Vakcinasalátát termesztenének az elmebajos tudósok

0

Tátják a szájukat az emberiséget depressziós disznókká változtató élelmiszaripar bugyuta tudósai, hogy miért nem bíznak az emberek a tudományos alapon (tehát az emberi szükségleteket steril, élettelen, absztrakt laborkörnyezetbe helyező) összeállított roppant egészségtelen, ipari hulladék nyesedékekből összeállított, sok esetben egyenesen életveszélyes étrendekben.

A finomított szénhidrátok, hidrogénezett zsírsavak, mesterséges színezék -és adalékanyagok kiváló táptalajt biztosítanak az emberiség kicsattanó egészsége helyett azok energiátlan, szellemi hanyatláson, valamint testi leépülésen keresztül megnyilvánuló haldokló szobanövény szintre züllesztésére, akik egyetlen vágya még több hulladékot zabálni és rezignáltan bégetni a tévében pöffeszkedő politikus meg agyatlan tudósgárda ukázára.

„Nagy szerencsénkre” az ipar nem nézi ölbe tett kézzel az általuk tepsibe pakolt emberiség áldatlan állapotát. Azonnal érkezik és segítő jobbot nyújt részünkre évszázados cimborája, a gyógyszaripar, mely tönkretett testi-mentális állapotunkat napi szintű okkultista rituáléként űzendő függőségekké formálja át, így pecsételvén le pillanatragasztóval a rendszernek való totális kiszolgáltatottságunk véglegessé tételét, hogy a keserű valóságot megismervén se lehessen menekvésünk a szisztematikus züllesztés-öldöklés örök körforgásából.

Ahogy a ránk váró keserű jövőt nézzük, hamarosan egészségesebb és gyümölcsözőbb döntésnek bizonyul éhen halni, mint magatehetetlen amputált lábú skizofrénként a halálkultusz rendszer fojtó ölelésében vegetálni.

gratisography-290H

Lassan a legalapvetőbb, szemlátomást feldolgozatlan élelmiszerekben, mint a szinte minden üzletben előforduló salátafejek sem bízhatunk.

A University of California kutatói olyan növények kifejlesztésén fáradoznak, melyek néminemű genetikai machináció árán a kísérleti vakcinák hatóanyagaként is ismert mRNS-t növesztenének leveleiken és terméseikben. Ráadásul a tudósok szerint alaposan fel kell pumpálni az mRNS-dózist, hogy a kísérleti vakcinák által közvetlen a véráramba juttatott mennyiségnek megfelelő mennyiségű hatóanyag szívódjon fel a gyomor és a bélrendszer nyálkahártyáin keresztül.

Mint azt Dr. Robert W. Malone, az mRNS vakcinák cenzúrázott és üldöztetett feltalálója nyilvánosságra hozta, olyan súlyos hibát hagytak figyelmen kívül az mRNS vakcinák bevezetésénél, ami akár az emberiség életébe is kerülhet.

A véráramba juttatott mRNS gyakorlatilag nem tesz mást, mint a koronavírus betáplált „tervrajza” alapján tüskefehérjék gyártását rendeli meg az immunrendszertől, melyeket aztán fel lehet ismertetni a keringő antitestekkel, illetve T-limfocitákkal. Koronavírus-fertőzés esetén az immunrendszer teljes menetfelszerelésben felvonulva kész kitessékelni azt a szervezetből, szinte azonnali hatállyal.

koronavirus_pakolhaza

Így szól a hivatalos doktrína. A keserű valóság pedig, hogy a tüskefehérjék az eredetileg rendelt pozíciójukról (oltás közvetlen helye) leszakadozva szabadon keringenek a szervezet teljes véráramában, olykor beleakaszkodva az utazgató vérlemezkékbe is, melyeknél aztán torlódást kiváltva idézik elő a rettegett vérrögösödést, szívizomgyulladást, embóliát, halált.

A roppant súlyos baki feltárását természetesen nem a halálos kísérleti vakcinák betiltása és visszavonása követte, hanem a tudományos tény teljes eltussolása, valamint Robert W. Malone kiírása a diskurzusból, kinek a Twitter-fiókja kivételével az összes közösségi média-profilját felfüggesztették.

Ezt a veszedelmes mRNS-t akarják most mindennapi étrendünk részévé tenni, hogy pár ártatlannak látszó salátalevél lelegelését követően is részesedhessünk a testi-mentális leépülés ajándékából.

Az mRNS alapú saláták a tudósok ígérvénye szerint akár szobahőmérsékleten is tárolhatók, valamint fogyaszthatók lesznek. Roppant „kifinomult” humorérzékkel megjegyzik, hogy egyetlen növény elfogyasztása is elegendőnek bizonyul majd egy ember teljes körű beoltásához.

vakcinasalata2

Első körben spenóttal és leveles salátával próbálkoznak, tehát aki jót akar magának, az már most száműzi étrendjéből ezeket az életveszélyes árukat, vagy legalábbis beszerez néhány zacskó manipulálatlan magot a házi termesztésére, amíg még nem késő, és ki nem vonják őket akár pártállami rendeletre a boltok polcairól. Ami roppant reális forgatókönyv, hiszen azzal feszítenek az elmebeteg kutatók, hogy reményeik szerint hamarosan mindenki kertjében gazdagon teremnek majd a vérrögképző saláták.