1984 a tudományban: félretájékoztatásra hivatkozva tiltotta be a YouTube az mRNS vakcina feltalálójának figyelmeztetését

0

Egy online podcast műsorába hívták meg Dr. Robert Malone-t, az mRNS vakcinák feltalálóját. Ebben az adásban ő kerek perec kimondta: óriási hibát követtek el, amikor figyelmen kívül hagyták a tüskefehérjék hatásait, melyek most nem várt komplikációkat idéznek elő a kísérleti vakcinákban. Többek közt vérrögöt, szívbetegséget, idegroncsolódást, halált.

Mondatai hatására a YouTube „független” „tényellenőrei” átvizslatták a műsort, és azonnali hatállyal betiltották azt, mivel Dr. Robert Malone valótlanságot állított az mRNS vakcinákról. A „független” „tényellenőrök” szerint a feltaláló nem lehet tisztában saját találmánya tulajdonságaival, hiszen azokat kizárólag a lefizetett cenzorok ítélhetik meg, akik jövedelmüket azért kapják, hogy mindennemű akadályt (pl. tudományosan igazolt mellékhatások, halálesetek, a vakcinák kísérleti státusza, illetve annak ténye, hogy aktív pandémia alatt soha nem ildomos embereket tömegesen oltatni) elhárítsanak a vakcinapropaganda elől.

A saját szemünkre kibontakozó 1984 világa élőben mintha alantasabb és férgesültebb volna az orwelli disztópiánál, melynek azért akad legalább néminemű romantikája, szemben ezzel a roppant unalmas, alantas, hátulról támadó, semmiféle rizikót nem vállaló vérunalmas diktatúrával, melyet megpróbálnak részünkre felvilágosult demokráciaként, illetve szabad piacként eladni.

Dr. Malone ráadásul első ízben nem is a nyilvánosság felé való fordulásával kívánt kétségbeesett figyelmeztetésének teret nyerni, hanem minden információt megküldött hónapokkal ezelőtt az élelmiszer -és gyógyszeripart felügyelő FDA részére, akik szimplán ignorálták az ő sirámait.

ignored1

Indoklásuk szerint lehetetlenség, hogy a betonbiztos mód tapadásra teremtett tüskefehérjék úgymond leszakadozzanak, és szabadon járkálván az egész szervezetben súlyos szövődmények sokaságát idézvén elő. Amennyiben mégis megtörténne a leszakadás, akkor sem volnának képesek a tüskefehérjék ártalomra.

Megint ott tartunk, hogy néhány otromba, retardált csinovnyik képzeli magát felsőbbrendűnek a valóságnál, és bírálja felül – pontosan a tudományra hivatkozva – a valódi tudományos munkát végző hősök szavát.

Mindezt a vakcinakampány további dübörögtetése, valamint a karhatalmi terror, illetve bírságok révén érvényesített megtévesztés fokozása érdekében, melyek mind azon emberéletek sokaságát fogják követelni, akik megbízván az elnyomó hatalom szavában maguk is a „ha én lennék a helyükben” mantra mentén elmebeteg öngyilkos merénylőkként szintén büntetések sokaságát dobálgatnák az ártatlan életmentőkre.

Mint kiderült, a fene nagy hivatásos „tudomány” mindkét állításában tévedett: egyre gyarapodnak a bizonyítékok arról, hogy a tüskefehérjék, melyeknek teljes életüket az oltás helyének környékén kellene eltölteniük, nem pusztán leszakadoznak az erek faláról és járják be az egész szervezetet, de konkrétan veszélyes komplikációk sokaságát okozhatják, beleértve a halált is.

halott_bohoc

Már a tüskefehérjék által okozott bajok komplett természetrajza is felismerésre, dokumentálásra került. Nem pusztán valamiféle ködös teóriáról van szó, mint ama mantra esetén, hogy az oltások, melyek ráadásul nem is oltások, hanem kísérleti génterápiák, „életet mentenek”. A szabadon flangáló tüskefehérjék utazásuk során a vérlemezkék menedékében találnak a maguk részére komfortos és biztonságos szállást. Az összetapadás révén elnehezült vérlemezkék aztán elkezdenek az erek falához, valamint az azokat behálózó sejtekhez csapódni. A tüskefehérje „kampói” előbb-utóbb megakadnak az érfalban, és magukkal együtt felfogják az épp arra járó vérlemezkék sokaságát is (olyan az egész, mint egy tömegkarambol). Így alakul ki a vérrög, a trombózis, az embólia, az abnormális vérzés, melyek mind az mRNS vakcinák mostanra jól láthatóvá lett, jellemző mellékhatásai.

A YouTube júdáspénzen tartott cenzorai nem pusztán példátlan ostobaságról tesznek tanúbizonyságot, mikor tiltogatásaikkal felülbírálják egy találmány kiötlőjének szavát, de totális húgyagyúságukkal konkrétan gyilkolnak.

Amennyiben tényleg működne az a fránya, agyonpropagált demokrácia, meg szabadságeszmény, a tény-ellenőrökként pózoló szélhámosok mostanra böriben csücsülnének foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés végett.

A YouTube-ról cenzúrázott, mintegy 3 óra hosszú teljes adás itt elérhető: