Micsoda vérmes pazarlás: sokszáz millió dózis lejárt szavatosságú COVID vakcinát hajít szemétbe az EU

0

Az EU legalább 215 millió lejárt dózis mRNS-oltást semmisített meg – ez mintegy 4 milliárd euróba kerül az adófizetőknek.

Úgy tűnik, hogy az embereket már nem érdekli az emlékeztető oltások felvétele, ezért az országok kénytelenek kidobni őket.

Összesen 4,2 milliárd adag vakcinát rendeltek, ami az EU minden polgárának 9 alkalommal való beoltására elegendő. Ezért presszionálták oly keményen az embereket, hogy megkapják az emlékeztető oltásokat, hogy megszabadulhassanak a felesleges oltásaiktól?

Mindössze 15 EU-tagállam hozta nyilvánosságra adatait, és ez azt mutatja, hogy személyenként átlagosan legalább 0,7 adagot dobtak ki. Ha ezt a számot az EU egészére vetítjük, az azt jelenti, hogy 312 millió adagot hajítottak szemétbe. Ez körülbelül 5,8 milliárd euró elpazarolt adófizetői pénzt jelent.

A valós szám azonban valószínűleg magasabb, mivel Németország, amely immár 83 millió dózis vakcinát hajított el, néhány hónappal ezelőtt további 120 millió felesleges adagból álló készletet vallott be, aminek szavatossága ez év elején jár le.

Coronavirus Vaccine

Az adatokat nézve azt látjuk, hogy az embereket valóban nem érdekli a további COVID oltások felvétele. A propaganda kudarcot vallott. Az emberek egyszerűen nem akarják ugyanúgy belövetni magukat, mint korábban.

Lengyelország és Magyarország több millió adag vakcina megvásárlásától állt el, ezért most a Pfizer perbe fogta őket, hogy kihúzza belőlük a nemhogy felesleges, de egyenesen veszélyes mérgek beszerzésének összegét.

Romániában az ügyészek jogi lépéseket kezdeményeznek a volt miniszterelnök és egészségügyi miniszterek ellen. Ők szintén túl sok vakcinát vásároltak, ami hatalmas pénzügyi veszteségeket okozott az államnak.

Az EU-nak érvényes szerződése van a Pfizerrel, ami arra kényszeríti a tagállamokat, hogy 2027-ig felesleges vakcinakészletek százmillióit vásárolják meg. Hát nem csodás ez a szabad piac?

Vaccine Doses

A világjárványt arra használták fel, hogy hatalmas vagyontranszfert hajtsanak végre a népességtől az elit felé.

FIGYELEM: ez egy részben vagy egészben mesterséges intelligencia által generált cikk, melyet a Bing AI hozott létre. Az MI weblapunkon való alkalmazása miértjének megértéséhez kattints erre a szövegdobozra. Az MI-generálta tartalmak esetében mindig ellenőrizd a mellékelt források hitelességét!

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás