Érkeznek a belélegezhető vakcinák: a nyílt utcán is beolthatnak minket a közreműködésünk szüksége nélkül

0
Inhaling Vax

A COVID oltakozási kampány csúfos kudarca alapos elgondolkodásra késztette a hatalmat. Természetesen nem ama indok végett szálltak magukba oly mélységesen, hogy talán nem kellett volna a lakosságot fokozott terrorhadjárat alá vonni és az oktalan halálfélelem bűvkörébe erőszakolni. Épp ellenkezőleg. A hatalom attól hatalom, hogy feltétlen hűséggel hisz a maga tévedhetetlenségében és atyaúristenségében.

A bukott vakcinakampányt követő erkölcsi csőd tehát nem a bűneinek megbánása felé, hanem a befolyásolási technikák finomhangolásának irányába terelgette a rendszer hűséges talpnyalóit. Nyilvánvalóvá lett számukra a konklúzió: ha az emberek tudtával és véleménynyilvánítási lehetőségük nem kellőképpen erőteljes taposásával kívánjuk akaratunkat átütni rajtuk, az ellenállás elsöprő árja még minket is padlóra küldhet.

Szükség van egy alternatív fondorlatra, mely által az emberiség beoltásának rendre nagy vihart kavaró művelete végrehajtható. A siker két feltétele pedig: az ellenállás megkerülése, illetve a népesség éberségének elaltatása, észlelési képességének becsapása.

Így jutunk el a korábban már belengetett ehető, valamint inhalálható vakcinák témaköréhez.

Nasal Vaccine Kid

Hosszú évtizedek óta munkálkodnak a tudósok az injekciós tű nélkül beadható oltásokon. Ostoba véleményük szerint a tűtől való félelem gerjeszt legtöbbeket a vakcinákkal szembeni ellenállásra, nem pedig azok eltitkolt mellékhatásai, elhallgatott ártalmai, vagy épp a bevezetésüket megelőző nem épp meggyőző, statisztikai csalások tömkelegével megtámogatott hatásossági vizsgálataik.

A Yale egyetem egy légi szóráson alapuló módszert dolgozott ki, mellyel az mRNS oltóanyagok közvetlen az emberek tüdejébe fecskendezhetők. A kísérlet annyira előrehaladott, hogy immár egereken tesztelik a forradalmi módszert.

A légi szórás taktikája komplett populációk egyidejű beoltását teszi lehetővé, s ami a legfontosabb, a lakosság esetleges ellenállása tökéletesen leszerelhető általa.

Az mRNS oltóanyagot polimer nanorészecskékben tárolnák, melyek a tüdőbe jutván és ott felbomolván a szervezetbe eresztenék az oltást, ami a tüdő nyálkahártyáján át aztán felszívódna.

Nasal Vaccine2

A poliészterbe csomagolt mRNS anélkül alakult át a kísérleti egerek szervezetében fehérjékké, hogy méreganyagok kimutatható halmozódása történt volna. A technológiát eztán rögtön COVID elleni oltóanyagként is letesztelték, ami a molekuláris pszichológus Mark Saltzman szerint

sikeres védelmet nyújtott a SARS-CoV-2 vírussal szemben, és megnyitja az ajtót az mRNS alapú géncsere-terápiák előtt.

Az új technológia sikeres alkalmazásának egyetlen feltétele, hogy a DNS-állomány fejlesztésére hivatott oltóanyagok inhalálhatók legyenek.

Képzeld el, hogy bemész a boltba magadnak kenyeret meg parizert vásárolni, s egyszer csak új emberként sétálsz ki.

Anélkül, hogy a DNS-módosulásod tényét bármilyen módon észlelted volna.

Nagybojt Zoldsegek

Saltzman a kísérleti COVID-vakcinák bevezetése idején még kénytelen volt kombinált megoldáshoz folyamodni az oltóanyag szervezetbe juttatására, mely folyamat az mRNS izomba fecskendezését, ezzel egy időben a tüskefehérjék orrspray-ként való felszippantását jelentette. Az újonnan felfedezett módszernek hála az injekció immár tökéletesen elhagyható. A nanorészecskéknek köszönhetően bármilyen információtartalommal bíró mRNS elszállítható a célhelyére, így a belélegezhető COVID vakcinák elterjesztését követően a genetikai alapú cisztás fibrózis gyógyíthatóságában reménykednek, ugyanezen technológia által.

A roppant nagyratörő végcél Saltzman és csapata szerint a globális oltásprogramok forradalmasítása, valamint a génszerkesztés lehetőségének normalizálása az egyelőre ódzkodó populáció körében.

A légúti vakcinák a hagyományos tűkkel gyakorlatilag olthatatlan állatfajok betegségekkel szembeni védelmét is megreformálják. Példának okáért a garnélarákok számos fertőzés áldozataivá válhatnak, miközben túl aprók és mozgékonyak ahhoz, hogy ellenőrzött oltásprogramokon lehessen őket átvezetni. A belélegezhető vakcinák csodát művelnének ezekkel a mélytengeri apróságokkal.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás