400 magánrepülővel utaztak a Glasgow-i klímakonferenciára a vadkapitalista burzsujok

0

Akad egyfajta érdekes paradoxon a klímaválsággal kapcsolatban, mégpedig, hogy azon milliárdos és vadkapitalista burzsujok kívánnak rendelkezni afelől, hogy mi milyen járművel mehetünk ki az utcára, meg egyáltalán gyűjthetünk-e rőzsét az erdőben, akik a bolygónkat ért környezetszennyezés 80-90%-áért személyesen felelősek.

Mint az egyértelműen kiderült és lelepleződött, mindösszesen 100 magáncég felelős a légkört mételyező környezetszennyező anyagok 70%-áért. Utazgatás tekintetében sem fest magáról szebb képet a burzsoázia, mivel az elsősorban a felső középosztály és a dúsgazdag nyugdíjasok utazgatásait szervező óceánjáró-cégek több szennyező anyagot pöfékelnek a levegőbe, mint az Európai Unióban forgalomba helyezett autók összesen.

Az agyatlan ostobaság csúcsa viszont egyértelműen a magánrepcsizgetés, melyet már tényleg csak legelitebb milliárdos pszichopata réteg engedhet meg magának.

Annak jeleképp, hogy ezen vadkapitalista mitugrászok mennyire szívélyesen törődnek a bolygónk sorsával és a mi mentális-lelki egészségünkkel, összesen 400 különjáratú magángéppel repkedtek Glawgow-ba, ahol szokásos klímakonferenciájukat tartották a polgári lakosságra oktrojálandó szén-dioxid hitelkártya bevezetésének meg a személyautók betiltásának szükségéről.

marketing-online-1427787

A COP26 klímakonferencia egyik legikonikusabb résztvevője kétségkívül Jeff Bezos volt, aki néhány hónappal ezelőtt annyi fosszilis tüzelőanyagot elégető rakétával röppent az űrbe heccből, amely a világ teljes népességének éves energiaszükségletét vidáman fedezné.

Egyetlen privát jet átlagosan 2 tonna szén-dioxidot ereget a légtérbe minden egyes levegőben töltött órában.

A burzsuj oligarchia, bár újabban igyekszik az egész világot négy fal közé szorítani és – elsősorban a szociális fejlődés szempontjából roppant érzékeny gyerekeket – leszoktatni a személyes kontaktus gyakorlásáról, saját maga egyáltalán nem bízik az általa propagált szolgáltatásokban. Tele van a világ technológiai „innovációkkal”, melyek révén mindenki az otthona kényelméből is elintézheti a megbeszélni valóit, csak fogadja el az apró betűs feltételt, hogy az írott vagy videóchaten zajló beszélgetésekről a bolygó minden egyes kormányzati szerve meg titkos ügynöksége másolatot kap az ember személyes profiljának feltérképezése céljából, melyet aztán a közeli jövőben személyre szabott zsarolás céljára fel is lehet használni a lakosság ellen, mikor elérkezik az idő a népesség totalitárius új világrend alá való terelésére.

Az össznépi karhatalmi megfigyelés lehetőségét biztosító online platformokkal nincsenek igazán kibékülve ezen milliárdos oligarchák, akik szükségszerűnek tartják a seggük magánrepülőgépekkel való furikáztatását a személyes tárgyalások lefolytatásához. Igazán titkos, lehallgatástól mentes megbeszélést a lakosság további megnyomorításához kizárólag egy megfigyelőktől és lehallgatástól mentes süketszobában lehet lezavarni világra szóló botrány keltése nélkül.

pexels-burst-374103

Amennyiben az emberiség nem ébred fel és továbbra is ezekre a mocskos pszichopatákra bízza a nyakló nélküli uralkodást, hamarosan az utolsó kétdekás parizert is ki fogják ütni a szánk elől, miután titkos megbeszéléseiken hogyhogynem elkerülhetetlennek látják a radikális beavatkozást létezésünkbe az általuk generált bolygóirtás visszafordítása érdekében.