Most beszélik meg a milliárdosok, hogy tereljék vágóhídra az emberiséget

0

Kezdődik a 2021-es Davos konferencia, ahol a milliárdos pszichopaták ismételten összegyűlnek (első ízben jobbára digitálisan), hogy meghatározzák a világgazdaság eljövendő évtizedeinek irányvonalát. Megvitatják, mely gombokat kell lecserélni, esetleg kicsit odébb rakni a kezelőpanelen, hogy a világ lakossága engedelmes birkaként legyen terelhető a kívánt mederbe.

Mindehhez persze ígérnek fűt-fát, mindenféle kellemetes eledelt a COVID-álomban szendergő barikák részére. Mindenki résztulajdonos lesz a Nagy Újraindítással debütáló eljövendő gazdaságban, mely tulajdonviszonyokat a pár szár fős, kezelőgombok felett ücsörgő elit menedzseli.

A nagy jótétemények mesés ígéretével visszacsábítják a lakosság legnagyobb részét a rabszolgatelepek világába, majd miután már azok teljesítőképessége nem éri el a megkövetelt szintet, és azok az ígért előnyök beváltására igyekeznének, a varázslatos munkateljesítmény minden rögzített, hitelesített adata hirtelen tovatűnik, és a szolga megszűnik létezni a rendszer részére. Innentől kezdve alig pár hét a megváltó éhhalál, és a tökéletes körforgás kezdődhet az elejéről.

pexels-andrea-piacquadio-3823487

Ez a központilag összpontosult hatalom varázslata: mindent ők kontrollálnak, így hát nyugodtan rúghatják fel bárminemű ígérvényüket akár egyetlen csettintéssel. A korábban működő kétoldalú szerződéskötés legalább elméletben számon kérhette a burzsoáziát vállalt kötelezettségei elmulasztásáért.

A gyakorlatban persze szinte mindig kimosdatják magukat a felelősségre vonás alól.

A „Nagy Újraindítás” programpontjai közt szerepel a gazdaság teljes újraindítása a nulláról megújuló energia alapokon, a világ leszakadt, szegény országainak felzárkóztatása és integrálása az újfeudalista rendbe, valamint annak örömteli propagálása, hogy „semmid nem lesz, és boldog leszel”. Mintha csak Jézus Krisztus kinyilatkoztatását hallanánk, amikor azt mondja: szabadulj meg minden vagyonodtól, hogy beléphess a mennyek kapuin.

Mindenki mindent bérel majd, így amint valaki akár egyetlen másodpercig nem követi a bőre alá ültetett mikrochip utasításait, melyet a mesterséges intelligencia algoritmusai vezérelnek az istenember pszichopaták védőernyője alatt, azonnal kiiktatható a létezésből a mikrochip deaktiválása révén, mely minden létező személyes adatot, kórtörténetet, cselekedetet, szociális pontszámot tárol rólunk.

library-1147815

Jézus üzenete: szabadulj meg földi javaidtól, valamint bűneidtől, hogy a mennyekben százannyit kapj; Schwab-ék mondanivalója pedig: add nekünk önként mindened, és mi majd zsarnokoskodunk feletted. Százannyit dolgozz, hogy ne írjunk ki a létezésből. Bűneidet életed végéig nyilván tartjuk. Hogy mi számít bűnnek, azt mi határozzuk meg.

A világ nagy szerencsére egyre többen éledeznek a COVID-mélyálomból és látják át, miféle aljasságokra készül a fenevad rendszere.