A Sárkány éve: boruljon lángba a világ!

A Nyúl éve az elmebetegség, ingerültség és a zombi módra végzett munka valóságos járványát hozta el a nagyvilágba. Sokan azért jártak el továbbra is dolgozni – már amennyiben egészségi állapotuk ezt megengedte –, mert szégyelltek volna szembesülni a COVID-riogatás alatt embertársaik ellen elkövetett bűncselekményeik súlyával és következményeivel. Kellett nekik a kábítószer, ami elvonja figyelmüket a keserű tényekről.

Tömegek láthatták becsapott embertársaik vakcináztatást követő elhalálozását vagy megnyomorodását, a munkaregnum egyre fogyatkozó erővel való érvényesülését. Ezek a szembesülésre képtelen rétegek munkába és egyéb meddő elfoglaltságokba temetkezvén (TikTok, Netflix és társai) immár kifejezetten várják lélekben a halált, mert nekik itt a földi dimenzióban további maradásuk és létjogosultságuk nincs. Sajnos nagyon is jól érzékelik mindezt.

Ha más nem segít, hát a Sárkány éve igazán rákontráz a tavaly még úgy-ahogy kényszerűen visszanyelt mentális zavarok, elmebeteg késztetések, erőszak -és gyűlölethullámok kibontakozására. Míg a Nyúlnak megfelelő Szűz-Halak tengely a rejtett és epés gyűlölködés, illetve fű alatti manipuláció és spirituális megtévesztés talaján növesztett magának busásan termő hazugságfákat, addig a Sárkánnyal analógiába állítható Kos-Mérleg páros a felperzselt föld taktikáját alkalmazván mindent lángba borít maga körül!

Ahogy egy igazán tekintélyes és erős sárkányhoz illik, az emberek tömegével fognak tüzet okádni a fentebbi bekezdések alkalmával busásan taglalt események láttán. Égen-földön keresni fogják a felelőst a történésekért, gyilkos indulataik kiváló táptalajul szolgálnak a hatalmasok által régóta kirobbantani szándékozott harmadik világháború megvalósulásának.

Ww3 Girl

Nincs többé menekvés, az emberek könyörtelenül szembesülni fognak azzal, mennyire becsapta és tönkre tette őket a rendszer. Ám mivel magatehetetlennek bizonyulnak a – mily „véletlen” analógia – biblikus sárkánnyal szemben, leginkább saját rokonaik, ismerőseik, barátaik, kollégáik fejére fogják mindennemű sérelmüket és az elmúlt év során felgyülemlett epés gyűlöletüket kiönteni. Politikai, társadalmi színtéren akár tettlegességre és nyílt erőszakra is sor kerülhet.

Pozitív felfogásában a Sárkány és barátja, a Mérleg jegy a szerelem, párkapcsolati harmónia, művészet és esztétika szimbóluma volna, válságos jelenünkben azonban sokkal nagyobb esélye mutatkozik a negatív karmikus aspektusaik kibontakozásának. Várható a szerelmi viszonyok elmérgesedése és gyűlöletté transzformálódása, harmónia rendszeres kibillenése vagy langymeleg pocsolyává alakításának vágya, totális létbizonytalanság és kapaszkodó nélküliség. Túlburjánzó művészi késztetések, új műfajok megszületése (akár az MI segítségével) is elképzelhető, vagy akár ennek ellentéte: alkotói válság, kiégettség, fantázia tova illanása (utóbbiban szintén az MI lehet a ludas).

A Mérleg a törvénykezés, jog és diplomácia jegye egyben, így az idei évben a hatalom utolsó leheletével mindent meg fog tenni, hogy új törvények, rendeletek, jogfosztások bevezetésével, menekülőutak betű általi körülfalazásával érvényt szerezzen aberrált elképzelései megvalósulásának.

Ezt egy módon lehet megakadályozni: a törvények sem szoríthatnak sarokba minket, azokat immár többé nem tartjuk be.

Dragon Girl

Eleddig jobbára a negatívumokról beszéltem, most lássuk az idei évet meghatározó Sárkány-Kutya (vagy Mérleg-Kos) tengely pozitív aspektusait is.

A gazdagon sorolt hátrányos és káros folyamatoktól, következményektől ugyanezen jegyek erélyes oldalának gyakorlása által nyerhetünk feloldozást.

Először is, s ebben rejlik a Mérleg legkényesebb dilemmája: a való életben nincs olyan, hogy harmónia, vagy kompromisszum. Az univerzális erkölcs betartása nem kompromisszum kérdése, hanem minden körülmények között, bármely ellentétes presszió vagy körülmény ellenére sziklaszilárdan ragaszkodnunk kell belső hitünkhöz!

Ha lelkünk és a külvilág ellenkezik egymással, ismerőseink a manipuláció, befolyásolás, presszió, akár nyílt erőszak bárminemű módszerét bevetik ellenünk, kötelességünk kategorikusan és ellentmondást nem tűrően nemet mondani a terrorra, akár az elnyomók által felénk intézett csapások viselése árán!

Ha be akarnak sorozni katonának, mondd meg a maskarás gyökérnek, hogy te ugyan nem mész. Ha vinni akarnak, hát tegyék azt erőszakkal, de sem a táborban, sem a frontvonalon nem fogsz az ő szánalmas színpadi játékukhoz asszisztálni!

Girl Holding Dragon

Hogy élni akarsz, nem akarsz bajt hozni magadra? Hát akkor még jobban teszed, ha megtagadod az engedelmeskedést a hatalom ukázainak, hiszen ha megcselekszed, amire utasítanak, akkor az agyvelőd kiloccsan, beleid pedig kifolynak a lövészárokban. Jobb a békesség, mint a harag? Akkor tán nem kéne vérmes elvakult fanatizmusodban és feltétel nélküli rendszerhűségedben fegyveredet olyan embertársaid ellen fordítanod, akik az égvilágon semmit nem ártottak neked!

Hagyni kell a mérleget, hadd billenjen ki. Dugd fel a fehér tollat az osztogatója valagába.

A Mérleg párja, a Kos ugyan nem tökéletesen pozitív, mindenesetre erélyes és határozott állapotában pontosan erről szól: megtanulni az egyéni érdekérvényesítést, kiállást, követelőzést! Nincs megalkuvás, hazug kompromisszum! Az nem értelmes alku, hogy én másfél órán belül felfordulok, te meg cserébe nem adsz nekem fehér tollat. Hogy aránylik a kettő egymáshoz? Harmonikusan? A legyilkolásom annyit ér, mint egy kib***ott fehér toll?

A Kos negatív vonatkozásában az irányítatlan és elvakult gyűlölet, agresszív kontrollmánia, az erőszakos taposás jegye. Ezért a Sárkány évében rejlő lehetőségeket kihasználni nem hajlandó vagy nem képes egyedek nem csak a hatalom áldozatai lehetnek, de saját önfejű lázongásuk és erőszakos ellenállásuké is! Ne feledjük, hogy Jézus úgy tette lóvá a hatalmat és kosarazta ki a rendszert, hogy közben a tenyerét nem emelte fel senkire! Pedig jól megmondta a magáét mindenkinek, még Pilátusnak meg a farizeusoknak is! Hogy mindezt hogyan tette, annak kapcsán érdemes fellapozni az evangéliumokat.

Jezus Predikal

Íme asztrológusok tollából a Sárkány éve kiaknázásának legcélszerűbb módszertana:

..Meg kell tanulnia személyesen, határozottan és önállóan dönteni élete (És családja) legfontosabb sors-kérdéseiben… s nem hagyni, hogy nála erőszakosabb személyek, családtagok, vagy a személytelen “végzetes körülmények” döntsenek helyette. Meg kell tanulniuk úgy elfogadni saját személyüket, hogy ők is tévedhetnek és hibázhatnak, mint a többiek és ne törekedjenek folytonosan a látszat-harmónia, a látszategyensúly fenntartására. Vállalniuk kell a pillanatnyi egyensúlytalanságot…

A Kos híres roppant heves (gyakorlatilag ösztönszerű) döntéseiről, spontaneitásáról, kizárólag jelenben éléséről. Ezekre a képességekre mind szükségünk lesz az idei évben, ha nem szeretnénk a Mérleg negatív aspektusai jelképezte bizonytalanságból, egy helyben toporgásból, megalkuvásból, fals kompromisszumokból részesülni. Nyugodtan revolverezz embertársaiddal, vívj szópárbajt, ne fogd vissza a nyelved, ami a szíveden, az a szádon!

Hogyan kezeld hát a karhatalmi provokációt, bánj embertársaiddal nyílt és egyenes módon? Íme:

Just Say No Girl

(A Mérleg karmás) Nagyon rosszul viseli a konfliktusokat – ezek nélkül azonban nem tudja képviselni a saját érdekeit… Eljön az életében egyszer a pillanat, amikor kiáll önmagáért, és megtapasztalja, semmi baj nem történik, ha egy időre kibillennek a dolgok a harmóniából. Megtanulni nemet mondani – ez a feladata!

Mondj nemet a rendszer diktátumaira! Nem megyünk háborúba!

2024 nagy asztrológiai hatásai

Nagyon gyorsan szólnék még az idei év asztrológiai hatásairól, kizárólag a nagy bolygók fényében. E bekezdések szakszerű átfutásához és megfelelő értelmezéséhez melegen ajánlom a 2022-re vonatkozó asztrológiai előrejelzésem átfutását, melyben elmagyarázom módszertanaimat és megindoklom, hogy miért nem a csillagjegyek szerint végzem az asztrológiai vizsgálatot. Ehhez kiegészítésképp a tavalyi év mostaninál jóval rövidebb összefoglalóját is javaslom megtekintésre. E két írás nyomán az alábbi előrejelzés tömörsége ellenére is mindent megérthetsz.

A Jupiter az idén a Kosba kerül (mily remek hír!), amely tény a Sárkány évének fényében egészen lehengerlő. A Jupiter a szellemi és spirituális fejlődés bolygója, habár a tömegek elméjének kedvezni kívánó asztrológusok olykor mellé csatolják az anyagi gyarapodást is (hogy ennek az ostobaságnak görbe tükröt tartsak: olvastam egyszer régen, hogy statisztikailag a Jupiter uralkodó bolygójú Nyilas jegyében születettek a legszegényebbek).

2022 Astrology

A Jupiter pozíciója jelzi, hogy erkölcsi és morális iránytűnk igazgatásában, az előttünk álló – főként szellemi – kihívások helyes és erélyes kezelésében rendkívül értékes támogatásra lelünk! Így még könnyebb dolgunk mutatkozik a hatalommal való dac és a fejünk fölé pakolt kontroll lerázása szempontjából.

A Kos Jupiter megtanít bennünket az önérdek érvényesítésére, kategorikus nemet mondásra, spontán értékítéletek meghozatalára. Nevezett szellemi gyarapodás terén a szervezőkészségünk, szellemi függetlenségünk és személyi autonómiánk terén léphetünk előre jó nagyokat.

Ezt a pozitív hatást kicsit ellensúlyozandó a Szaturnusz (a korlátok és hátráltatások bolygója) az idei évben is a Vízöntőben tanyázik. Erről írtam tavaly: a COVID-riogatás idején a Bakban tébláboló Szaturnusz a hatalmat fingatta meg jól és tette a komplett koronavírus-bohózatot nevetség tárgyává az egész világ előtt. Tavaly és idén azonban a Vízöntő jegy alá tartozó társadalmak és közösségek szabadsága kerül iszonyat prés alá.

A médiában láthatjuk mindennek jeleit: készpénzmentes világ, CBDC, szociális kreditrendszer, semmid nem lesz, s boldog leszel. A rendszertől független organikus közösségek, szervezetek, de még a nemzetek (legalábbis azok szabadságszerető hányada) is a szabadságjogok rohamtempóban való visszanyesődését tapasztalják.

Web3 Girls

Miért történik mindez? Amit tavaly már elmondtam. A spirituális szabadság talaján lépkedő Vízöntőnek semmi szüksége törvényekre és jogszabályokra, ő a lelkében törekszik az elnyomó karhatalom által nem visszaszorítható tökéletes spirituális szabadság megélésére! Oda megyek és ott veszek levegőt, ahol akarok. Nem követem a vallási elöljárók, politikusok, egészségügyi tekintélyek ukázait (ugyanakkor nem is lázadozok velük szemben). Fizikai értelemben a Vízöntő egyes számú módszere a szabadság eltörlőinek megleckéztetésére a passzív ellenállás.

Le akarod inkasszózni a számlámat? Jó, akkor készpénzre váltok (bizonyos helyzetekben még a lopás vagy börtönben ülés is erkölcsileg felsőbbrendű cselekedet az engedelmeskedésnél). El akarod venni a pénzemet? Oké, akkor nem járok dolgozni, innentől fogva a létszükségletek alanyi jogon és ingyen járnak nekem. Nem engedsz el vonattal a szomszéd városba, mert elvetted a pénzemet? Akkor bliccelek, és nem fizetek bírságot. Nem engedsz ki az országból? Akkor emigrálok.

Az efféle spirituális szabadságnak egy feltétele van: soha, semmilyen körülmények között nem bántalmazhatod az elnyomóidat. Így már azért sokkal nehezebb, ugye?

A Neptunusz, az istentudat bolygója saját otthonában a Halakban önfeledten úszkálva igyekszik minket vezetni a spiritualitás útján. Az aberrált elme, ész és ráció istenítése helyett (melyek egyenes utat taposnak ki számodra a pusztulásba) ébreszd fel intuíciódat. Mindennemű téged érő csapás, megpróbáltatás, létbizonytalanság ellenére hidd el tökéletes bizalommal, hogy minden rendben van, vagy ha épp nincs, akkor csakhamar rendbe kerül!

Infinite Love

A hatalom a Neptunusz pozícióját kiaknázva jó 1-2 éve manipulál bennünket ama hazugságával, hogy hát mi mind egyek vagyunk, a vakcina Krisztus vére, a szociális kreditrendszer és a digitális pénz kizárólag a te kényelmedet, szabadságodat szolgálja, hogy még nagyobb komfortban vásárolhass. Életed ellehetetlenítő és pokollá tevő törvényeinknek köszönheted, hogy nem erőszakolnak meg a migránsok… a lista szinte kimeríthetetlen.

A Biblia, benne kiváltképp Jézus tanítása tökéletes elválasztást és ellentétet vázol a mammon világa és a mennyek országa közt. Azok közt kizárólag átjárás van (tű foka), de közös vonás szinte semmi! Vagy a mammont imádod, és a mennyet gyűlölöd, vagy ragaszkodsz a mennyek országához, és a mammonimádatot elveted.

Itt áll a hit tökéletes, csalhatatlan és megkerülhetetlen próbája. Képesnek bizonyulsz-e akár korgó gyomorral, folyamatos üldöztetés, megszégyenítés, ellehetetlenítgetés ellenére is tökéletesen megmaradni sziklaszilárd hitben, vagy magával sodor a mammonimádók árja? Sokkal nehezebb így a végidőkben üdvözülni, mint korábban.

A Plútó 2022-ben lépett a Bakba, és beindította a hatalom összeomlását. A Plútó, amely csillagképben cammog, annak megfelelő területen fejti ki áldásos hatását és pusztít el mindent, ami nem szolgálja többé az emberiség javát.

Oracle Globe

Továbbra is a földi hatalmak, államigazgatások, hierarchia csúcsán hatalmaskodó személyek lesznek a Plútó jelképezte elkerülhetetlen végzet áldozatai. Nem is fog dolgavégezetlenül a Vízöntőbe átsettenkedni, hiszen a Plútó rendre bő 20-25 éven át tanyázik ugyanazon jegyben.

A Neptunusz Halak és a Kos Jupiter egyaránt dominálja a Plútó Bakot, így a hatalom rendre alulmarad majd a mi üldöztetésünkben és terrorizálásunkban, a legtöbb intézkedése visszafelé sül el.

Legvégére hagytam a desszertet: az Uránusz a Kos kellős közepén várja szeretettel a szabadságszerető népeket, hogy ellentmondást nem tűrően vetkőzzék le magukról rabságuk láncait! Az év másik felében, ha jól sasoltam, az Uránusz konjunkcióba kerül a Jupiterrel, így a szabadságnak nemhogy szép lassú és fokozatos, de egyenesen ROBBANÁSSZERŰ FELFUTÁSA fogja kezdetét venni! Az emberek ebben az időszakban tömegével fogják visszautasítani a rendszerszolgálatot, s kisebbségbe kerülnek a hatalom uradalmát továbbra is nyalázatosan szolgáló csinovnyikok. A hiteltörlesztések, bírságfizetések aránya a fatális csődöt jelképező szintre csökken, a karhatalmi terroristák többé nem győzik utolérni a „szabálysértőket”, „adócsalókat”, „bliccelőket”.

Néhány plusz segítség is támogatja felszabadulásra irányuló törekvéseinket az idei évben. Szintén az év második felében kibontakozó Jupiter-Szaturnusz szextilnek hála még tágabbra nyílnak a szabadság kapui. Mindenki, aki a kevéske betartandó erkölcsi-morális szabály tiszteletben tartásával igyekszik a felszabadulás felé, azok elé még a hatalom se fog tudni többé akadályokat gördíteni!

Fantasy 8265633

Az egész évben fennálló Plútó-Neptunusz szextil a népek spirituális felemelkedését összeegyezteti és harmonizálja a hatalom folyamatos leépülésével. A Halak inkább passzív, mint aktív szereplője a spirituális szabadságnak, de a követendő utasítás egyértelmű: hagyd, hogy sodorjon magával az ár (nem a tömeg hömpölygő árja!), ki a rabságból, be a szabadságba, jólétbe és boldogságba!

Kötelességem még szólni a karmikus (tehát negatív) hatásokról. Ezeket a már elemzett kínai asztrológiai év vonatkozó jegye (Mérleg) és Szaturnusz mellett a leszálló holdcsomó, illetve a Lilith pozíciója gerjeszti.

A holdcsomók a Halak-Szűz tengely mentén sodródnak szépen hátrafelé, ahol a karmikus hátráltatásokat a Szűz, a szabadulás útját Pedig a Halak útja jelképezi. Vagyis, megerősítésül az eddigieknek, a spiritualitás által szabadulhatunk fel a kényszerű rendszerszolgaság alól és hagyhatjuk magunk mögött az elnyomás, munkamánia, elmebetegség és kötelezettségteljesítés birodalmát.

A Lilith az esztendő első harmadában az Oroszlánban méltatlankodik, majd maga is átsomfordál a Szűzbe, s év vége felé találkozik a leszálló holdcsomóval.

Year Of Tiger

Érdemes a felszabadulás műveletét nem halogatván legkésőbb nyár végéig véghez vinni azt, különben saját megkétszereződő karmikus (tehát önszabotáló, felszabadulást akadályozó) késztetéseink végett ott ragadhatunk az ültetvényen, fizethetjük a ránk önkényesen kirótt bírságot, vagy totális skizofréniában agonizálhatunk, miután kirúgnak a munkahelyünkről. A Lilith – leszálló holdcsomó konjunkció egyben alaposan megingathatja hitünket a szabadság eszményében, s arra késztethet minket, hogy továbbra is követeljük embertársainkra a bürokratikus terrort, végrehajtást, elnyomást, munkadiktátumot. Habár mindezen kívánalmaiddal csak magad alatt vágod a fát, mert az emberiség tekintélyes része eddigre önfeledten nevetgél majd szánalmas vergődéseden.

Az Oroszlán Lilith identitásválságba vagy szélsőséges egoizmusba sodorhat minket (mindkettő akadálya a szabadságnak és boldogságnak!), míg a Szűz Lilith egy utolsó kétségbeesett rúgással igyekszik visszataszigálni bennünket a szolgaságba és a hamis bűntudat világába, melyek erejét a Bodó Attilák és Szedlacsik Miklósok feltekert hangerővel való hallgatásával tovább fokozhatjuk.

2024 tehát az egyéni felszabadulás, a tömeges téboly és az emberiség fejlődésének gátjában álló struktúrák megsemmisülésének rajtvonalát jelképezi, melyek heveny kibontakozása a következő három év folyását is nagyban meghatározza.

Véghez mehetne hevesebben is a pusztulás, csakhogy mint azt rendre hangoztatom, a lemaradóknak, későn kapcsolóknak is meg kell adni az esélyt, hogy felébredhessenek és megtehessék a szükséges intézkedéseket az ítélet alól való szabadulásra. Akik már célba értek, azoknak nem árthat többé a rendszer, a többieknek igyekezzünk segédkezet nyújtani, hogy maguk a felkapaszkodhassanak a korlátok nélküli szabadság dicsőségesen zakatoló vonatára!

Visszajelzés
0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás