Valóságos aranybányák a kisgyermekek a gyógyszeripar részére – örök életre gyógyszerfüggővé tennék a fiatalságot

0

“Az Egyesült Államokban minden beteg gyermek abszolút aranybánya a Big Pharma és a Big Food számára” – mondta Calley Means, a TrueMed társalapítója Russell Brand komikus és politikai kommentátor a “Maradj szabad Russell Branddel” legutóbbi epizódjában.

Means, egy korábbi élelmiszer- és gyógyszeripari tanácsadóból lett informátor elmondta Brandnek, hogy nagy az esélye annak, hogy egy 15 éves, alacsony jövedelmű családban nevelkedett tinédzser a cukorbetegség, elhízás, magas koleszterinszint és magas vércukorszint tüneteit hordozza magán az ultra-feldolgozott élelmiszerek fogyasztása miatt, amelyek hatalmas nyereséget termelnek azok előállítói számára.

Ezek az állapotok nem okoznak halált, de egész életen át tartó gyógyszerszedést igényelnek – például sztatinokat a koleszterinhez, inzulint a cukorbetegséghez, Adderall-t a figyelemhiányos / hiperaktivitási rendellenességhez (ADHD), amelyet az orvosok diagnosztizálnak az amerikai gyermekek 15% -ánál.

“A Medicaid nagyobb költségvetéssel bír, mint a Védelmi Minisztérium” – mondta. És ez a tetemes pénz mind a nagy gyógyszeripar karmai közt őrlődik.

A romló eredmények ellenére az egészségügy a legnagyobb és leggyorsabban növekvő iparág az Egyesült Államokban.

Means szerint étrendünkben három fő összetevő van, amelyek gyulladást okoznak és megbetegítenek minket: hozzáadott cukrok, magasan feldolgozott gabonafélék, amelyekből hiányzik a rost, továbbá a magolajok.

Brand hozzátette: az emberi társadalmak átalakultak azokból az emberekből, akik szentnek tekintették a növényeket és az állatokat, és tisztelettel bántak velük egy hatalmas és globális monokultúrává, ahol az állatokat tömegével vágják le, a növényeket pedig változatosságtól mentesen termesztik. Ennek következtében magunk is olyanok lettünk, mint az étel, melyet fogyasztunk: termékekké váltunk.

“Ez valóban csődbe fogja vinni az országunkat, és versenyképtelen, terméketlen kövér civilizációvá tesz minket” – mondta Means, hozzátéve:

Hamburger Zaba

“Nem arról van szó, hogy kissé megváltoztatjuk a Medicare D részét. Megértjük, hogy az egészségügy problémája, hogy minden egyes intézmény, amely érinti az egészségünket, profitál abból, hogy az emberek betegek, és pénzt veszítenek, amikor egészségesek.”

Még az egészségbiztosítók is azt akarják, hogy a költségek emelkedjenek, mert a nyereségük a bevételek 15 százalékában van maximalizálva. Minél magasabbak a költségek, annál több nyereséget termelnek.

Egy 2019-ben született amerikai lány számíthat arra, hogy életének legnagyobb részében recept alapú gyógyszereket kell szednie.

A 2019-ben született férfiak átlagosan életük 37 évében (48 százalék) számíthatnak vényköteles gyógyszerek szedésére, míg a nők esetében az átlag 47,5 év (várható élettartam 60 százaléka). Bár a nők általában fiatalabb korban kezdik el szedni a recepteket, nem ez az egyetlen tényező, amely a különbséget okozza.

Pikwizard Pharmacist Assisting The Box Of Medicine To Customer

“Azt látjuk, hogy a nők korábban kezdik el szedni a vényköteles gyógyszereket, mint a férfiak, és ennek egy része a a hormonális fogamzásgátlókhoz kapcsolódik” – mondta Ho nyilatkozatában. “De összefügg a pszichoterápiás gyógyszerek és fájdalomcsillapítók nagyobb mértékű használatával is a nők körében.”

Körülbelül 25 évvel ezelőtt a legtöbb amerikai csak egy vényköteles gyógyszert szedett, míg a jelenlegi tanulmány kimutatta, hogy az emberek ma ugyanolyan valószínűséggel szednek ötöt vagy akár többet is.

FIGYELEM! Ez egy részben vagy egészben mesterséges intelligencia által generált cikk, melyet a Microsoft Copilot hozott létre.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás