Spirituális tévtanítók és sarlatánok bukása

Ez évtől fogva az álspirituális sarlatánok kénytelenek lesznek elmenni kapálni, különben őket is utoléri az igazság bosszúja. Ezek az ótvar manipulátorok azért vannak tartva és rendszer által megtűrve, mert a felszabadulni igyekvőket egy utolsó nagy okkultista manipulációs lökettel még talán vissza tudják erőszakolni a rabigaságba és a kárhozatba.

Befolyásolási sémáik rendre egy kaptafára épülnek és roppant primitívek. Sajnálatos módon az általuk hangoztatott és áldozataik részéről feltétel nélkül bekajált hazugságok mégis képesek megfoganni és ott pusztító tevékenységüket kifejteni áldozataik elméjében.

Schizophrenic Girl

Vannak az eltűnő próféták, akik a COVID-riogatás idején igyekeztek tartani bennünk a lelket, 2022-23-ban azonban teljesen felszívódtak, vagy ami még rosszabb, visszamentek szolgálni a rendszert. Ők a kisebbik baj, sőt, akadnak köztük olyanok, kiknek részéről kifejezetten sajnálom, hogy felhagytak a tanítgatással és prófétálással.

A bukásra ítélt sarlatánok viszont megérdemlik, hogy külön név szerint említsem őket.

Szedlacsik Miklós, a magyar Jim Jones az elme korlátlan hatalmában hívén arra buzdítja szektás követőit, hogy tessék válság idején még keményebben dolgozni, jóban lenni a hatalommal. Árad belőle a hamis felsőbbrendűségtudat, kiváltképp amikor a magukat oltatni nem hajlandó barna „fajokat” rendre sáskanépeknek nevezi. Gyűlöl mindent, ami szabadidő és életöröm, ugyanakkor egy olyan „aranykor” eljövetelén munkálkodik serényen hívőivel, melynek kapcsán olykor az érezhető, hogy az általa vizionált aranykorszak roppant sallangosan körülírt karakterisztikájához képest a pokol annyira nem is rossz móka.

Hisz továbbá a nem létező reinkarnációban, s rendre azzal fenyegeti rettegésben tartott áldozatait, hogy az ő személyes ukázainak engedetlenek majd jól leszületnek egy másik bolygóra ősemberként, ahol kalapálgathatják a szakócát, meg szaladhatnak a kardfogú tigris elől. Mindezen vágyképpel személyes viszonyt ápol, hiszen Szedlacsik Miklós szíriuszi származása végett az egyetlen személy ezen a világon, aki meg lett bízatva 8 milliárd ember felemelésével és aranykorba cipelésével. Habár ő maga még angolul sem szeretne megtanulni, hogy magasztos üzeneteit eljuttassa a tanulatlan elnyomó népek elméjébe.

Mass Psychosis

Néhány ezres nézettségű videóival hosszú évek óta folyamatosan jelentkezget be az új világkorszak irányítására és 8 milliárd ember egyszemélyi vezetésére. Szíriuszi küldöttként roppant beavatott ama ténybe, hogy az új aranykor a Kárpát-Medencéből fog kiindulni, és a magyarság lett megbízva ennek kiárasztásával a komplett emberiségre. Ami nyilván legfeljebb 15 millió főt jelenthet globálisan, hiszen a magyarul nem beszélők eleve kizárásra kerülnek az ő aranykorából, ahogy a globális népesség jó felét kitevő „sáskanépek” vagy a milliárdszám angolul hablatyoló elnyomó gyarmatosítók is. Ugyanígy járnak a lustálkodók, s – ami még fontosabb – az ő képzési díját legalább 9 éven át folyamatosan kiköhögni nem hajlandó vagy nem képes etikátlanok.

Klaus Schwab sírva könyörög a receptért, hiszen még ez a Bond-főgonosz sem szándékozik ennyi embert kiirtani, legalább 500 millió jobbágyot életben hagyna közülünk szolgálni a milliárdos uralkodó elitet.

Felettébb felsőrendű intelligenciája ellenére percenként esik bele tárgyi tévedésekbe vagy felejti el, éppen mit is akart mondani. Mialatt folyamatos kemény munkáról hablatyol, kiderül, hogy voltaképpen egy jogi kiskapukat kiaknázó piramis-hálózatot épített fel, amelyben az új belépők képezik a régiek és saját maga passzív jövedelmét. Ha valami, hát a passzív jövedelem egy végletekig etikátlan, s a globális gazdaság összeomlásához nagyban hozzájáruló intézmény (ezt én mondom, nem ő).

Miközben függetlenséget és szabadságot haluzik, kiderül, hogy havi 30 ezer forintot (!) költ vitaminokra és étrend-kiegészítőkre. Úgy adózik, ahogy azt a hatalom elvárja, s rendkívül jóban van a NAV-vezetőkkel. Szedlacsik tehát a rendszer embere, a hatalmi piramis fenntartója, ebből kifolyólag definíciószerűen nem lehet a szabadság szószólója.

Mentally Ill Girl

Meg van írva, hogy Isten valódi gyermekeit háborgatni és kergetni fogják, a gyülekezetekből kirekesztik őket, a Sátán (rendszer) pedig kitaszítja őket magából. Pont ellenkezője, mint ami Szedlacsikkal és híveivel zajlik.

S ez még mind csak a jéghegy csúcsa, nemsokára érkezik a leleplező cikk is róla. 🙂

Ez a futóbolond legalább vicces benyomást kelt, igazán komikus antikrisztusként aposztrofálható. Nem úgy, mint egy nála sokkalta kártékonyabb tévtanító, Bodó Attila, aki rendre a Bibliára hivatkozva és Isten nevében nyilatkozva hirdeti nyakló nélkül és roppant szorgalommal a Sátán dicsőségét.

Róla annyit érdemes tudni, hogy az ő pusztulatos ténykedését nemhogy egyetlen, de 4 folytatásos cikkben készülők leleplezni, annyira vérmesen ártalmas és gonosz ez a figura. Ezért most nem is írnék róla többet. A címben fogant téma (spirituális tévtanítók és sarlatánok bukása) koncepciójához igazodva egyelőre annyit mesélnék róla, hogy bő két éven át folyamatosan tett és vérmes halálhuhogással körített több tucatnyi jóslata közül konkrétan egyetlen egy sem jött be. Viszont előszeretettel húzza rá saját vagy beszélgetőtársai rendkívül tág értelmezési vagy időkeretet lehetővé tevő álmait roppant konkrét, legtöbb esetben Gyergyószentmiklóstól több ezer kilométer távolságra eszkalálódó marginális eseményekre.

Burning City

Bodó Attila további befolyásolási módszerei ezek mellett a halálfenyegetés, okkultista fekete mágiázás, ráolvasás, hamis és hazug bűntudatkeltés (piszlicsáré tévedések vagy mulasztások kikiáltása halálos bűnöknek). S ugye meg van írva, hogy a Sátán egyik jellemző módszertana pontosan annak gerjesztése, hogy te életed minden egyes percében, szimpla levegővételed által bűnös vagy, voltaképpen a puszta létezéseddel halálos vétséget követsz el. A Sátánt ugyan megtévesztőnek szokták fordítani héberről magyarra, de szó szerinti jelentése vádló. Rendre vádolja, kárhoztatja, pocskondiázza és becsmérli áldozatait, aberrált erkölcsi ferdítéseit Isten kinyilatkoztatásának vagy jogos büntetésének beállítván az áldozatai részére.

A sátáni Bodó Attilák ténykedésének következménye, hogy az emberek nagy része ha akarna sem tudna hinni Istenben. Hiszen egy ilyen kegyetlen, aljas, népirtó, bosszúálló, gyűlölködő és a levegővételt halálbüntetéssel szankcionáló entitással ellentétben, ki ráadásul megmutatni sem hajlandó magát, a bennünket nyakló nélkül terrorizáló, továbbá nyilván valós és nagyon is jól látható családtagok és bűnöző NAV végrehajtók valóságos joviális angyalokként aposztrofálhatók. Azok talán életben hagynak.

Nevezett két sarlatán a jelenkori magyar spiritualitás legkártékonyabb figurája. Akadnak rajtuk kívül olyanok, kik ugyan nem sarlatánok, számos tévtanításuknak hála mégis megkérdőjelezhető, miféle forrásból merítik ihletettségüket.

Ezek egyike Szabó Ildikó, ki roppant részletes asztrológiai jóslatokat szokott tenni. Legutóbbi hasonszőrű szeánszában azonban számos ostoba kijelentésére figyeltem fel, melyek rendre több lakatot vernek a spirituális szabadság kapujára.

Insta Girl Sad

Néhány ezek közül:

„csinálj rituálét azokból a dolgokból, amiket szeretsz csinálni” – nincs semmi más, ami jobban meggyűlöltet veled egy szeretett tevékenységet, mint ha robotikus szokássá formálod azt. Isten őrizz!

„A közösség védi meg az egyént, a hadsereg, a rendőrség nyújt védelmet” – annyira ütős ez a mondat, hogy minden szavának pontosan az ellenkezője az igaz. A „közösség” leépíti, kitaszítja, tönkre teszi, fenyegeti az egyént (lásd családokról szóló fejezet). A hadsereg és rendőrség a totalitárius elnyomás instrumentuma, mely intézmények a szabadságszerető népességet nem védik, hanem sanyargatják. Továbbá élet-halál urai velük szemben, miközben ők maguk konkrétan elszámoltathatatlanok és felelősségre vonhatatlanok. Nem véletlen, hogy kizárólag bűnöző és gyilkos indulatú személyek jelentkeznek önként rendőrnek vagy katonának, akik büntetlenül megtehetnek bármit, amire a kis gumibotjuk, kalasnyikovuk, maskarájuk és váll-lapjuk nélkül a való életben semmiképp nem volna módjuk.

„Aki elhagyja a nemzetét, annak utódai elmebetegek lesznek.”Inkább annak utódai lesznek elmebetegek, aki akár megalkuvásból, akár hamis erkölcsi fundamentumokból kiindulva benne marad egy olyan nemzetben, melynek uralkodó osztálya az embert elnyomja, tönkre teszi, leépíti, fenyegeti, ellehetetleníti. Vasfüggönyön innen, a határátlépés szigorúan szankcionált tilalma alatt váltunk az egymillió alkoholista országává. Napjainkban népességarányosan a „hazaszerető” és roppant konzervatív falvak lakossága körében legmagasabb az elmebetegek és öngyilkosok aránya. Továbbá az elszegényedés is itt szedi leginkább áldozatait.

Homeless On The Street

Roppant találó bölcsesség: ott a haza, ahol a kenyér.

A hazaszeretet hazudó reakciós konzervatívok és a külföldre emigráló „lippsi hazaárulók” viszálya kapcsán mai napig rendre Róna Péter egyik régebbi előadásában tett megjegyzését tartom a legtalálóbbnak, mely egyben kiválóan leleplezi ennek az alsórendű nemzetnek, meggymag és tökmag népének a viszonyát a saját nemzettársaihoz, gyermekeihez és unokáihoz:

Mi az, amitől bizonyos embertípusokat kilök magából ez a társadalom? Honnan jön ez? Miért van az, hogy azokat a képességeket, amelyekkel rendelkezem, szerények, vagy gazdagok, az most mindegy, egy Amerika vagy egy Nagy-Britannia a legnagyobb örömmel fogad, és itt a legmaradéktalanabb elutasításban részesül?

További roppant találó kiegészítés egy másik előadmányából:

A magyarok nagyon gyakran rendelkeznek azokkal a tehetségekkel és képességekkel, amellyel egy valamire való életet meg tudnának alkotni, de itt ebben a kontextusban olyan értékrendek veszik körül, amelyek ezt lehetetlenné teszik. Amikor kilép ebből, akkor egy más társadalmi feltételrendszerbe lép be, ahol már ezek a problémák nem nyomasztják.

Positive Colleagues

A spiritualitás, a felsőrendű dimenziókból való táplálkozás mindenkinek személyes kezdeményezése kell legyen. Aki a sorolt elrettentő példákhoz hasonló hazug tekintélyszemélyektől, halálfélelmet gerjesztő sarlatánoktól, tárgyi tévedéseket fennen és egoisztikusan hangoztató megmondóemberektől várja a megváltást, az voltaképpen egyetlen lépést sem tett meg a rendszerből való szabadulás felé. Benne marad a sötétségben, megtévesztésben, így a rabságban. És még a pénzétől is megfosztják, amit költhetne értelmesebb dolgokra.

A rendszer porba hullása, emberiség felszabadulása

Amennyiben a bukott munkakultusz, hamvába holt bírságolás, összedőlésre ítélt hierarchia, álságos és hazug nemzettudat, valamint minden ezekhez hasonló leépítő, fenyegető és gyilkos intézményi struktúra befolyásától megszabadulunk, nem egyebet nyerhetünk, mint egy szabad, független, képességeinkhez és lehetőségeinkhez mérten remélhetőleg boldog életet.

