Erin Valenti: az üzletasszony rejtélyes halála, ki felfedte, hogy a Szilícium-Völgy egy mátrixot épített fel részünkre

0

Erin Valenti egy, Amerikában szabványnak számító sikeres üzletasszony volt. Roppant trendi foglalkozást űzött: cége, a Tinker Ventures webes és okostelefonos applikációkat fejlesztett.

Erin cégének székhelye a Utah-beli Salt Lake City-ben volt, ám mint folyamatosan új üzleti kapcsolatok után kutakodó vezető, Erin gyakran volt úton: elsősorban a nem túl távoli Szilícium-Völgyben, másodsorban Los Angeles-ben tett rendszeres kiruccanásokat.

2019. október 7-én rutinjellegű kiruccanást tett Palo Alto-ba, mikor üzleti turnéja mellett pár rég nem látott barátját is meglátogatta. Ezután hazatért volna Utah-ba egy „Nők a tech szektorban” díj átvételére, ám repülőjét lekéste. Innentől fogva többé nem jelentkezett. Anyja, miután a rendőrség 5 napon át csak ült az eltűnt személy bejelentését követően tologatott aktákon, a Facebook-on indított keresőakciót a lánya után.

Több ezren jelentkeztek a felhívásra, s az egyikük meg is találta Erint – holtan, a bérelt kocsija hátsó ülésén, csupán néhány száz méterre attól a helytől, ahol utoljára látták.

asphalt-automotive-car-193021

Mi történt Erinnel, hogy alakulhatott ily tragikusan a sorsa? Ez az, amit szinte lehetetlen feltérképezni.

Erin, mielőtt örökre eltűnt volna a létezésből, anyját hívta fel utoljára, kinek rendkívül gyors tempóban, összefüggéstelenül, össze-vissza beszélt. Anyja viszont soha nem fogja elfelejteni Erin legutolsó mondatait:

Csak játszadoznak velünk, ez egy gondolatkísérlet, mindannyian a Mátrixban vagyunk.

Azt hihetnénk, Erin kábítószer hatása alatt állt, mely gyakorlatilag mindennapos jelenség a Szilícium-Völgyben. Csakhogy Erin egész élete során absztinensnek vallotta magát, mentesen mindennemű függőségtől. Még a mentális zavar gyanúját is kizárhatjuk nála, mivel élete 33 éve alatt soha nem diagnosztizálták mentális betegséggel – egy olyan országban, ahol a hatalom fasiszta módon törekszik a kisgyermekek megbélyegzésére legalább egy ADHD vagy autizmus-diagnózissal, illetve gyógyszerfüggővé tételükre egész hátralevő életükön át.

Ugyanígy, az öngyilkosság is kizárható, mivel Erinen semmiféle külsérelmi nyomot nem találtak, az utólagos vizsgálat alapján pedig a kábítószer-fogyasztás is kizárható.

Mindezek ellenére összesen háromféle elmélet látott napvilágot Erin Valenti haláláról, mely listához hozzá csapnék újabb hármat.

Mániás epizód (hivatalos magyarázat):

Full kamu. Mániás epizód átéléséhez bipoláris depresszióra volna szükség, mely Erin esetében hiányzott. Emellett mániás epizódba lehetetlen belehalni, de még skizofrén személynél is kizárólag az öngyilkosság veszélye áll fenn, maguk a rohamok nem vezetnek halálhoz.

Mint minden esetben, úgy Erinnél is a hivatalos magyarázat a legnevetségesebb és legostobább.

Természetes szívroham:

very_sick_woman

Nem lehetetlen, mindenesetre élek a gyanúperrel, hogy amennyiben szívrohamon eshetett át Erin, az nem volt természetes. Bővebben kicsit lentebb.

Kábítószer-túladagolás:

Az utólagos ellenőrzés ezt kizárta, mindenesetre nem lehetetlen olyan mérget csempészni az ember ételébe vagy italába, mely az áldozat halálát követően felszívódik, s boncolás közben nem mutatható ki annak nyoma. Ilyen méreg például a novicsok. Mint idegméreg, a novicsok hatása a szervezetre megegyezik egy klasszikus mániás vagy skizofrén epizódot átélt személyével.

Mérgezés (+1):

A novicsok kapcsán már kifejtettem, miért reális alternatíva. Kimutathatatlan mérgekkel eltenni az áldozatot roppant divatos módszernek számít egyes körökben. Kiváltképp, ahol kényes titkokat őriznek, melyekről valaki beszélni szeretne, pl. hogy egy Mátrixba tuszkolt be minket a rendszer és a hatalom, egy kamuvalóságot hozván létre részünkre, amelyben ők korlátlan urai lehetnek elménknek és testünknek.

Irányított energiafegyver (+2):

x4dza205gxz81

Íme egy hihetetlennek hangzó tovább gondolása a szívrohamnak. Maga Putyin is viccelődött egy ízben azzal, hogy a mai világban már nem szükséges mérget csempészni egy ember italába a halál előidézéséhez, elegendő egy akkumulátoros energiapisztolyt irányítani a kilövendő áldozat felé, s a nem kívánatos személy azonnali hatállyal eltehető láb alól, gyakorlatilag teljesen észrevétlenül és fájdalommentesen.

Az elhunyt áldozatok mint természetes szívrohamban elhunytak kerülnek elkönyvelésre. Gyaníthatóan ilyen energiafegyverrel tehették el láb alól Andreas Noack német tudóst, ki felfedte, hogy a kísérleti COVID-vakcinákkal meggyilkolják az embereket.

Váratlan megvilágosodás (+3)

Na, ez bizonyul a leghihetetlenebb opciónak a valóságra teljességgel süket és vak „racionális és realista” tömegember részére.

A magyarázat szerint, ha valaki megtudja az igazságot a mai világ működéséről, ám ennek befogadására nincsen ténylegesen felkészülve (kiváltképp akik nem pusztán hazugságokban éltek, de elfogadták ezt a hazugságszisztémát objektív igazságként), oly mértékű energia-impulzusnak van kitéve, melyet a szabvány emberi szervezet nem képes elviselni, s a test elhalálozik az igazság árjába való „belefulladás” következtében.

A legtöbb ember szimplán depresszióssá vagy skizofrénné válik a feldolgozhatatlan igazságtengerben fuldokolva, de ne feledjük el, hogy Erin az életének minden energiáját abba a Mátrix-rendszerbe ölte a webes appjai révén, mely Mátrixról korábban nem is tudott. Tényleg elhitte, hogy az életünk feletti totalitárius uralmat átvevő okostelefonok az életünk megkönnyítésére és jobbá tételére léteznek.

Szembesülni az igazsággal sokak részére oly megterhelést jelent, hogy a sokkhatást a szervezet nem képes feldolgozni, s feladja a létért vívott küzdelmet.

2019-ben valóságos ébredési hullám kezdett végigsöpörni a világon, mely folyamat rendkívül sok halálesettel, a hatalom részéről pedig kétségbeesett kapálódzással járt, hiszen végleg lejárt az idejük.

2019 augusztusában a pedofil magánszigetet működtető Jeffrey Epstein rejtélyes körülmények között elhunyt saját cellájában, miközben a börtön egyetlen biztonsági kamerája sem működött. Ama veszély leselkedett a háttérhatalomra, hogy Epstein felfedi azt a pedofilhálózatot és a pizzagate-botrány igazságát, mely pedofilhálózatnak része majdhogynem a teljes amerikai politikai elit.

boss_conference

2019 szeptemberében a kapitalizmus csődbe ment, mely folyamat meggátolására az amerikai FED 4,5 billió dollárt, a 2008-as bankmentő csomagok 6 és félszeresét (!) pumpálta a bankszektorba, majd 2019 októberétől kiengedték a krakent, s megkezdték a köznyelvben koronavírus-járványként elhíresült pszichológiai hadművelet megindítását az emberiség Mátrixban tartására.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás