Két éve zajlott a koronavírus-járvány kitörését szimuláló Event 201 és a wuhani hadgyakorlat

0

Érdemes néhány mondatban megemlékezni a koronavírus-járványt beharangozó két rendkívül fontos eseményről, melyek 2019 októberében nagyjából egyszerre zajlottak. Az internet különféle szerteágazó zugaiban könnyedén elérhető és szabadon hozzáférhető dokumentumokat, valamint felvételeket természetesen konteóként bélyegzi meg a vírushívő és vakcinafanatikus szekta.

Mint azt a legtöbben tudjuk (a többieknek maradjon titok), a koronavírus-járvány egy mesterségesen kirobbantott, vagy legalábbis a wuhani víruslaborból véletlenül elszabadult pandémia, melyre hivatkozva kívánja a hatalom átpréselni az emberiséget egy új világrendbe. Ennek ernyője alatt a bolygó lakosságának 1%-át kitevő pszichopata réteg korlátlan hatalmat és kontrollt gyakorol a 99% felett. Kvázi megbillogozott vágómarhák leszünk, ha hagyjuk.

A koronavírus épp most ünnepli második szülinapját, amennyiben a COVIDőszámítás kezdetét a 2019 októberében zajló New York-i pandémia-szimuláció, valamint az amerikai és kínai hadsereg által közösen tartott wuhani hadi játékok idejére tesszük.

Természetesen jóval több előzetes jel és figyelmeztetés lepte el a nagyvilágot már hosszú évekkel az említett események előtt. 2010-ben egy Rockefeller Foundation által keltezett dokumentum „megjósolta” egy madárinfluenzához hasonló járvány kitörését, mely lefolyásának és hatalom általi kezelésének forgatókönyve kísérteties hasonlóságot mutat a koronavírus-intézkedésekével.

2012-ben az EU-képviselők egy képregényt kaptak az asztalukra, melynek sztorija szerint egy Kínából szökött vírus világjárványt idéz elő. Önbizalomban nem volt hiány: a képregény szerzője szerint az Európai Unió első számú éllovasa lesz a pandémia legyőzésének, többek közt a jól szervezett és gazdagon pénzelt vakcina-kutatásaik révén. Az izgalom fokozása érdekében a történet részét képezi, hogy egyes hatalmi körök igyekeznek eltussolni a pandémia valós eredetének tényét.

2017-ben egy újabb pandémiáról szóló fantázia-forgatókönyv látott napvilágot, mégpedig SPARS néven. Bár a 2010-es Rockefeller-dokumentum is kellőképpen hiteles leírását adja az eseményeknek, a SPARS-pandémia kidolgozottabb és részletesebb forgatókönyvében már a részletek szintjén is több puzzle-darabka került a helyére, valamint a konkrét intézkedések tűpontos, dátum szerinti lebontása is megdöbbenésre ad okot.

A SPARS kitörését 2025-re várták a szerzők, innen is látható, hogy valami nagyon sürgette a koronavírus lakosságra bocsátását. Például a 2019 szeptemberében bekövetkezett bankcsőd-hullámok, ami konkrétan azt jelenti, hogy a kapitalista rendszer csődbe ment. A bankok nem voltak hajlandóak egymásnak overnight repo-t (gyakorlatilag egynapos kölcsönök, melyekből a bankok saját működésüket fedezik) utalni, és a Federal Reserve-nek kellett közbe lépnie több száz milliárd dollár bankszektorba való pumpálásával.

További előjelei voltak az összeomlásnak a fiatalság szapulása a nyakló nélkül való fogyasztás elmaradásáért (miután diákhitellel, jelzáloghitellel és bérrabszolgasággal halálra nyomorították őket), annak ténye, hogy 2019-ben minden eddigi rekordot megdöntő számú, a tűzhöz közeli CEO hagyta faképnél a cégeket arany ejtőernyővel, valamint a hajléktalan milliárdosok abszurd jelenségének valóságáról is lehullt a lepel.

2018-tól a gyerekek is felkészülést nyerhettek a maszkhordás mókás pillanataira, mivel az „Asterix és az Itáliai Futam” c. képregényben az egyik római fogathajtót konkrétan Coronavirus-nak hívják, kinek személye hogyhogynem egész véletlen a 13-ik oldalon jelenik meg először, mégpedig egy teljes ábrázatot eltakaró sisak, fekete színű fogathajtó lovak, valamint arany színű sast formáló szekér képében.

covid_vakcinautlevelMindezeket követően zajlott le 2019. október 18-án az Event 201 nevezetű esemény New York-ban, mely egy koronavírus-járvány kitörését szimulálni hivatott konferencia volt. A gyakorlat a World Economic Forum, valamint a Bill és Melinda Gates alapítvány koprodukciójával zajlott. Utóbbi szervezet célja az egész világot halálra szurkálni mindenféle életveszélyes kísérleti vakcinákkal, előbbié pedig, hogy a vakcinák révén zombivá tett lakosság megbillogozható legyen (vakcinaigazolvány, QR-kód és társai), hogy az emberi fajt áthelyezhessék egy új világrendbe, melynek legfőbb szlogenje:

Semmid nem lesz, és boldog leszel.

Szintén ugyanezen a napon indult útjára az október 27-ig zajló wuhani hadgyakorlat, melyre egyes hiteles dokumentumok szerint az amerikai hadsereg elvitte a koronavírust, hogy általa gazdasági összeomlást keletkeztessen az USA mögött regnáló háttérhatalom csőrét roppant mód piszkáló Kína részére.

Már csak ama kérdést volna szükséges megválaszolnunk, hogy miért sürgető a háttérhatalom részéről egy új agenda bevetése az emberiséggel szemben?

A lényeg, hogy a bér -és adósrabszolgaság rendszere nem tartható fenn többé. A jelen kori kapitalista gazdaságban minden fillérnyi pénz, melyet költeni lehet, adósság révén keletkezik. A pénzkibocsátás mértéke így a hitelkihelyezések kontrollja révén tartható karban.

pexels-michael-steinberg-342943

Mivel azonban a hitelek fizetőképessége nem biztosítható száz százalék eséllyel, valamint a propagandaként hangoztatott 0 százalék körüli jegybanki alapkamat kizárólag a milliárdos burzsoázia részére keletkeztet ingyen pénzt (a többi adósnak a hitelek jóval magasabb piaci kamatozással ketyegnek), továbbá a kapitalista kizsákmányolás végett az 1%-nyi pszichopata elit kivételével szinte mindenki kevesebbet vihet haza, mint amiért megdolgozott és így a jövedelmek idővel alulmaradnak az adósságok növekedésével szemben, a bedőlt adósságokkal rendelkező magánszemélyek elmenekülnek a rendszerből, mivel a büntetésként alkalmazott végrehajtások, bírságok, inkasszók révén a vadkapitalista burzsoázia és a terrorista pártállam ellehetetleníti a létezésüket, és hajléktalanságba, illetve öngyilkosságba kergeti őket.

Közvetlen a válságot megelőző években rengeteg amerikai fiatal menekült el hazájából és repült el Délkelet-Ázsiába angolt oktatni, ahol a bankárterror nem érheti utol őket, valamint idehaza is a külföldre menekülő fiatalság java része az adósrabszolgaság gyilkos mételye alól kívánta felszabadítani magát. Bár az EU-n belül a különféle egyezményeknek „hála” nincs sajnos menekvés az adósság-végrehajtás alól, adót viszont nem idehaza fog fizetni az áldozat. Mit gondoltok, miért épp a légi közlekedés felfüggesztése volt az első számú COVID-intézkedés?

A végletekig fokozott adósrabszolgaság rendszere tehát totális gazdasági összeomlást és egyben káoszt eredményezett, annak okán például, hogy a hatalom a bedőlt adósságok révén keletkeztetett pénzt nem tudja kivonni a forgalomból egészen addig, míg az nincs visszafizetve. Kifizetve márpedig nem lesz, mivel a kihelyezett fiktív lóvé nem is létezik. Kiköt az ugyanis a milliárdosok feneketlen és minden végrehajtó hatalomtól távol fekvő offshore számláin, kisebb része pedig forog tovább a gazdaságban, ahol igazán komoly inflációt gerjeszt. Minden egyes fillérnyi készpénz, mely offshore számlán csücsül és nem forog a gazdaságban, valaki másnak a visszafizethetetlen adóssága. Az is fokozza a válságot, hogy az egyre agyamentebb büntetgetések, mulasztási bírságok és bankszámlasöprések révén olyan szociopata és lélekgyilkos élősködők (NAV revizorok, önálló bírósági végrehajtók) eltartására megy el a lakosság pénzének java része, mely nem közvetlenül az adósságrendezés, tehát a pénz kivonhatóságának folyamata felé tereli a népességet.

E folyamatok konkrét gazdasági hatásai csak mostanra mutatkoznak meg igazán, mikor a pártállami COVIDiktatúra vérmes terrorjának és elnyomó intézkedéseinek hála tömegek hitelei dőltek be, valamint a szemétláda bankok is jól átverték a lakosságot, mikor azt hazudozták, hogy a moratórium nem érinti a törlesztőrészlet nagyságát és a futamidő hosszát.

A pofátlan állatok bűnözésének következtében a lakosság immár nem pusztán kényszerből, szorongásból és lelki nyomorúságból hagyja a rá erőszakolt hiteleit bedőlni, hanem konkrétan átvette a kezdeményezést a bér -és adósrabszolgaság felszámolásában. Inkább vesszen minden, legyen oda a ház meg az ebül, fiktív krediteken szerzett vagyon, de a terrorisztikus adósrabszolgaság rendszerének pusztulnia kell.

Nem hat többé a fröcsögő pofájú pszichopaták részéről rájuk oktrojált gyűlöletmantra, hogy senki nem tartott fegyvert a tartójukhoz, tessék akkor most tisztességesen tűrni mindennemű igaztalan és gyilkos rendelkezést. Aki nem adósodik el, annak a mai világban azt is megtiltják, hogy fedél kerüljön a feje fölé, mivel az adósságok gyarapodása révén keletkezett fiktív kereslet kiárazza a felelősségteljes, takarékoskodó polgárokat a lakáshoz jutás esélyéből. Ugyanez az oktatás, és most már a mesterségesen generált hiányokkal apelláló élelmiszeripar terén is. Valaki vagy adósrabszolga, vagy a rendszer elintézi részére, hogy halálra fagyjon.

hajlektalan_milliardos

Esetleg mehet vissza az áldozat a mamahotelbe, ami azt jelenti, hogy nagyot lendíthet előre az összeomlás szekerén, mivel eme pozíciójából nyilván a mocskos rendszer által követelt semminemű hamis és hazug felelősségnek nem felelhet meg. Például, hogy menjen oda, ahol a munka van, vagy rendelkezhessen végrehajtható vagyonnal, amire aztán a pártállami viktatúra akkor teszi rá a retkes mancsait, amikor csak akarja. Emellett kreatív vállalkozási terveit sem viheti véghez, tehát a teljesítményre és versenyre való mindennemű késztetése is kámforrá válik. Hát ebből nem lesz rekord GDP-növekedés, maximum úgy, hogy a többiek majd dupláját fizetik ugyanazon javakért, mint egy évvel korábban.

A rendszer működésének köszönhetően a semmiféle felelősséget nem vállaló emberek magasabb rendű életminőségnek örvendhetnek, mint a naivan és balgán a nemzet gyarapodása szólamával gyerekeket vállaló, jelzálog alá helyezett és mókuskereket taposó haldokló zombik, akik hamarosan a pszichopata elit vágóállataiként kerülnek átkonvertálásra.

A láncait ledobó lakosságnak köszönhetően a hitelek visszafizetetlenek maradnak, az infláció elszabadul, a rendszer pedig a totális összeomlás felé dübörög gőzerővel.

Mielőtt ez össztársadalmi szinten megtörténhetne, addigra kell a vakcinák révén megbillogozott emberiséget a vágóállati szisztéma és a szociális kreditrendszer alá helyezni, ráadásul globális mértékben, hogy az emberi fajnak ne maradjanak többé menekülési útvonalai a totalitárius rabszolgaság alól.

pexels-sora-shimazaki-5668792

Persze kezdeni kell még valamit a kriptopénzek problémájával is. Ezek szintén az emberiség felszabadulásának zálogai lehetnek, ám azok sajnos jobbára elérhetetlenek a szabvány lakosság részére, akik kizárólag országuk hivatalos fizetőeszközét látják egész életükben, melyek hamarosan kivonva a gazdaságból helyettesítve lesznek a társadalmi kreditrendszerrel. Ebből kifolyólag a 99% részére nem teremtődik kiút a háziállat sorsból, a maradék 1% pedig már könnyedén üldöztethető és begyűjthető, akár a söpredék csürhe asszisztálásával, akik minden korban az ártatlan embertársaik kiirtásáért ténykedtek őrjöngve, mikor engedélyezve volt nekik a hatalom részéről azok üldözése.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás