Mára köztudott ténnyé vált, hogy az ún. tudomány elvesztette minden legitimitását. Amellett, hogy zsákutcába kormányozták az emberiséget, oly mértékben rögzült piramis-struktúrát építettek maguk köré korunk akadémikusai, mint amilyent a klerikália, mielőtt diktatórikus teljhatalmukat kikezdte volna a felvilágosodás forradalmi hulláma.

Az egykor forradalmi nézőpontokat bemutató vizsgálati módszertanból új vallás lett, melynek főpapjai kirobbanthatatlanul trónolnak bársonyszékükben valami jól fizetett hatalmi pozícióban, és önkényesen diktálják, mi a fejlődés, és mit tilos kutatni vagy másképp látni.

A modern tudománynak köszönhetően 50 éve nem született olyan innováció, mely az emberiség életét valóban jobbá tenné, helyette gazdasági bérgyilkosokkal, diszkreditációval, ellehetetlenítéssel fojtják el a korszellem követelményeinek megfelelő forradalmi hangokat.

Ami marad, az egy rothadó, terrorisztikus szisztéma, ahol pár, írni-olvasni, de jóformán beszélni is alig tudó feudalista földesúr kezdi el diktálni a beseggelt budipapírja meg az erőszakterror révén fenntartott presztízse által azon százéves, elavult és kudarcos módszereket, melyek révén egy adott kihívást kezelni kötelező.

free_speech_censoredJól megmutatkozik a tudományvallás legitimitásának totális összeomlása a koronavírus-ármány kezelésénél, ahogy hebegő-habogó, hörgő tudósok az öncélú erőszakoskodás, népgyötrés, elnyomás és gyilkolászás (lélegeztetőgépek) mellett semmiféle valóban használható módszert nem fejlesztettek ki a válság enyhítésére. A cél ugyanis, hogy a terrorhatalmi piramisstruktúra egyben maradjon, ehhez pedig a hamis tekintély további erőszakkal, csalással, hazugsággal és szélhámossággal való összeragasztása szükségeltetik.

Allen Savory zimbabwei tudós évtizedek óta kutatja, hogyan volna lehetséges kietlen és használhatatlan termőföldekbe új életet lehelni, hogy azok gazdag termést hozzanak az éhező afrikai lakosság ellátására. Mivel egyeseknek elemi érdeke az afrikai népek éhínségben tartása, jobbára nem is kap segítséget tervei megvalósításához, ám akadályokat annál inkább, legtöbbször a tudomány felkent főpapjai részéről.

A termőföldet életükben nem látott akadémikusok ugyanis igyekeznek gáncsolni törekvéseit, arra hivatkozván, hogy az egymás által átnézett publikációk szerint lehetetlen például ama elmélet, hogy nem az állatok fokozott jelenléte, valamint fűzabálása okozza a legelők vesztét, hanem hogy az állatok a természetesen megszokott vándorló (folyamatos fűcsere és trágyázás) életmódjuk helyett be vannak kényszerítve egy emberi mértékkel viszonylag nagynak mondható, ám objektív szempontból nézve roppant szűkös karámba, ahol élelemszükségletük meghaladja a fű növekedésének tempóját. Emellett ugyanonnan kötelező enniük, ahova ürüléküket is pakolják, ami nyilvánvalóan messze van a dietetikusok által javasolt egészséges életmódtól.

halott_bohoc

Mivel Allan Savory igazságát a lakosságot butaságban és éhínségben tartó akadémia soha nem fogja elismerni, magányos farkasként kénytelen minden elméletét saját maga kipróbálni, illetve megvizsgálni – ahogy azt régen a tudományban is tették.

Egy rövid videóban felfedi a titkot arról, miért is hulladék a mai tudomány, és miért nem lesz képes az emberiség nem hogy fejlődni, de egyáltalán életben maradni, amennyiben a totálisan fogalmatlan, seggbuta tudományos klerikália marad a regnáló elit ideológiai bástyája:

Mi a tudomány?

Az emberek globálisan a tudományról beszélnek. De mi is az a tudomány?

Az emberek mesterszakos vagy doktori diplomával a kézben lépnek ki az egyetem kapuin. Elviszed őket egy mezőre, és szó szerint semmit nem hisznek el, ami nem egy szakértői áttekintésen átesett papír. Ez az egyetlen, amit elfogadnak. Mondod nekik, hogy tegyünk megfigyeléseket, gondolkodjunk, beszéljük meg, és nem ezt csinálják. Van róla szakértőileg jóváhagyott papír, vagy sem? Ez a nézőpontjuk a tudományról. Szerintem ez szánalmas.

Elmennek az egyetemre érdeklődő fiatalként, és agyhalottként sétálnak ki, akik azt se tudják, mi az a tudomány. Azt képzelik, a tudomány az átnézett papírokat jelenti.

Nem! Ez az akadémia! Ha egy papír szakértői jóváhagyással lát napvilágot, az azt jelenti, hogy ugyanazt gondolják a témáról, mint a szerző, ezért hagyják jóvá. Nem várt következménye mindennek, hogy amennyiben egy új nézőpont lát napvilágot, új tudományos vizsgálat születik, ezeket nem lehet szakértői véleményezés alá vonni (hiszen új). Szóval megakadályozunk bárminemű fejlődést, melyek forradalmian új módszerek lehetnének.

Ha megvizsgálja a legnagyobb tudományos áttöréseket, észreveheti, hogy azok szinte soha nem az adott szakterület központjából érkeznek, hanem a szélről, olyan emberektől, akik képesek a dolgokat másként látni. A világ legjobb gyertyaöntői sem voltak képesek olyan dolgokra gondolni, mint az elektromos áram. Az is kívülről érkezett.

A hülyeségünk révén megöljük magunkat.

A sivatagok legelővé alakításáról, valamint visszazöldítéséről tartott előadása itt meghallgatható: