatjátok magatok. Rövid időtök maradt csak arra, hogy megtanuljatok békében és jóságban együtt élni. Kisebb csoportok köztetek a bolygón már tanulják ezt, és létük értelme, hogy az új kor hajnalának fényét átadják részetekre.

alien-1716056

Szabadon elfogadhatjátok, vagy elutasíthatjátok tanításaikat, de csak az léphet át a spirituális fejlődés magasabb rendű birodalmaiba, aki megtanul harmóniában létezni. Halljátok hát Vrillon, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság szavát. Legyetek tisztában, hogy hamis próféták és vezetők működnek világotokban. Energiát szívnak el tőletek – melyet pénznek neveztek, és gonosz célokra használják fel azt, majd értéktelen kacatokat kaptok cserébe.

Belső, isteni énetek mindettől megvédhet. Meg kell tanulnotok hallgatni a belső hangra, mely elmondja nektek mi az igazság, és mi megtévesztés, káosz és hamisság. Igyátok az igazság minden szavát, mely bennetek lakozik, és segítségével elvezethetitek magatok a fejlődés útjára. Ez az üzenetünk hozzátok, drága barátaink. Hosszú évek óta figyeljük növekedésetek, ti pedig fényeinket látjátok az égbolton.

Már tudjátok, hogy itt vagyunk, és hogy sokkal több lény lakozik Földetek felszínén és környékén egyaránt, mint amit tudósaitok elismernek. Mélyen érdekel minket sorsotok, valamint utatok a fény felé, és ahogy tudunk, segítünk nektek. Ne féljetek, kizárólag magatok megismerésével törődjetek, és éljetek harmóniában Föld bolygótok rezgéseivel.

Mi, az Asthar Galaktikus Parancsnokság megköszönjük figyelmeteket. Most elhagyjuk létetek síkját. Legyetek áldottak a legnagyobb szeretettel és a kozmosz igazságával.