Sorra gyilkolják le a miniszterelnököket, akik nem hajlandóak a kísérleti vakcinákat letolni a népük torkán

0

Szinte tömegével teszik el láb alól azon harmadik világbeli (elsősorban afrikai) politikusokat, akik nem hajlandók a nemzetközi sárkányfűárusokat beengedni az országaikba a méregdrága és mérgező kígyóolajaikkal. A kufárok taktikája nem pusztán primitív, de gusztustalan is: az afrikai országokkal, melyek jóformán be sincsenek csatlakoztatva a nemzetközi adósrabszolgaság rendszerének keringésébe, ugyanannyit fizettetnének a „védelemért”, amennyit a fiktív pénzek révén halálra inflált nyugati gazdaságok is kiadnak a vakcinákért. Mindezen művelet azonban – mivel egyetlen pénzteremtő forrás az adósságtenger helyett a nép kétkezi munkája – csődbe taszítja az országokat, melyek aztán képtelenek a „roppant gáláns” ajánlat elfogadását követően átadni ásványkincseiket és munkaképes lakosságuk nagy részét a rabszolgatartók részére.

Mivel az afrikai népek jórészt nem kérnek a COVID-vakcinákból – és mindezen döntéseiket visszaigazolják a béka feneke alatt tartózkodó halálozási statisztikák is –, a háttérhatalom elkezdte szépen egyesével legyilkolgatni a népük iránt nagy felelősséget érző miniszterelnököket.

2020. február 6. és 2021. február 6. között összesen 24 afrikai miniszter, elnök, illetve politikus halálozott el, a hivatalos narratíva szerint COVID-ban. Úgy tűnik, a politikai vezetők körében roppant kapós az a fránya koronavírus, mivel halálozási arányuk így hétszer akkora, mint a saját nemük és demográfiai indexük világátlaga.

elmebeteg_covid

Többeknek közülük szívelégtelenség vagy szívroham volt a COVID-betegségben való elhalálozás kísérőjelensége, melyet, mint tudjuk, évtizedek óta előszeretettel idéznek elő a különféle titkosszolgálati szervek a számukra kellemetlen és útban lévő alakok eliminálására méreg vagy rádióhullámok révén.

A díszes kompániához csatlakozik Haiti miniszterelnöke, aki első nem afrikai elnökként lett a COVID-konspiráció áldozata. Ugyanakkor megjegyzendő, hogy a jobbára ártatlan afrikai elnökökkel szemben ő valóban rászolgált viselkedése alapján a nép haragjára, és elképzelhető volt ellene bármikor egy terrorakció, vagy éppen belső puccs.

Lássuk név szerint az ismertebb elnökök nevét, akiket legyilkoltatott a háttérhatalom, és azt is, hogy mely cselekedeteikkel bőszítették magukra a végzet madarát:

magufuliJohn Magufuli (Tanzánia): 2021. március 17-én, 61 évesen elhunyt

Tanzánia miniszterelnöke igazán remek mókamester, alaposan borsot tört a háttérhatalom orra alá. Egy alkalommal a WHO-t is jól palira vette: ahogy az lenni szokott, megjelent irodájában a küldöttség, akik elmondták neki, nagy veszélyben van a nemzete, hisz jön a COVID. Annak bizonyítására, hogy mekkora borzalmas világjárvány robbant ki, felajánlotta az elnöknek, hogy küldjön mintákat a helyi lakosság köreiből, melyeket majd bevizsgálnak a legközelebbi laborjukban.

Az elnök végül három mintát dobott át nekik, ám egyik sem embertől származott: egy fürj, egy kecske, valamint egy papaya DNS-ét küldte el, melyek mindegy szálig pozitív COVID teszttel érkeztek vissza, jelezvén, hogy az alattomos járvány már nagyban tombol az országban, elsősorban a gyümölcsösök és a bozótosok környékén.

Azt hinné az ember, hogy ez csak valami vicc, esetleg kabarétréfa, és ilyen a valóságban garantáltan nem létezhet. Nos, olykor az élet a legjobb mókamester: a történet biza teljesen valóságos, tessék csekkolni a sztorit!

A lóvá tett WHO persze nem értékelte a nem mindennapi humort, így aztán John Magufuli-nak távoznia kellett az élők sorából. Utódja egy, a WHO kötelékében tevékenykedő báb lett, aki azonnal leadta rendelését a vakcinákra.

burundiPierre Nkurunziza (Burundi): 2020. június 8-án 55 évesen elhunyt

Akárcsak Tanzánia elnöke, úgy Nkurunziza is kirúgta a WHO-t az országból. Burundiról tudni kell, hogy egy főre jutó GDP alapján a világ legszegényebb országának számít, mégsincs benne oly mértékű éhezés és nyomor, melyet egyébként elképzelnénk. A titok nyitja egyszerű: legtöbbször nem használnak pénzt a helyi kereskedelemben, hanem szívből ellátják egymást a létszükségleti javakkal, esetleg cseregazdaságot működtetnek. Pénz kizárólag a nemzetközi kereskedelem, illetve a kis számú turista kiszolgálása végett létezik Burundiban.

A hivatalos narratíva szerint ő is COVID-ban hunyt el (bár néhány helyen szívelégtelenséget emlegetnek), ami meglehetősen gyanús, lévén előző nap még vidáman intézte teendőit.

Az új elnök, Évariste Ndayishimiye, valamint egészségügyi minisztere, Thaddee Ndikumana (követelem a kopipészt feltalálójának a Nobel-díjat!) szintén kijelentették, hogy nem kérnek a WHO-ból és vakcináikból, mivel azok egyáltalán nem hatékonyak és hosszú távú mellékhatásaikat senki nem ismeri. Kijelentették továbbá, hogy koronavírusos betegeik 95%-a rendbe jött a kígyóolaj beinjektálásának szüksége nélkül is.

ambroseAmbrose Mandvulo Dlamini (Szváziföld): 2020. december 13-án, 52 évesen elhunyt

Az ő sztorija meglehetősen gyanús: enyhe COVID-tünetekkel került kórházba Dél-Afrikában (az országa nem tudta volna őt ellátni), ahol állapota az orvosi jelentések szerint gyorsan javult. Pár nappal később mégis meghalt, „nem várt komplikációk” következtében.

Személyében két rekordot is megdöntött: Szváziföld legfiatalabb (király által kijelölt) elnöke, valamint a legelső államfő, aki (hivatalosan) COVID-ban halt meg.

Kelly_Craft_poses_a_photo_with_Haitian_President_Moise_(cropped)Jovenel Moïse (Haiti): 2021. július 7-én, 53 évesen elhunyt

A nyugati világ egyik legszegényebb országának miniszterelnökét egy 26 felbérelt kolumbiai zsoldosból álló banda lőtte agyon. Mivel hazáján belül sem volt közkedvelt, sokan belső puccsot gyanítottak, de aztán végül úgy tűnik, az USA-ból szervezett akció volt az elnök eliminálása.

Moïse a COVAX program keretében felajánlott mintegy 750 ezer dózis Astrazeneca vakcinát utasította vissza. 2020 áprilisában, eléggé idejekorán bejelentette, hogy az ország legyőzte a COVID-ot. Azóta nem is foganatosított semmilyen intézkedést. Lezárásokat elrendelni például képtelenség volna az országban, mivel az állam olyannyira diszfunkcionális, hogy nincsenek eszközei sem a lezárások érvényesítésére, sem a lakosság életének újraszervezésére, illetve kompenzálásukra a kieső bevételek miatt.

Az elnök halála után egy amerikai báb került a székébe, aki 180 fokos fordulatot hirdetett Haiti oltáspolitikájában, és hamarosan érkezik az országba félmillió kísérleti Moderna mRNS vakcina.

Lábjegyzetbe teszem, de nem sorolom a fenti áldozatok közé Hamed Bakayoko-t, aki rövid, alig egyéves cikluson át szolgált Elefántcsontpart miniszterelnökeként. 2021. március 6-án halt meg 56 évesen, ő azonban nem COVID-ban vagy szívelégtelenségben hunyt el, mint összes többi társa, hanem egy Freiburg-i kórházban, miután végstádiumú rákkal küszködvén mondta fel szervezete a szolgálatot.