Arra kényszerítik a nőket, hogy maszkban fulladozva szüljenek

0

Szinkronban tárják szét kezeiket a pártállami hatalom csinovnyikjai, hogy a csúnya, rossz, gonosz nők miért nem akarnak szülni, majd kipottyanó gyermekeiket a Moloch-nak, vagyis ennek a förtelmes, férgesült, hulladék, néppusztító rendszernek feláldozni. Mindehhez önmagában elegendő volna ama indok, hogy egy ennyire élhetetlen, lakhatatlan, összeomlófélben lévő, pszichopaták vezérelte világban eleve nem létezik olyan, hogy élet. Maximum a passzív engedelmeskedés, vegetatív zombulás lehet a világra merészkedő csecsemők sorsa, mire vágásérett korba érnek.

A meggyőző érvek tömkelege mellé most egy újabb érkezett.

Az angol „Pregnant Then Screwed” civil szervezet felmérte, hogyan bánnak a nőkkel a kórházak a koronavírus-járvány alatt. Összesen 936 alanyt sikerül kikérdezni, akik közül 160-ra a szülés teljes időtartama alatt ráparancsolták a maszkot, holott a hivatalos egészségügyi előírások szerint nem is volna szabad azt erőltetni a vajúdó nőkre.

A totál zakkant nővérek és pszichopata orvosok által parancsolt fojtogató kínzóeszköz hatására olyan tünetek sokaságáról számolnak be a minden bizonnyal egy életre traumatizálódott és gyereket soha többé semmilyen körülmények között nem vállaló nők, mint pánikroham, klausztrofóbia, fulladásos reakciók, szédülés, a normál szülési fájdalomnál is hevesebb fájdalomérzet, hányinger, valamint hányás.

pikwizard-2cd4224258b74605337178123ea066d3

Akadt olyan nő is, akire a gyerek kipréselése közben erőszakolták vissza arcára a maszkját, holott a folyamat oly mértékű levegő-igénybevétellel rendelkezik, melynek akadályoztatása akár fulladásos halállal is „kecsegtetheti” a gyilkos hodályokba beerőszakolt asszonyokat.

Natalie Titherington-nak, ugyanazon nőnek, akinek a fenti tortúrát el kellett szenvednie, végül nem is sikerült világra hoznia gyermekét, hanem császármetszéssel emelték azt ki az orvosok, mely folyamat alatt folyamatos életveszélyben senyvedve fuldoklott, ám a maszkot továbbra sem vehette le.

Mint ismeretes, léteznek példák a nagyvilágból halállal végződő maszkhordásra. Egy évvel ezelőtt például két kínai diák esett össze holtan, mikor testnevelés órán tanáruk rájuk parancsolta a maszkot.

Látható, hogy miféle förtelmes halálkultusz rendszerben fulladozva vajúdik az egész emberiség. Az életre való hivatkozással irtják az élet minden formáját, a születésszám és jólét fokozásának indokával nyomorítják meg asszonyok sokaságait és kényszerítik őket totálisan természetellenes körülmények közé szülni. Egészséges emberek tömkelegére erőszakolnak korábban csak leprásokat megillető bánásmódot, a betegség kialakulását pedig okkultista ráolvasás révén idézik elő.

okkultista_raolvasas

Közben a kórházakban nem a koronavírus, hanem az elmebeteg orvosok orvmódszerei, a halálosan fáradt nővérek fatális hibázásai, illetve a kórházi felülfertőzések okozzák az emberek tonnaszám való elhullását.

Ilyen hulladék szokások erőszakolásáról meg ne is beszéljünk, hogy fekve szülésre kényszerítjük a nőket, így lehetetlenítvén el a gyerek természetes gravitáció révén szinte zökkenőmentes kipottyanását az anya hasából.

Ha tovább zajlik az egészségügy meg a technika áldatlan fejlődése, meg a születésszám növelésének hatalmi erők általi forszírozása, hamarosan az egész bolygó a kihalás küszöbére jut, megérdemelten.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás