Indul a Happy People Podcast!

7

Örömmel jelentem be, hogy a magam szempontjából rekord időnek számító 5 év kihagyást követően újfent nekiveselkedek a mixek gyártásának. Rögtön a Revolife ötletének megfoganásakor jött az ihlet, hogy a korábbi hobbiprojektjeimet emeljem be a magazin ernyője alá.

Sajnos a koronavírus-ármány elterelte a Revolife tematikáját az eleinte tervezett könnyedebb, szórakoztatóbb irányból a véresen komoly írások felé, mivel így a végidők tájékán egyre nyilvánvalóbb a hatalom ama törekvése, hogy a lehető leghamarabb bevezessék a fejünk fölött a fenevad bélyegének rendszerét. Akinek pedig nem tetszik a totalitárius diktatúra, azt megölik.

Ugyanakkor az is fontos a lebegtetett új világrend fényében, hogy lehetőleg minél inkább őrizzük meg jókedvünket, vagy amennyiben eddig nem rendelkeztünk volna ilyennel, hát fejlesszük ki. Mi, akik felemelkedtünk, pontosan tudjuk, milyen sors vár ránk, és eme sors teljes mértékben elüt a háttérhatalom által forszírozott újfeudalizmus diktátumaitól.

Persze erőszakkal meg kalasnyikovval senki nem lesz berugdosva a mennyek országába, úgyhogy aki eleddig nem fogott bele a spirituális felemelkedésbe, annak talán most van a legutolsó esélye, hogy ezt megtegye. Ezt követően mindannyian jót röhögünk majd a hatalom kétségbeesett vergődésén, ahogy a bér -és adósrabszolgáik fáradságos munkája révén építtetett babiloni légvárrendszer kártyavár-szerűen omlik össze.

new-york-3719445

Korábban üzemeltettem már zenés podcastet Nuclear Meltdown Radio Show néven, mely sajnos túlontúl megelőzte korát. Annak 2012-es indulásakor még pont nem volt jellemző DJ-mixek terén ama stíluskavalkád, mely a sorozat 2016-os megszűntét követően eluralkodott az elektronikus zenében. Sajnos a több különböző stílus képviselete a teljes sorozatot életem egyik legsikertelenebb projektjévé tette.

Ami azóta zajlott, hogy a zenék elkezdtek némileg alkalmazkodni az új trendekhez, és a különféle stílusok oly mértékű keveredésének voltunk fültanúi az utóbbi öt évben, mely radikálisan felfrissítette a 140-150 BPM körüli ütemek világát. Most már jóval kevesebb akadály gördül egy színes, több stílust felvonultató podcast-sorozat megteremtése elé.

Négy éve terveztem már elindítani ezt a szériát, közvetlen a psytrance irányába tett rövidke kalandozásomat követően, de mindeddig sajna nem érkezett inspiráció a tényleges megvalósulás felé.

Most azonban itt a remek alkalom a mulasztások bepótlására, mivel az elkövetkező időszak világviszonylatban is a jókedv és mulatság kibontakozásáról fog szólni. Egyre többen hagyják el a vállalati ültetvényt és vele a rendszert, mivel a szisztéma aberrált elvárásainak való megfelelésre törekvés kizárólag bánatot, depressziót, alkoholizmust és öngyilkosságot vonzott be az egyszeri polgár életébe.

homeless_on_the_street

Tömegek menekülnek el az ültetvényről és fognak bele a spirituális felemelkedésbe. A hatalom most már igazán kétségbeesetten kapaszkodik ebül szerzett pozícióiba: bármit kitalálnak, csak figyeljen végre rájuk valaki. A koronavírus-riogatással ugyan majdhogynem sikerült a totális letargia állapotába beleerőszakolni minket, de az okkultista ráolvasás, pártállami propaganda és varázsigék szólama nyomán terjedő vírus hatalma csupán egyetlen esztendőre kényszerített minket ösztönös haptákba állásra, fosos pelenkával az arcunkon.

A haldokló szisztéma az erőszakos figyelemfelhívás minden eszközét megragadja, hogy valahogy sikerüljön a hatalom koszos mancsai közül kicsusszanó szabad emberek teste és elméje leláncolásának folyamatát véghez vinni. A totálisan bebukott és hamvába holt COVID-narratíva pusztulását követően rögvest megindult a háborús uszítás, a harmadik világháború kitöréséért végzett provokáció (kiváltképp az oltottak részéről), a mindig az aktuális ügyet támogatók mozgalmi kampánya, és természetesen az újabb pandémia bevezetését is előkészítették már.

Aki ennyi előzményt és nyilvánvaló jelet követően még mindig a rendszer seggnyalója maradt, és majomhimlőt vizionál minden utcasarokra, az hivatalosan is majomnak tekinthető, méltó hát a saját magáról elnevezett betegség elsajátítására.

Most egy átmeneti időszakba érkeztünk, melynek lényege, hogy végre tökéletes kettéválasztódás generálódjon a félelmeiktől és függőségeiktől isteni kegyelem által megszabadult felemelkedett egyének, valamint a továbbra is rettegő, másokat erőszakkal rettegtető, büntetgető, pocskondiázó, gyilkoló tömegek között. Eldöntődik, ki nyerhet bebocsájtást a mennyek országába, és ki bizonyul méltónak a Gyehenna tüzére.

young-woman-1230480

Mivel nekünk a rendszerrel immár semmi teendőnk és viszonyulásunk nincs (az esetleges menthető emberek kisegítésén felül), immár teljes nyugodalomban és örömben foghatunk bele egy valóban új világ alapköveinek lerakásába.

Sajnos a magam lehetőségei is korlátozottak egyelőre, így érdemi erőforrások híján a szeretett DJ mixeim visszavezetését határoztam el, melyeknek új nevet is adtam.

Az új sorozatok első fecskéje a Happy People Podcast, mellyel havonta egyszer 90 percben találkozhatnak a kedves hallgatók, és amelyben legtöbbször kedvenc műfajaimból, a hands up-ból, hardstyleból és a válogatásba abszolút beleillő UK hardcore-ból készítek tempós, bulizós, vidám mixeket.

A sorozat első három pilot epizódját még tavaly július-szeptember között készítettem el, melyek azóta pihentek a laptopomon. Most viszont bejelentem a hivatalos indulást, mikor a három pilot epizód mellé egy frissen készült negyediket is csapok. Ha minden jól megy és minden a tervek szerint alakul, reményeim szerint minden egyes hónap második péntekén egy új epizód kerül a YouTube -és Mixcloud csatornáimra, melyek premierjét itt a Revolife-on teszem közzé a Hardbeats rovaton belül található „Podcast” menü alatt.

Happy People 002 Youtube Cover

Ha sikerül a magam felé kinyilvánított ígéreteimet tartanom, hamarosan egy második sorozat is születik tőlem, melyben az underground, klubosabb kemény ütemek (elsősorban techno, acid, hard trance és rawstyle) kapják a főszerepet, és melynek neve természetesen Hardbeats Podcast lesz. Ennek tematikája abszolút egyedi, ugyanis tudtommal jelenleg nem létezik DJ a világon, aki a fentebb sorolt stílusokat vegyíti egymással úgy, hogy mindegyik szerepet kapjon a mixek készítése során.

A terjengős felvezetőt követően lássuk a Happy People podcast első négy epizódját, melyek meghallgathatók mind YouTube, mind Mixcloud stream formájában. A vonatkozó tracklistek időbélyegekkel ellátva az adott mix leírásában érhetők el.

1Happy People Podcast Pilot Episode 001 (july 2021):

2Happy People Podcast Pilot Episode 002 (august 2021):

3Happy People Podcast Pilot Episode 003 (september 2021):

4Happy People Podcast Episode 004 (june 2022):

7 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás
Bart
2 évvel ezelőtt

Az igen ezt nem is tudtam anno még magazinban is írtál 🙂
mellesleg Hardbeats róvat the best jőhet dögivel minden zene hír Delete-es cikket osztottam 1 helyen megkell mondjam az ilyenekre nagyon ugranak hatrd
Fanok. 🙂

Bart
2 évvel ezelőtt

Fent vagyok mint ismerös neked türelemmel várok mindent amit alkottál 🙂
addig is maradok mint hardcore olvasó az oldalon 😀

Bart
2 évvel ezelőtt

nagyon faszák lettek viszont pm-be linkeket át dobhatnád 😀

Bart
2 évvel ezelőtt

mindenképpen bár nem probléma 2 hétig offline vagy mellesleg nagyon tetszenek amiket írsz úgy hogy én dobtam supportot rendesen. 🙂