Folytatódnak a rejtélyes többlet-halálozások: egyre több jel utal arra, hogy a COVID vakcinák felelősek a fura statisztikákért

0
Doktor Mi Lehet Az Oka

Eleddig hébe-hóba érkeztek információk egyes országokból a rejtélyes okokból bekövetkező többlet-halálozásokról. Ezek felfutása 2021 második felétől indult meg, a tömeges vakcináztatás bevezetését követően, csúcspontjának pedig 2022 számított, amikor több helyütt minden rekordot megdöntött az ismeretlen okokból bekövetkező halálozások száma.

Mostanra alaposan megtört a jég, s temérdek ország tisztviselői tették közzé egyre nyugtalanítóbb statisztikáikat a rejtélyes módon elhunyt áldozatok számának radikális felfutásáról.

Amerikai hadsereg:

A Navy Medical Service Corps a szívbetegségek katasztrofális mértékű felfutását regisztrálta az amerikai hadseregen belül. Ez az intézmény minden aktív szolgálatot teljesítő katonájára kötelező oltakozást írt elő. A parancsot megtagadó bakákat vagy fizetés nélküli felfüggesztés, vagy erőszakos leszerelés várta.

A nyilvánosságot látott tényadatok szerint a hipertenzió 36, az iszkémiás szívbetegség 69, a pulmonáris keringési zavar 62, a szívbetegségek egyéb formái 62 százalékos fellendülést vettek 2022 eleje óta a megelőző 5 év szabvány átlagához képest. Igazán aggasztó romlás következett be a szívizom-betegségek számában (152 százalék többlet), ám a legtragikusabb felfutást az egyben mind közül legveszélyesebb szívelégtelenség vette, 973 százalék többlettel! Vagyis közel megtízszereződött a szívelégtelenségben szenvedők száma az amerikai hadsereg kötelékében.

Nehezen hisszük, hogy ily „kiváló” kondíciónak örvendő állomány fogja továbbra is a „globális békét” hatásosan védelmezni.

Tavaly júliusban egy másik kiszivárgott hadi jelentés 151 százalékos növekményt mutatott ki az oltás után szívgyulladást elszenvedő fiatal bakák körében.

Nem csak a földi hadsereg, hanem a légierő is borzasztóan szenved az oltakozást követő betegségeik végett fájóan hiányzó személyzettől. A hadsereg toborzótisztjei és az amerikai légitársaságok égen-földön keresnek oltatlan pilótákat a szükséges létszám feltöltésére, mert a vakcinázott állomány kormány mögé engedése nem garantálja a pilóta és a kedves utasok egy darabban való megérkeztét a járatok célállomásaira.

Egy probléma akad csupán: nagyon kevés oltatlan pilóta maradt talpon, mivel a légitársaságok kirúgás belebegtetése mellett szintén kötelezővé tették a COVID-vakcinák felvételét.

USA:

American Dream1

Amerikában 2020-ban, majd 2021-ben egyaránt csökkent a születéskor várható élettartam. Egy 2022 augusztusában napvilágot látott tanulmány kimutatta, hogy az amerikaiak minden demográfiai csoportban egyre korábban halnak.

A COVID-járvány hivatalos véget értének javulást kellett volna hozniuk a statisztikákba, mégsem ez történt. Az FDA immár katasztrofális zuhanást vizionál az amerikai lakosság várható élettartama kapcsán.

Az életbiztosítók, kiknek közvetlen hozzáférésünk van reprezentatívnak nevezhető halálozási statisztikákhoz, 2021 eleje óta kongatták a vészharangot az ismeretlen okból bekövetkezett halálozások radikális felfutása kapcsán, ám sirámaik rendre süket fülekre találtak.

Nem okoz meglepetést, hogy a 2023-as adatok sem nyújtanak alapot a megnyugvásra: az esztendő első 9 hónapjában 2019 azonos időszakához képest 158 ezerrel több amerikai polgár halálozott el. Ez nagyobb veszteség, mint amennyit a vietnámi háború óta kirobbant összes konfliktusban együttvéve elszenvedtek.

A hatóságok felfedték, hogy a halálozási mutatók egyáltalán nem rendeződtek vissza a 2020 előtt megszokott szintre. Sőt, a biztosítók belsős statisztikái szerint a 35-44 éves korosztály berkeiben még a COVID-járvány időszakához képest is 26 százalékot ugrott felfelé az elhunytak száma!

Dying Patient

Egyesült Királyság:

Edward Dowd, az „Ismeretlen okokból” (elhalálozott) c. könyv szerzője az angol lakosság rákbetegség-statisztikáit vizsgálta vakcináztatás után.

45 oldal terjedelmű jelentése szerint a 15-44 év közti korosztályban a 2021-es és 22-es évben 28%-kal nőtt a mellrákban szenvedő nők száma, és 80-nal a prosztatarákos férfiaké. Vastagbélrák szempontjából a férfiak 55, a nők 41%-nyi növekménynek „örvendhettek”.

A melanómás (bőrrákos) esetek több mint megduplázódtak a férfiaknál (120%-os emelkedés), de azért a nők körében is 35%-kal több eset keletkezett. Az agytumornak 35%-kal több lett a férfi áldozata.

Összességében a férfiak körében 60%, nőknél 55% mértékben növekedett az akármilyen rákbetegségben szenvedő vagy elhunyt személyek száma.

Kanada:

Freedom Truckers

A kanadai kormányzat jelentése szerint 2019-22 között 300%-kal, vagyis négyszeresére ugrott az ismeretlen okokból elhalálozott polgárok száma. A szakértők hiába sürgetnek vizsgálatot a rejtélyes esetek és a COVID-19 vakcinák közti esetleges összefüggések feltárására, kéréseik süket fülekre lelnek.

Ahogy az USA-ban, úgy Kanadában is meredeken süllyed lefelé a születéskor várható élettartam, s az ismeretlen okból való halálozások immár a nemzet ötödik vezető halálokát alkotják.

Rendkívül furcsa, hogy a COVID-halálozások meredek zuhanása ellenére a kanadai egészségügy 2022-ben az előző évhez képest 7,3%-kal több halálesetet regisztrált.

Új-Zéland:

Egy hivatalos vakcináztatási statisztikák kezelésével megbízott adatbázis-adminisztrátor illegálisan szivárogtatta ki a kormányzat által eltussolt, az oltakozás és halálesetek között egyértelmű összefüggéseket feltáró statisztikai elszámolásokat. A férfit időközben le is tartóztatták.

Nz Vaxx Death1

A férfi a vakcinaáldozatok és azok családját kompenzáló állami kártérítési program adatait rendezgette, mikor feltűnt neki, hogy az ismeretlen eredetű halálozások felfutása gyakorlatilag hajszál pontosan a kísérleti COVID vakcinák bevezetésével kezdődött.

Sőt mi több, ennél is horrorisztikusabb revelációk várták személyét a nyúl üregének mélyén. A Pfizer vakcinák különféle csomagjainak ampullái mind egyedi azonosítóval voltak ellátva. A józan ész úgy diktálná, hogy brancstól függetlenül minden doboznyi COVID-vakcina esetén nagyjából azonos mennyiségű mellékhatás -és halálozási számot regisztrálnak, ám a Pfizer oltások esetében erről szó nincs! Akadt olyan brancs (mégpedig rögtön az 1-essel kezdődő sorszámúak), melyeknél a 711 dózis beinjektált oltóanyagot követően 152 személy nem élte túl balga döntése következményét, hogy a kígyónyelvű doktorok ukázára hallgatván rögtön elsők közt rohant a rendelőbe felhajtani az ingujját.

Nz Vaxx Death2

Ez azt jelenti, hogy bizonyos vakcina-csomagoknál 21%-os (!) halálozási arányt sikerült abszolválni. Legtöbb esetben az injekciózást követő 1 héten belül eltávoztak az áldozatok az élők sorából. Legalább nem szenvedtek sokat.

A sors iróniája, hogy a szörnyűségeket nyilvánosság elé táró férfi segédkezett egyben a „Pay Per Dose” nevű állami incentívaprogram adatbázisán is. Ennek keretében a szenvedélyes oltakozókat pénzjutalomban részesítette a hatalom, bár kötve hiszem, hogy az így elnyert néhány dollár fedezte volna a temetkezés költségeit.

Nz Vaxx Death3

Fülöp-Szigetek:

A Fülöp-Szigeteken 2021-ben ugrottak meg radikálisan az ismeretlen halálokok, amikor Rodrigo Duterte akkori miniszterelnök súlyos büntetésekkel és hatósági ellehetetlenítésekkel kényszerítette az ország lakosságát az oltakozásra. A heveny terrornak köszönhetően 260 ezer ember vesztette életét. Miután a tömeggyilkos terror alább hagyott, 2022-ben már 67 ezerre esett az ismeretlen okból elhunytak száma.

Fontos leszögezni, hogy az „ismeretlen ok” megnevezés az áldozatok halotti anyakönyvi kivonatában kizárja a COVID-betegséget vagy egyéb könnyen azonosítható halálokokat. Egyetlen dolog végett lehetséges végeredményben ismeretlen halálok bejegyzése: ha olyan dolog felelős az elhunyt haláláért, amit valamiért szigorúan tilos megnevezni.

Duterte kormánya az eset óta leváltásra került, s az új kormányzat rögvest vizsgálati bizottságot gründolt az ismeretlen okból bekövetkezett elhalálozások valódi okainak feltárására.

Dan Fernandez kongresszusi képviselő becslése szerint 240-ből 1 Fülöp-szigeteki polgár halt bele a COVID oltásba.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás