Ennyit a gyógyszerekről? – természetes fehérjét fedeztek fel, mely semlegesíti az autoimmun-betegségeket

0

Az orvosi kompánia kizárólag mesterséges kemikáliákban képes gondolkodni. Gyakorlatilag teljes létünk felett átvették a hatalmat az egyik percről a másikra megdrágítható, beszüntethető vagy elfogyó mű-megoldások.

Egyre kevesebben hisznek abban, hogy a betegségek legyőzésének titka nem rajtunk kívül álló vegyszerekben és függőséget előidéző mű-szerekben rejlik, melyekre való szoktatásunk révén a rendszer átveheti a testünk és elménk feletti totális uralmat. Ennél fogva minden egyes nap be kell járkálnunk mindenféle lélekgyilkos munkahelyekre, mely akcióért járó petákokért cserébe a következő hónapig kitartó kábítószer-adaggal kikúrálhatjuk magunkat ama bajainkból, melyet maga a bérrabszolgaság rendszere idéz elő számunkra.

Mivel a totális függőség a rendszer „jótéteményeitől” igencsak üdvös intézmény a hatalom részére, nyilván – ahogy azt a koronavírus-riogatás vérzivataros esztendei alatt tapasztalhattuk – nem is áll érdekükben az emberiség minden gondjára-bajára valódi gyógyírt nyújtani. Sokkalta célszerűbb a sírgödörig tartó függőség megteremtése, arról nem is beszélve, hogy az intézményesített rabszolgaság és háziállat lét eladhatóvá válik polgári demokráciaként, valamint szabad piaci kapitalizmusként. Hiszen önhatalmúlag dönt úgy a totális függőségben vergődő statisztikai jel, hogy a függést kielégítő szerek beszerzése érdekében következő hónapban is szorgoskodik egyet a minden erejét elszívó vámpírszervezet ültetvényén.

A függőségi szituációk legrosszabbikjai a sokakat egész életükön át elkísérő krónikus autoimmun betegségek. Természetesen ezeket is a rendszer idézi elő toxikus kemikáliáival, hulladék és mérgezett ételeivel, lélekgyilkos diktatúrájával, veszélyes vakcináival.

image-from-rawpixel-id-2282542-jpeg

E betegségek kezelése és enyhítése élethosszig tartó rendszerhűségre készteti a Krisztustól és a lelkiismerettől elforduló jobbágyokat. A folytatólagos bűnelkövetés nyomán keletkező mértéktelen önmarcangolás, önbántalmazás, lelki gyötrődés mikrokozmosz szinten saját szerveinket és szöveteinket arra készteti, hogy a gazdatest ellen dolgozzanak, és megtámadják az egészséges sejteket.

Ahogy a világban a beteg agyú, beteg lelkületű, pszichopata mentalitás vette át az uralmat, úgy a rendszeráldozatok, kik fővesztés terhe mellett nyílt ellenállást nem tanúsíthatnak a rendszer felé, saját magukat kezdik elrákosítani. Keserves fájdalmak közepette felemésztik, megölik saját lelküket, csak véletlenül meg ne bántsák elnyomó rabszolgatartóikat, szipolyozó családtagjaikat, a tömeggyilkos intézményrendszer pöffeszkedő és büntetésekkel dobálózgató csinovnyikjait.

A tudomány – jó kétezer évvel lemaradozva a spiritualitás mögött – felfedezte, hogy az emberi szervezet rendelkezik egy neuritin nevezetű természetes antihisztaminnal, melyek a mandulákban állítódnak elő. Eme fehérje mégsem kezd el termelődni szükség idején az autoimmun betegségekben szenvedők szervezetében.

Jelenkor autoimmun bántalmainak kiváltó oka, hogy a békés áldozatok inkább idomulnak a rendszer által propagált hazugságokhoz, a főnöki, szülői, állami terrorhoz, csak ne kelljen csendes haldoklásukat az igazság kimondása által félbeszakítani. Hát mit szólnának a szomszédok, a Géza bácsi, a rabszolgatartó főnököm, anyám, apám, testvéreim, ha elkezdeném kinyitni a számat velük szemben?

icantstanditanymore

A felfedezett természetes hormont, ahogy az lenni szokás, injekciók által kívánják az autoimmun betegségben agonizálók szervezetébe fecskendezni, hogy elhallgattathatóvá váljon az áldozatok lelkiismeretének működése.

A világszerte egyre radikálisabban felfutó és rák módjára burjánzó vakcinaprogramok az előirányzott tervezeteknek megfelelően elvégezhetik az emberi lelkiismeret kiiktatását, hogy szeretett fajunk hörgő vakcinazombi csürheként kritika, ellenállás, valamint lélekműködés nélkül végezhesse a rendszer kiszolgálását, örökkön örökké.