2024-ben beindul végre a rendszer végső összeomlása. A folyamat nyilván hosszú éveken át fog zajlani (a Római Birodalom mintegy 150 éven át agonizált folyamatos válságban, mire megmurdelt). Öröm az ürömben, hogy az összeomlás de facto kezdetét nem az idei évre érdemes tenni, hanem a 2008-as válság idejére.

Total Collapse

Az összeomlás, válság és krízis a kígyónyelvű közgazdászok és rendszerideológusok hazudozásaival ellentétben eddig is folyamatos volt. Csakhogy a rendszer halódásának következményeit egy ideig rá lehetett lőcsölni, legtöbbször látatlanban a szisztémát életben tartó áldozatokra és bűnbakokra. Így kaphatott 2008-ban 700 milliárd, majd 2019-ben újabb 4 billió dollár ingyen szociális segélyt a bankszektor. Miközben téged kidobálnak a házadból, s fennen hangoztatják, hogy a levegő sincs ingyen, élősködő és munkakerülő vagy, addig a bankár réteg zsebébe alanyi jogon érkezik a leépített és fenntarthatatlannak hazudott szociális segélyek mértékét százszorosan meghaladó összegű apanázs.

A munka bukásának köszönhetően az emberek végleg felhagynak a rendszer táplálásával. Amennyiben ezt mégsem teszik, akkor leépítő krónikus betegségek, súlyosbodó mentális zavarok, egyre szorongatóbb és elviselhetetlenebb hivatali önkény fogja a halál szolgálata mellett makacsul kitartó személyeket jobb belátásra téríteni, amíg fel nem hagynak a Molochnak végzett mindennapi áldozathozatallal és meg nem térnek a kezeik csinálmányainak imádatától.

Az „aki nem dolgozik, ne is egyék” okkultista mantrát hangoztató dolgozó emberek az éhhalál küszöbére kerülnek. A külső ellenségképekre mutogató karhatalmi terroristák lelepleződnek, hogy valójában ők maguk a lakosság létét megnyomorító és ellehetetlenítő belső ellenség.

Hosszú távon felszabadul a társadalom életet választó része, s mindenki oda megy, ott él, ott telepeik le, ahol akar, azt csinál, amit csak szeretne.

Woman With Laptop At Pool

Vágyai megvalósításában nem korlátozza többé a pénz, nem kell jó kiskutya módjára pitiznie, hogy hadd lehessen rabszolga, hadd szolgálhassa a mammon imádatát egy életen keresztül.

Az esetleges materiális szükségletek (élelem, levegő, víz, fedél, ruházkodás, tisztálkodás, helyváltoztatás) alanyi jogon járnak, s nem akadályozzák többé az életet az eddigiek során gazdagon sorolt gyilkos és pusztító elemek.

Ha nem hajlandó a rendszer megadni részünkre, ami alanyi jogon jár, helyette folyamatos ármányokkal, újabb meg újabb fenyegetésekkel, egzisztenciális és lelki terror által kívánja bukott uradalmát továbbra is fenntartani, akkor belülről fogjuk szétverni és elpusztítani azt. Vigyázz, drága revizor úr, rendőr bácsi, miniszter elvtárs, sorozótiszt, nem tudhatod, ki felé fog fordulni az a fránya Kalasnyikov. 🙂

Az előttünk tornyosuló próbatételektől nem kell félni. Jól látható, hogy a hatalom végső haláltusájában vergődve igyekszik kétségbeesett cselekedeteit végrehajtani. Ahogy nem lehet a mai fiatalokat katonának vinni, ugyanígy kezdett az utóbbi évek során veszélyes szintre zuhanni a rendőri állomány, tanári kar, végrehajtó had létszáma.

Police State1

Ahogy meg van írva: az egyik felvétetik, a másik ott hagyatik. Aki marad a rendszerben, arra megérdemelten érkeznek az elkerülhetetlen és időszerű csapások.

A népnyúzó intézmények vért izzadnak, hogy alanyi jogon ránk erőszakolt kintlevőségeiket behajtsák, de egyre nagyobb kudarcokat szenvednek el. Hamarosan 50 százalék alá zuhan a hiteltörlesztők és bírságfizetők száma, a felesleges parazitákká lett bankok tömegével csődölnek be.

Az új világrend kiépítése meg fog fenekleni, mert sem erkölcsi toprongyok, sem aberrált pszichopata mérnökök köréből nem áll rendelkezésre annyi szakember, amennyi egy totális ellenőrző infrastruktúra kiépítéséhez, karbantartásához és folyamatos fejlesztéséhez szükséges volna. Ez nem jelenti persze, hogy helyi vagy akár országos szinten ne üzemelne be itt-ott egy hasonló jellegű szisztéma. Ezek bevezetői úgy járnak majd, ahogy a derék londoni polgárok cselekedtek az 5G hálózatra kötött megfigyelő kamerákkal szemben az utcákon és köztereken: szép sorban leverik őket.

Ugyanakkor vigyázni kell, mert a népirtásra irányuló provokációknak rengetegen bedőlhetnek, s ahogy elmondtam, saját háza népe lesz az ember ellensége. Saját testvéred jelent fel, ha elbujkálsz a katonai szolgálat alól, saját feleséged ad a kezedbe fehér tollat, amennyiben nem vagy hajlandó beleidet kiontani a lövészárokban.

Soldier With Weapon

Érdemes megszívlelni: az, hogy hova szart le bennünket a gólya, semmilyen szempontból nem határozhatja meg többé sorsutunkat. Nem tartozunk ennek az álnok rendszernek semmivel, pláne nem adunk hitelt az ilyen Bodó Attilák férgesült hazugságának, hogy mi építettük fel a bennünket megnyomorító és elpusztítani szándékozó rendszert. Amikor világra jöttünk, a rendszer már itt volt, törvényei felálltak, népnyomorgató apparátusa kiépült, s nekünk semmilyen mértékű beleszólásunk nem volt a folyamatba.

További predikciók, megjegyzések, megfigyelések:

Néhány rövidebb kiegészítő jóslat, predikció az eddigiekhez:

Az EU leszolgálta a maga hasznosságát: nem unió lesz, hanem egység, ha Európa fenn akar maradni. Nemrég álmodtam az EU jövőjéről, az a szó volt ebben egy papírlapra firkantva, hogy EU-tanázia.

A zöld kvóta teljesüléséhez elegendő volna kizárólag a luxus óceánjárókat és privát jeteket betiltani, a lakosságot meg tessék békén hagyni!

Afrika, Délkelet-Ázsia felzárkózik a globális nyugathoz, mert ők is szeretnének részesedni végre az előlük eleddig elzárt jólétből. Ez azt is jelenti persze egyben, hogy az olcsó munkaerő korának vége. Nem véletlen, hogy nagy hirtelenjében Kína és az EU egyaránt Afrika gazdasági támogatására igyekszik. A folyamatok azt is jelentik, hogy a magas élelmiszerárak állandósulnak, legalábbis amíg a pénz regnuma tart.

African People1

Az iszlám kénytelen lesz konszolidálódni (ha elfogy az olaj, a belső gazdagság nem fenntartható). Az iszlám már e folyamat alatt volt egészen a 70-es évekig, amikor a fundamentalizmus visszatért.

Az internet sorsát a platformok bezárulása és azok szép lassú elsorvadása fogja meghatározni, de kiépülőben van immár egy tökéletesen decentralizált, lelőhetetlen és cenzúrázhatatlan platform-hálózat is Fediverzum néven. Ezek adaptációja szép lassan növekszik, ám beüzemelésük és használatuk sokak számára kényelmetlen. Ezért az átállás nem fog egyik napról a másikra végbemenni.

A globalizmus, pontosabban annak roncsa szempontjából megfordul a trend. A tőke rák módjára való burjánzása elé hárulnak nagyon súlyos gátak, míg az emberek szabad mozgása egyre több teret nyer. A gazdaság szervezése jórészt visszakerül a helyi közösségekhez. Persze, az önfenntartás is valami hasonló, de kihagyják a képlet második felét, s a nemzetgazdaságban hívők jó része is xenofóbiája miatt teszi ugyanezt. A nacionalisták nagy része nem a lakosság autonómiájának biztosítása végett preferálja a nemzetgazdasági modellt, hanem hogy az emberek szabad mozgását és menekülését megakadályozhassák. Mindenki odahaza legyen kifosztott és fenyegetett rabszolga, nem pedig valahol máshol kicsivel jómódúbb rabszolga.

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás