Könnyű a dolga a rendőrállamnak: önkéntesen spicliskednek a hatalomnak a vírusrettegők

0

Jelentsd fel apádat, anyádat!

– szól a pártállam ellentmondást nem tűrő utasítása. Pontosan e viselkedést gyakorolják most azon egyedek, kik az utcára kimerészkedvén, láthatatlan istencsapásoktól rettegvén hasonló jellegű gyötrelmet, terrort, oktalan vegzálást kívánnak azon embertársaikra, akik egészséges mértékű belső hittel felvértezvén nem átallnak továbbra is halálfélelem nélkül járni-kelni a nagyvilágban.

A mindenütt jelenlévő spiclik és besúgók oly cselekedetek végzése közben érik utol a vétkes szabálysértőket, mint magányos séta a tengerparton maszk nélkül, erdei menedéklak felé sétafikálás a karanténszabályok figyelmen kívül hagyásával, vagy, mint egy évvel ezelőtt a vizslató rendőrségi drónok bemutatták, kirándulás a hegytetőn az egészséges COVID-űző napfény szentséges oltalma alatt.

Bizony, legyen kötelező mindenkinek a legsötétebb félelmeibe bezárván halódni, különben hogyan lesz elegendő utánpótlás újabb és újabb COVID-áldozatokból, hogy a pártállam serényen folytathassa elnyomó diktatúrája kiépítését?

korhazi_kezeles1

Úgy tűnik, túl jó dolga van a hatalomnak, túlontúl bőséges erőforrásokat raboltak el a lakosságtól annak vegzálására. Megérett az idő arra, hogy felülvizsgáljuk az adófizetési kötelezettség létjogosultságát és a további halálba nyomorítást elkerülendő megtagadjuk a diktatorikus pártállam kiszolgálását. Nehogy már jutalmazzuk a rablóbűnözőket bírságok fizetésével, melyekkel aztán az üldöztetés és terror egyre felfokozottabb eszközeit vetik be az őket bő marékkal etető lakosság ellen, majd ezen bűntetteikért még jutalmazzuk is őket, hogy további újabb és újabb népnyomorító intézkedéseket vezessenek be!

Az angliai Dorset városában a Yard heti szinten négyszáznál is több bejelentést kap a maga részére jobb dolgot nem találó nyugdíjasoktól és középkorú Karenektől. A helyi őrs rendőrei ki sem mozdulnak jól fűtött és légkondicionált irodájukból járőrözni, hiszen futószalagon érkeznek hozzájuk a bejelentések. Nem tartják valószínűnek, hogy ne tudnának szinte minden „szabálysértőről”, egyetlen feladatuk a büntető cetlik megírása maradt.

Az igaztalan büntetések nyomán a rendszerből fejvesztve menekülő erkölcsös és szorgos tömegek távozását követően jól becsődöl a terrorállam és bedől a nyugdíjrendszer, aztán majd visíthatnak vágási disznókként a COVID-rettegésbe beleagyalágyult gerinctelen spiclik, miután erőszakkal rettegtető álproblémájuk helyett valós életveszélyt és tragédiát kapnak a nyakukba.

A fánkzabálók arról is dicsekedtek, hogy bár például a hétvégi ház meglátogatása nem ütközik törvénybe, mégiscsak kiszállnak a jobb sorsra érdemes polgárhoz szemétkedni.

A lakosságot mentális topronggyá züllesztő lezárásoknak köszönhetően egyre több brit követel totalitárius diktatúrát embertársaira és helyesli a rabszolgásító vakcinaútlevél kötelezvényét a helyi kocsmába való betéréshez, buszon utazáshoz, vagy akár csak hajvágáshoz a fodrásznál.

A kialakulófélben lévő Stockholm-szindróma tüneteit kimutatandó egy másik felmérésben a megkérdezettek 55%-ának hiányozni fog véleménye szerint a lezárás, illetve a kijárási tilalom, miután mindezeket feloldják.

És még mindig nem értünk a pöcegödör legaljára. Franciaországban a hatóságok az AirBNB-t kérik meg, hogy jelentsék azon szállást adó, illetve igénybe vevő polgárokat, kik az általuk meghatározott maximumnál több embert fogadnának baráti összejövetel céljából. A bejelentés hetén robbant ki a botrány, hogy a francia elit a kijárási tilalom közepette titkos vacsorákon vesz részt olyan luxuséttermekben, melyekben a legolcsóbb menü is 500 Euróról indul. Hiszen a pártállami bűnözőkre nem vonatkoznak azon törvények, melyekkel a lakosságot nyomorítják.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás