Úgy leszerepeltek az ún. „szakértők” a koronavírus-helyzet megítélésében, hogy egy laikus is pontosabban jelzi előre a járvány lefutását

0

FIGYELEM: Jelen írás 2021. október 21-én született, ám csak később került beszerkesztésre. A benne foglaltatott egyes információk elavultak lehetnek.

Semmiféle COVID-halálozási statisztika nem szárnyalja túl azt a károkozást, melyet a fősodratú médiában egymásnak kilincset adó makogó celebvirológusok okoznak. Nagy mellénnyel előadják a tutit, melyekből semmi nem teljesül, viszont elegendő mennyiségű szerencsétlen tévénéző zombit rémítenek halálra annak érdekében, hogy az elkövetkező hetek COVID-áldozatainak listája is kellő eleganciát mutasson. Ezzel tartják fenn roppant hatékony módon a halálrettegés örök körforgását, valamint az újabb lezárások és néppusztító intézkedések létjogosultságát.

Még a legelemibb intézkedések tekintetében sincs semmi relevanciájuk. Az elmúlt hónapok során az elnyomó COVID-rendelkezések csaknem mindegyike leleplezésre került ama tekintetben, mennyire értelmetlen és felesleges ostobaság a lezárás, maszkhordás, a több fals, mint valódi pozitívat mutató PCR tesztelés.

Végső bukásuk a kísérleti genetikai terápiák kapcsán ejtett hazugságaiknak köszönhetően borítékolható, melyeket ezeknek az aljas, gonosz férgeknek van pofájuk védőoltásoknak nevezni. Ezek a kígyóolajok rendre elégtelen színvonalú klinikai tesztelésen estek át. Annak ellenére, hogy még mindig nincs egyetlen hivatalosan engedélyezett vakcina sem, sorra kezdik az országok kötelezővé tenni ezek beinjektálását. Még a gyerekeinket sem kímélik meg a mételytől, melynek hála szegény szerencsétlenek hamarosan hullanak majd, mint a legyek, legnagyobb valószínűséggel szívgyulladás vagy vérrög következtében.

pikwizard-6bbaf8231e88e95650e18806c2985e21

Egy tudományos értekezés szerint 117 gyermeket ölnek majd meg ezen kísérleti vakcinák, hogy egyet megmentsenek. Egyébiránt a COVID gyakorlatilag teljesen ártalmatlan a gyerekekre. Az oltások nem.

Kiderült aztán, hogy a celebvirológusok semmiféle valóban használható tudással nem rendelkeznek a járvány visszaszorításához. Az összes valóban értékelhető tudományos adatot és hírt az általuk laikusokként, vírustagadókként, tudományellenesekként, anti-vaxxerekként, konteósokként megbélyegzett érdeklődő szemléletű polgárok, valamint a kánonból kiéneklő, s ezért a médiából kitiltott neves orvosok szállították, mint pl. Dr. Vernon Coleman, akinek weboldalát már a Google találataiból is kigyomlálták, holott tavaly decemberben az elsők közt figyelmeztette a népességet, hogy a kísérleti COVID genetikai terápiák szívgyulladást idézhetnek elő.

Miközben állítólag vehemensen tombol ez a fene nagy járvány, annak csillapítására igazolt tudással és bizonyított tényadatokkal rendelkező, tudományos munkát végző polgárokat üldöztetik, ellehetetlenítik, alkalomadtán el is hurcolják. Maradnak tehát a tévében riogató bohócok, akik mint egy robotmasina, összesen egyetlen rigmus skandálására képesek, ám arra végtelenségig: Oltás! Oltás! Oltás! Jó, néha egy-egy vírustagadózás meg laikusozás is véletlen kicsusszan a pofazacskójuk alól.

Oly mértékben leszerepeltek ezek a vírusfetisiszta vakcinafanatikus imposztorok, hogy náluk már egy szabvány laikus is pontosabb előrejelzést tud készíteni a járvány lefutásáról, s ennek igazolására egy egészen impozáns kutatás is megszületett.

covid_wave4

Egy korábbi felmérés szerint, melyet még 2020-ban végeztek, valóban jobban szerepeltek a különféle virológusok, epidemiológusok, statisztikusok, modellezők a járvány menetének előrejelzésében.

Ehhez 140 szakértőt, valamint 2000 véletlenszerűen kiválasztott angol állampolgárt kértek meg arra, becsüljék meg, december 31-ig hányan fognak elhunyni COVID-ban. Fontos kritérium, hogy egy tól-ig skála bemondását várták mindenkitől 75% konfidencia-intervallum mellett.

A valósággal való összehasonlítás elvégzéséhez természetesen meg kellett várni, amíg a NIH összesíti az adatokat. Ezután kiderült, hogy a laikusok mindössze 10% arányban találták el a halálozások számának nagyjából igazolható mértékét, míg a szakértők 36%-os aránnyal „taroltak”, habár tekintélyükhöz képest ez is roppant szerény értéknek mondható (50% feletti találati aránynál lehetett volna őket igazán komolyan venni).

Idén azonban egy újabb felmérést végeztek, melyen meglepő módon fordult kocka. A London School of Hygiene & Tropical Medicine egy előrejelző bajnokságot szervezett, melyre a nevezések idén május 24-től augusztus 16-ig zajlottak. Szeretettel várták mind a laikusokat, mind a szakértőket.

science_kid

E vetélkedőben viszont meglepő módon a magukat expert-ként kategorizáló szakemberek hangyányit rosszabbul teljesítettek nyárspolgár társaiknál.

A két felmérés közti lényeges különbséget az adta, hogy az első esetben véletlenszerűen kérdezték meg az utca emberét, kik közül sokan maximum találomra mondtak egy random számot, és egyáltalán nem érdeklődnek a COVID-statisztikák iránt. A második kutatásban viszont előszűrés történt: mind a laikus, mind a tudós csoportban önkéntes jelentkezők mérettettek meg egymással. Ebből kifolyólag a lakosság köréből nyilván az regisztrált a versenyre, akit nem szakértőként érdekel a járványgörbe mozgása. Az ő kategóriájukat nevezi a szakma laikusoknak.

Az ún. megbízható szakértők tehát az utca emberével szemben valóban jobbak, bár így sem teljesítenek túl fényesen. Siralmasan elvéreztek viszont a laikusokkal szemben, akiket a hétköznapokban pökhendi és lekezelő módon sodornak a társadalom perifériájára. Utcahosszal kellett volna győzniük, ehhez képest ezen laikusok alaposan borsot törtek a hivatásos tudósok orra alá.

Ennek nyilvánvaló oka a felsőoktatásban és akadémiai körökben dívó papírfetisizmus, ami azt jelenti, hogy éveken át seggelnek be teljesen haszontalan és felesleges információkat, melyeket a papírszerzést követően elfelejtenek. Létrejönnek a tudományos fokozattal rendelkező tudatlanok, akik viszont bárminemű ostobaságuk hangoztatásához hivatkoznak az immár érdemtelenül maguknál tartott papírokra.

graduate_student

A tudomány ilyetén lezüllését és a tudományos világ megsemmisülését számos könyv, regény és film jelezte előre. Allan Savory mezőgazdász véleményéről a tudomány fejlődést akadályozó volta nyomán már értekeztem korábban, a tudósok ostobaságára pedig kitértem az igazság ellen nyílt színi diktatúrát bevezető Facebook ostorozásáról szóló cikkben.

A konklúzió egyértelmű. Aki továbbra is fanatikusan ragaszkodik a tehetségtelen, buta, ámde roppant gátlástalan celebvirológusok ukázainak követéséhez, ám tegye. Csak előtte rendelkezzen a lehető legnagyobb fokú gondossággal a saját sírhelye lefoglalásáról, valamint temetési költségei rendezéséről, hogy ne erőszakoljon igazságtalan terheket gyászoló családtagjaira.