Szuperdátha: mindent elsöprő téli náthajárvánnyal riogat a rémhírterjesztő propagandasajtó

0

Nem elég a fékevesztett COVID-riogatás, az egész emberiséget tepsibe küldeni szándékozó elmebeteg média most egy olyan téli nátha rémképével etet minket, mely minden eddiginél súlyosabbnak és pusztítóbbnak mutatkozik.

A „szupernátha” elnevezést kapott szokásos téli megfázás legzseniálisabb tulajdonsága, hogy tünetei gyakorlatilag teljes egészében megkülönböztethetetlenek a COVID-tól. Ugyanúgy hetekre ágynak dönt, ugyanolyan súlyos köhögésrohamokat indukál, de még a száraz torok, orrfolyás, szaglás elvesztése is pontosan ugyanolyan tünetek, melyeket a COVID-dal kapcsolatos felsorolásban is megtalálhatunk.

Hol van tehát az egyetlen számottevő különbség? Az orvosok szerint kizárólag ott, hogy a szupernátha negatív COVID-tesztet produkál. Zseniális, most már az is gyanús, aki nem gyanús.

Neil Mabbott, a University of Edinburgh top infektológusa lerántja a leplet arról, hogyan készül kihalni a fél emberiség egy majdhogynem ártalmatlan kis dáthától. Az elmúlt két év során hozott COVID-intézkedéseknek, lezárásoknak, valamint az „egészségünkért hozott” biztonsági előírásoknak köszönhetően, mint karantén, maszkhordás távolságtartás és kísérleti vakcinákkal való oltás egész egyszerűen úgy leépült sokak immunrendszere, hogy elillant a szervezet védekezőképessége még egy ilyen jobbára semmiféle komplikációt nem okozó betegséggel szemben is. Ennek köszönhetően valóban súlyosabb lefolyását tapasztalhatják egyesek az idei náthának, de azért ezt szupernáthaként tálalni erőteljes költői túlzásokra vall.

beteg_maci

Mabbott professzor szerint sokak memóriája olyan, mint egy aranyhalé, ezért már jobbára elfelejtették, milyen érzés megfázva lenni. Emellett való igaz, hogy a nátha érintkezés által sokkal jobban terjed a koronavírusnál, vagyis azok is könnyedén elkaphatják, akik az elmúlt két évben egy reklámszatyor mélyén reszketve védték magukat a halálos fertőzés fenyegető árnyától.

Megjegyzi a professzor, hogy akár egy ajtókilincs megmarkolása vagy liftgomb megnyomása is elegendő számú kórokozót tapaszt át saját testünkre ahhoz, hogy megbetegedjünk. Mindez nyilván kellőképp alátámasztott indoklásul szolgál a karhatalomnak ahhoz, hogy mostantól minden télen szigorú náthakarantént rendeljen el, és kötelező érvénnyel bevezesse a félévenként beadandó orrfolyás elleni vakcinát.

Milyen kár, hogy a mentális retardációra nem létezik védőoltás.

A professzor úr szeretne megnyugtatni minket, hogy azért pozitív hozadéka is lehet a minket ágynak döntő náthának: amennyiben előbb kapjuk el, mint a koronavírust, utóbbi érkeztére immunrendszerünk már teljes harci felszerelésben lesz képes kitoloncolni azt a kapun.

Újabb pont a természetes immunitás összeesküvés-elméletének.

koronavirus_pakolhaza

A University College London kutatói megvizsgálták az NHS (angol egészségügyi hivatal) dolgozóit, akik fokozott járványveszélynek voltak kitéve, mégsem betegedtek meg a koronavírustól. Felfedezéseik alapján bár túl sok antitestet nem mutattak ki a tesztek, annál inkább működött a T-sejtes immunitás, mely hosszan tartó emlékezettel vértezi fel szervezetünket az „életünkre törő” koronavírussal szemben. A gyanúper szerint a „tomboló járvány” ellenére egészségesen maradt dolgozók korábban elkaphatták a nátha vagy az influenza enyhébb lefolyású változatát, melynek köszönhetően immunrendszerük hatásos hadgyakorlatot tarthatott a későbbiekben inváziót indító koronavírus ellen.

Prof. Mabbott kifejti, hogy a T-sejtes immunitás kizárólag a természetes védelemmel felvértezett (tehát oltatlan, egészséges) emberek szervezetében képez bombabiztos frontvonalat, mivel a kísérleti COVID-vakcinák kizárólag a koronavírus tüskefehérjéinek felismerésére alkalmas felesleges antitestek folyamatos előállítására parancsolják a szervezetet. Ez oly mértékben lefárasztja az immunrendszert, hogy a kísérleti oltások által biztosított illuzórikus védelem 4-6 hónapon belüli elillanását követően szervezetünk pucér seggel, minden védekezőképességétől megfosztván önmagát ereszti be a mutálódott koronavírust és pusztítja el azokat, akik balga mód az oltás felvétele mellett döntöttek. Tették mindezt úgy, hogy nem rendelkeztek a józan döntés meghozatalához szükséges információkkal, ami a hazai celebvirológusok értékítélete alapján eleve kizárja, hogy megfontoltan dönthessenek a kísérleti vakcinák beinjektálásáról.

Aki tehát bárminemű autonóm gondolkodási, valamint önálló vizsgálati képesség elsajátítása nélkül magába ereszti ezen veszedelmes löttyöket, melyek hatásainak és mellékhatásainak hiteles vizsgálatától a hivatalos tudomány eltiltja őket, az roppant nagy bajban van most, hiszen kellő mennyiségű adat és információ hiányában nem volt módja ellenőrizni a celebvirológusok által elé tálalt mérhetetlen ostobaságok és átverések valóságtartalmát.

Akinek nincs módja rendelkezni a saját élete meg teste felett, azt úgy hívják, hogy rabszolga.

0 hozzászólás
Beágyazott kommentek
Minden hozzászólás