A kísérleti COVID vakcinák bevezetésének apropóján úgy hihetnénk, a hatalom az erőszakos noszogatásunkkal kívánja elérni mindannyiunk beoltását. Jelen szisztéma napjai azonban meg vannak számlálva, mivel hamarosan semmiféle hozzájárulást nem szükséges majd kierőszakolniuk belőlünk a modern kori Mengeléknek – úgy is be tudnának már oltani minket, hogy annak tényéről fogalmunk sincs.

A vakcinák igazi vérmes járványa kezdett kirobbanni az elmúlt 2-3 év során. Mindenre oltást akarnak bevezetni, még a jelentéktelen kakkantási problémáinkra meg kutyaszőr-allergiánkra is. A vakcinák révén végzett genetikai mérnökségben rejlik annak nyitja, hogy a génmódosított ember nyilvántartásba helyezhető, megbillogozható magántulajdonává váljon a pszichopata elitnek. Akárcsak a GMO növényeket, az élő embert is a globális cégek szabadalmaztatott termékeivé kívánják alakítani.

Amennyiben azt hisszük, hogy a testünk birtokba vételének céljából kierőszakolt engedély megtagadása pontot tesz a vakcináci rezsim végére, hatalmasat tévedünk. Alább 5 módszert sorolok fel, a nyilvánvalóktól a teljesen láthatatlanokig, melyek révén engedélyünk és személyes hozzájárulásunk nélkül is képesek lesznek beoltani minket, amivel csak akarnak.

1Vakcinamandátum (ha nem oltatod magad, nem ehetsz)

Az első, jelenleg alkalmazott köztes lépés a láthatatlan oltás felé az újfajta DNS-módosító vakcinák ampullákba való csomagolása. Ez nyilván a kezdetleges, kísérleti stádiumát jelenti az új technológiának.

Ezek felvételére a kedvet a fenevad bélyege nevezetű szisztéma bevezetése révén lehet meghozni. A módszer hagyományosnak mondható, egyszerű, de sokaknál hatásos: kiadják ukázba, hogy mindenki oltassa be magát, aki pedig nem teszi ezt meg, attól megvonják az egyébként alanyi jogon járó jogosultságok nagy részét. Például nem vehet élelmet a helyi kisboltban, nem szállhat vonatra, illetve nem vehet részt az őt kiirtani szándékozó rendszer táplálásában.

Mivel önmagában véve elmebeteg és aberrált ez a szisztéma, valamint bevezetése is sok helyütt határozott ellenállásba ütközik, nem véletlen, hogy már munkálkodnak a lecserélésén. A következőkben felsorolt négy új technológia a hatalom szándéka szerint hathatós megoldást nyújt az engedetlen, gondolkodó tömegek leszerelésére.

2Szájon / orron át adható vakcina (elsősorban gyerekeknek)

Az oltások felvételére való hajlandóságot nem pusztán terror révén lehet növelni. Sőt, idővel elég kontraproduktívvá válik a módszer. Az elnyomás ellenében abba az irányba is el lehet vezetni az oltásprogramot, hogy megkönnyítjük a kísérleti vakcinák felvételét.

A seggbuta tudósok és pártállami csinovnyikok szerint a kísérleti vakcinák össznépi felvételét hátráltató egyik legfontosabb tényező, hogy az emberek egy része fél az injekciós tűtől, valamint hogy a gyermekek részére az újfajta oltások felvétele tiltás, vagy legalábbis alapos korlátozás alá esik.

Itt jönnek be a képbe a szájon vagy orron át beadható, nyálkahártyán keresztül felszívódó vakcinák, melyek orrspray, szemcsepp, tabletta vagy tapasz formájában egyaránt előállíthatók. Ezeket a gyermekek is könnyű szerrel fogyaszthatják, ugyanakkor a tűtől ódzkodó felnőttek szintén választhatják őket alternatívául.

A saját valaguk végéből kilátni képtelen tudósok persze soha nem értik meg, hogy nem az injekciós tű végett utasítja vissza országtól függően 10-80%-nyi polgár a kísérleti vakcinát, hanem mert a pártállami viktatúrák világszerte a tudtunkra adták és elménkbe vésték, hogy a vakcina a fenevad bélyege, melynek felvétele nélkül az ember se nem vehet, se nem adhat el. Így bármilyen más formában elénk pakolt vakcinára is nemet fogunk mondani, mivel a hatalom minden esélyét eljátszotta arra, hogy önszántunkból beadjuk részükre a derekunkat.

Szándékaik elég könnyedén lelepleződtek.

Természetesen az efféle rezisztenciára is felkészültek a karhatalmi terroristák. A következő szélhámos húzásuk elől már a hatalom előtt hajlongani nem kívánó emberek sem nyernek menekvést.

3Ehető vakcina (gyógyszer, vakcinasaláta)

Az injektálható, majd felszippantható kísérleti oltásokkal még mindig nem érte el végső határát a tudósok kreativitása. Ha a hegy nem megy Mohamedhez, akkor Mohamed megy a hegyhez alapon nem várnak az engedélyünkre, hanem egyszerűen becsempészik a kísérleti oltások hatóanyagául szolgáló mRNS-t a napi szinten fogyasztott ételeinkbe.

A kitenyésztett vakcinasaláták minden üzlet kínálatában helyet foglalhatnak. Megfelelő törvényi háttér bevezetését követően az eredeti organikus élelmiszer ki is vonható az áruválasztékból, ahogy egy időben az esővíz gyűjtését is sikerült betiltani Bolíviában.

A vakcinasaláták közelgő bevezetésének tiszteletére Amerikában nemrég vezették ki annak követelményét, hogy a GMO-s növények genetikai manipulálásának ténye azok csomagolásán jól látható megjelölést kapjon. Az idei évtől kezdve elegendő a „biomérnökölt” címke feltüntetése, ami a genetikailag módosított növényeket a nemesítettekkel egy kategóriába helyezi. Sok országban egyébként nem is kötelező figyelmeztető címkét elhelyezni a GMO ételekre.

4Rádiófrekvenciákkal való manipulálás

Amennyiben nem hajtottunk fejet a vakcinamandátum előtt, az orrcseppet is kiütöttük az orrunk elől, majd a salátavásárlásból is fényevésbe menekülvén vontuk ki magunkat, még mindig nem fogyott ki a hatalom teljes ötlettárából, hogy DNS-módosító vakcináikat belénk erőszakolják.

Következő állomásként az oltás minden fizikai megnyilvánulásától megkímélnek minket, sem fecskendőt, sem orrcseppet, sem pedig salátaleveleket nem himbálnak az orrunk előtt. Ehelyett a közvetlen közelünkbe pakolnak néhány 5G adótornyot, majd hagyják, hogy a várt hatás magától bekövetkezzen.

A nemrégiben nyilvános reflektorfényt kapott hullámgenetika tudománya alapján elérhető, hogy különféle frekvencia-besugárzások által az emberek – legalábbis 5G-közelben élő kolóniáik – elkezdjék tömegesen az oltópontok felé venni az irányt. A magatehetetlen zombivá tett lakosság elméje felett ugyanis bárminemű komolyabb nehézség nélkül veheti át a kontrollt a hatalom.

Sokan tisztában sem lesznek tetteikkel, sőt, központilag indukált amnézia révén emlékezni sem fognak arra, hogy már a hetedik génmódosító injekciójukat vették fel a hatalom által előirányzott ütemtervnek megfelelően.

Az elme feletti uralom átvételét már a „koronavírus-járvány kirobbanásával” egy időben megkezdték. A hullámgenetika megismerhető törvényei szerint a Földön minden ember egy kizárólag rá jellemző, egyedi rezgésmintával van ellátva. Ezek létével a különféle spirituális irodalmak évezredek óta tisztában vannak, azonban türelmesen meg kellett várnunk, míg a tudomány behozza lemaradása nagy részét.

A rezgésminták lenyomatainak begyűjtéséhez az emberekről PCR tesztek révén genetikai mintákat vesznek. Ezek adatbázisba rendezhetők, így a rendszerbe táplált minták tulajdonosai fogékonyakká válnak az egyre sűrűbben pakolt adótornyok által szétszórt, teljes mértékben személyre szabott rádiófrekvenciás sugárzásra.

Innentől a hatalom akár közvetlen parancsokat osztogathat az uradalma alá tartozó zombiknak, kik az utasításokat mint akár belső, akár a külvilágból érkező hangokat érzékelhetik, de természetesen jóval finomabb, gondolatbeli szuggesztiókat is kaphatnak uraiktól. Sokan hiszik majd tévesen, hogy egyenesen Isten szól le hozzájuk a magasságos fellegekből és utasítja őket az oltások felvételére. Kiváltképp az ateista lelkületűek lesznek megtéveszthetők ezen a módon.

Az engedékeny zombisereg az oltási program kiterjesztését követően bármire rávehető, akár emberölésre is, mivel a kísérleti vakcinák elsődleges célja az emberi lelkiismeret kiiktatása.

5Önterjesztő vakcinák

Ne higgyük, hogy a hatalom majd várni fog a jóváhagyásunkra, amennyiben a hullámgenetika általi manipulációk alól is kicsusszannánk, mondjuk a PCR tesztelés elkerülése révén. Végső megoldásként egyetlen módszer marad részünkre: nem érdekli őket a mi választásunk, ha akarják, akár a tudomásunk nélkül is beolthatnak minket.

Erre szolgál az önterjesztő vakcina koncepciója. A retardált tudósok konteóként bélyegzik meg ennek létét, holott a technológia évek óta aktív használat alatt van, elsősorban vadnyulak által hordozott betegségek megfékezésére. Semmi akadálya, hogy az emberiségre is bevezessék a kísérleti módszert, mely előtt kizárólagos hátráltató tényezőként a bármikor felszámolható, vagy a pszichopata elit igényére szabható erkölcsi és etikai aggályok állnak. Ahogy a COVIDiktatúra kibontakozásánál is láthattuk, ezeket könnyű szerrel söpri félre a hatalom, pláne miután sikerül kamu szükséghelyzetet generálván visszaigazolnia a népirtó agendája létjogosultságát.

Az önterjesztő vakcinák bevezetéséhez genetikailag módosított vírusokat kell szétszórni (lásd COVID-variánsok), melyek a vektorvírus-vakcinákhoz (Szputnyik, Astrazeneca, Johnson & Johnson) hasonlatos módon tüskefehérje-gyártásra ingerlik a szervezetet. Alternatív megoldásként a módosított vírusok tüskefehérjéit tartalmazó vakcinák levegőből permetezése is megvalósítható chemtrail felhők által.

Meglepne minket, ha nem zajlottak volna korábban kísérletek egy efféle oltás terjesztésére, de természetesen egyáltalán nincs min meglepődni. Az apartheid Dél-Afrikában élőben is kipróbálták a szerencsére hatalmas kudarcnak bizonyuló módszert. Ott a néger nők termékenységét kívánták visszafogni azok tudta nélkül a levegőben terjesztett, meddőséget előidéző vakcinákkal.

self-spreading-vaccines
Tudományos publikáció az önterjesztő vakcinákról

A tudósok etikusabb felébe tartozó hányada mereven elzárkózik az önterjesztő vakcinák bevezetésétől, mivel azok hátrányai messze felülmúlják álnok módon hangoztatott előnyeiket. Egyrészt, ezen vakcinák disztribúciója nem kontrollálható közvetlen módon, így ama elitek is beoltásra kerülhetnek velük, kikbe COVID-vakcina gyanánt placebót vagy desztillált vizet fecskendeztek a pofájuk felé szegezett háromszáz kamera előtt. Másik hátrány, hogy teljesen kiszámíthatatlan módon mutálódó vírusokat nyerhetünk, nem pedig olyanokat, melyekkel óramű pontossággal lehet a lakosságot halálfélelemben tartani, ahogy tapasztalhatjuk azt a COVID-hullámok érkeztének patikamérleggel kimért propagandáján.

Akad viszont az önterjesztő vakcináknak egy barátságosabb altípusa, mely a következő alapelven működik: a család egyik tagja beoltatja magát a gyilkos propaganda hatására, majd a szervezete tüskefehérjék előállítása révén elkezdi szórni a vakcina hatóanyagát a saját ismerősei felé. Egyetlen ember beoltása elegendőnek bizonyul ahhoz, hogy a komplett család megkaphassa a vakcinát annak tudta nélkül.

Ezzel a kombinált megoldással már jó eséllyel kordában tartható, hogy kizárólag a megbillogozandó és állati sorba taszítandó köznép jusson oltáshoz, az elitek pedig folytathassák a placebóval való oltakozást a kamerák előtt.