Nem csillapodnak a kedélyek a gyaníthatóan vakcinák indukálta többlet-halálozások körül

0

Szerte a világból záporoznak a nyugtalanító hírek a halálozások normál aránynál magasabb száma kapcsán. A többlet-halálozások statisztikája azt mutatja, az előző évek átlagához képest mennyivel haltak meg többen, vagy épp kevesebben a legutóbbi felmérés idejében.

2020-21 során szinte minden országban normál értéket mutattak ezen statisztikák, ám 2021 második felében elkezdett a számuk növekedni. A többlet-halálozások nagyjából együtt mozogtak a vakcináztatási arány növekedésével, majd miután 2022 elején szerte a világon behalt a vakcinakampány, szépen visszarázódott minden a megszokott kerékvágásba.

Örömünk azonban kérészéletűnek bizonyult, mivel az év nyarától fogva ismét növekedésbe fogtak a többlet-halálozások, s a fejüket csóváló tudósok, doktorok pedig nem értik, miért is történik mindez.

Újabb egy év elteltével már a fősodratú propagandamédiának is szemet szúrnak a nem épp nyugalomra indokot nyújtó adatok. A BBC szemléző irománya szerint 2022-ben az elmúlt 50 év legrosszabb arányát produkálták a halálozási adatok, holott hivatalosan is túl voltunk már a pandémián.

covid_dead

Ausztráliában több ezer megmagyarázhatatlan haláleset történik havi szinten. Itt a tavalyi évben a megelőző esztendők átlagához képest 25 ezerrel többen hunytak el. Ez 15 százalékos emelkedést jelent, miközben egy normál évben legfeljebb 1-2 százaléknyi ingás jellemző.

Ausztráliában a második világháború óta nem volt ily magas az elhunytak számaránya. Persze nem mutatkozott nehéz dolguk túlszárnyalni a korábbi rekorder adatokat, hiszen a kontinensország nem lépett be hivatalosan a háborúba.

A The Daily Sceptic összegző statisztikája szerint az elmúlt egy év során szerte a világon megnövekedett a többlet-halálozások száma, melyek szinte minden létező országban magasabb értékeket mutatnak a 2020-21 során tapasztalt aránynál. Néhány országban igazán tetemes különbségekre lelhetünk: Németországban négyszeresére, Írországban és Görögországban pedig mintegy duplájára növekedett az elhunytak száma.

Angliában nagyban magyarázza a megugró halálozásokat a helyi egészségügy áldatlan állapota: tömegek mondtak fel a COVID-terror elmúltát követően, a várólisták pedig a szokásos 1-2 hetesről több hónap hosszúságúra nőttek. Pusztán ez a tény heti 3-500 halottat keletkeztet a szigetországban.

mentos_beteg

A szakemberek azonnali kivizsgálást sürgetnek az alaposan felfutott halálesetek kapcsán. Kérelmeik azonban süket fülekre találnak, mivel nem szabad beismerni, hogy a halálozások radikálisan felfutó számaránya a kísérleti COVID vakcináknak köszönhető. Ahogy temérdek szakértő és elhallgattatott neves tudós figyelmeztetését adta: ezek a vakcinák megállíthatatlanul és visszavonhatatlanul építik lefelé a szervezetet, fogalmunk sem lehet arról, mely pillanatban végeznek oly mértékű károkozást vérereinken belül, hogy testünk feladja a megmaradásért vívott küzdelmet.

Persze ki tudja, ténylegesen mi áll a háttérben, hiszen ha a jelenséget tilos kutatni, nyilván a heveny spekuláción felül egyéb konklúzióra nem juthatunk. Marad sovány vigasznak a logikus gondolkodás és a józan paraszti ész.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás